Ρώτα το Ταρωτώ: Είναι προϊστάμενος μου | Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Είναι προϊστάμενος μου, με βοηθάει. Δεν ξέρω αν το κάνει γιατί νιώθει παραπάνω πράγματα για μένα ή απλά με θεωρεί ικανή. Γενικά έχω περάσει δύσκολα στη δουλειά και με βοήθησε. Μπορείτε να δείτε την επαγγελματική μου εξέλιξη; Γενικά έχω προβληματιστεί και με τα επαγγελματικά κ τα προσωπικά μου. Αυτός είναι παντρεμένος, εγώ σε πολύ σοβαρή σχέση, δε ξέρω όλο αυτό που θα βγει από κάθε άποψη.

Το ψευδώνυμο μου: Λουλούδι

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητό Λουλούδι διακρίνω μέσα από την χαρτομαντεία ότι ο άνθρωπος αυτός έχει ποιότητα και ήθελε να σε βοηθήσει στα επαγγελματικά σου χωρίς να υπάρχει πονηριά η άλλος σκοπός. Σαν άτομο είναι καλός αλλά δεν αποσκοπεί να ξεκινήσει σε αυτή την περίοδο μια ερωτική σχέση μαζί σου. Απέφυγε σκέψεις η επαφή μαζί του που θα σε κάνει να μπλέξεις.  Είναι παντρεμένος; Ξέχνα το! Οι κάρτες μου δείχνουν ότι αν επιδιώξεις εσύ να μπλέξεις μην το κάνεις και μην μπαίνεις σε τέτοια θέματα Μια καλή αρχή για να μην υποφέρουμε γενικά στην ζωή μας είναι να μην επιδιώκουμε σχέσεις με παντρεμένους, ή να μην υποκύπτουμε σε τέτοιες σχέσεις. τα συναισθήματα είναι ένας υγιής τρόπος αναγνώρισης του εσωτερικού σας κόσμου. Προσπάθησε αγαπητή φίλη να μείνεις ψυχρή και τυπική απέναντι του και από ότι βλέπω θέλει να είναι κύριος και ευγενής απέναντι σου. Λουλούδι μείνε μακριά από όλο αυτό.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Γεια σας και χαρά σας άπαιχτη και όμορφη ομαδάρα του Ταρωτώ. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Με τον Θοδωρή είχαμε μια σύντομη και όμορφη σχέση. Αυτός παντρεμένος αλλά πολλά προβλήματα με την γυναικά του. Θα υπάρξει επανασύνδεση μεταξύ μας; Διαισθάνομαι πως με αγαπά ακόμα. Μου έλεγε πως με αγαπά αλλά πλέον υπάρχει μια τυπική επικοινωνία. Είμαστε στον ίδιο χώρο εργασίας. Με έχει βάλει αποκλεισμό σε κλήσεις και μηνύματα. Τι να υποθέσω; Να περιμένω ή θα προκύψει κάτι άλλο καλύτερο στην ζωή μου;

Το ψευδώνυμο μου: Faidra35

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Γεια σου Faidra καλή χρονιά με κάθε καλό φίλη μου. Όπως βλέπω μέσα από την ενόραση ένιωθε έντονα συναισθήματα για εσένα αλλά έχει φόβους και δεν θέλει να το διακινδυνεύσει τώρα. Τα προβλήματα συνεχίζονται στο οικογενειακό του περιβάλλον και σε αυτό το διάστημα θα ψάξει λύσεις προκειμένου να ηρεμήσει. Ένα είναι γεγονός ότι εσένα προσπαθεί να σε ξεπεράσει γιατί στην παρούσα φάση δεν θέλει να εκτεθεί όχι μόνο στον χώρο εργασίας αλλά παντού. Θέλει να αποφύγει τις ρίξεις και να κάνει ξεκαθαρίσματα στην αισθηματική του ζωή. Ο εσωτερικός του κόσμος είναι μπερδεμένος γιατί είναι αρκετά ευαίσθητο άτομο. Καλή μου φίλη όπως όλα δείχνουν αποφάσισε να γυρίσεις σελίδα στην ζωή σου, και σαφώς θα πρέπει να προχωρήσεις παρακάτω. Μια νέα σχέση με πολύ καλές προοπτικές θα έρθει στην ζωή σου και εσύ επιτέλους βρίσκεις τον δρόμο σου.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Είμαστε μαζί περίπου ένα χρόνο. Χωρισμένοι και οι δύο από προηγούμενους γάμους. Πρόσφατα ξεκινήσαμε μαζί και ανοίξαμε ένα μαγαζί. Θα ήθελα να μου πείτε πως θα πάει το επαγγελματικό αυτό βήμα αλλά και η σχέση μας. Θα έχει διάρκεια;;; με αγαπάει όπως εγώ εκείνον;;; Ή μήπως είναι μαζί μου επειδή εξυπηρετώ τις ανάγκες του.;;;;;νιώθω κάπως ανασφαλής μερικές φορές γιατί το ερωτικό παρελθόν του είναι άστατο. Μήπως σκέφτεται και κάποια άλλη;

Το ψευδώνυμο μου: Λενιω

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Λενιώ μέσα από την πρόβλεψη με τις κάρτες βλέπω ότι αγωνίζεστε πολύ να κρατήσετε πολλά πράγματα ο καθένα σας με διαφορετικό τρόπο. Φίλη μου μερικές φορές το ταίρι σου είναι απόμακρο σε άλλο κόσμο για αυτό τρομάζεις. Βλέπω ένα χαρακτήρα δύσκολο ένα άτομο που δεν εκδηλώνει εύκολα τα συναισθήματα του. Προσπάθησε να του κάνεις την κάθε του μέρα καλύτερη γιατί πολλά προβλήματα τον κουράζουν. Δεν θέλει επαγγελματικά να σε εκμεταλλευτεί γιατί οι ιδέες του οι σκέψεις του είναι καθαρές και προοδευτικές. Το μόνο που χρειάζεται να είναι να παραμείνετε θετικοί. Αυτό θα είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα σας και όχι μόνο.  Εσύ νιώθεις ανασφαλής συναισθηματικά μαζί του γιατί δεν εκδηλώνει αυτά που αναζητάς. Οι κάρτες μου δείχνουν όταν υπάρχουν εντάσεις προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας, καθώς μπορούν να σας απομακρύνουν από τον σύντροφό σας και να οδηγήσουν τη σχέση σας στα άκρα.

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Μετά από μια σχέση 2 ετών που βάδιζε για επίσημη συμβίωση, χωρίσαμε. Παρόλα αυτά σχεδόν 5 χρόνια μετά τα συναισθήματα υπάρχουν, η επικοινωνία δεν έχει διακοπεί και υπάρχουν και ερωτικές επαφές…προβλήματα η πρώην σύζυγος του, η χιλιομετρική απόσταση και η ζήλια του για την κοινωνική και οικονομική καταξίωση μου. Θα υπάρξει επανασύνδεση με σκοπό την μόνιμη και επίσημη σχέση/ συμβίωση 

Το ψευδώνυμο μου: Καρμική σχέση

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη Καρμική σχέση Οι κάρτες μου δείχνουν ότι οι πεποιθήσεις και οι αρχές σου μπορεί να αμφισβητηθούν από το άτομο που σε ενδιαφέρει μην αφήνεις το μυαλό σου να τρέχει κάνε τα έργα σου πράξεις. Το άτομο που σε ενδιαφέρει σου αφήνει πολλές φορές πόνο και θλίψη και όπως όλα δείχνουν δεν ξεμπερδεύει από  τα προβλήματα του. Μέσα από την πρόβλεψη δείχνει ότι τα συναισθήματα του είναι δύσκολα για εσένα από την μια σε διεκδικεί αλλά και δεν μπορεί να πάρει σοβαρές αποφάσεις για το άμεσο μέλλον. Προσπάθησε να τον πείσεις χωρίς να τον πιέσεις. Διστάζει και μειονεκτεί πολλές φορές απέναντι σου και ειδικά σε αυτή την περίοδο που η προσωπική του ζωή μπλοκάρει. Παράπονα και αντιζηλία, με εριστική διάθεση, θα φέρουν αδιέξοδο στην σχέση και στην επαφή σας σε αυτή την περίοδο. Αποφύγετε τις διαμάχες μαζί του δεν θα βγει πουθενά. Όλα δείχνουν δεν θα υπάρχει σχέση η συμβίωση. 

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | θα ήθελα να μάθω αν θα πάνε καλύτερα τα οικονομικά μου γιατί ψάχνω για δεύτερη δουλειά και είμαι χαμηλόμισθη. θα υπάρξει δηλαδή κάποια άνοδος περιμένω κάποια κληρονομικά θα βρω μεγάλες δυσκολίες με τον άλλο νόμιμο δικαιούχο η θα γίνουν όλα ομαλά και γενικά ότι μπορείτε να μου πείτε. δεν θέλω κάτι πιο πολύ απλά να ξέρω που βαδίζω. ευχαριστώ

Το ψευδώνυμο μου: νελιτα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Νελίτα οί κάρτες σου δείχνουν φίλη μου ότι σε αυτή την περίοδο θα συνεχίσεις να έχεις δυσκολίες με τα επαγγελματικά σου αλλά και διάφορα θέματα που εκκρεμούν. Θα είσαι πολύ πιεσμένη προσπάθησε να κάνεις σωστές κινήσεις όποια βήματα αποφασίσεις να κάνεις. Ευτυχώς αυτό δεν θα κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μετά από δυο μήνας φίλη Νελίτα θα έχεις άνοδο αλλά και εναλλαγές από ανόδους και πτώσεις.  Στο θέμα με τα κληρονομικά σου αν κάνεις σωστούς χειρισμούς και είσαι ήρεμη και πάνω από όλα δεν καταπιεστείς θα βρεις το σωστό δρόμο για να ταχτοποιήσεις και να διαχειριστείς τα οικονομικά σου.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles