1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ |Ερχόταν στην δουλειά μου κι έφερνε καφέδες, από την καφετέρια που παραγγέλναμε. Κάθε φορά, μα κάθε φορά (αρκετούς μήνες τώρα) μου έκανε σχόλια για την εμφάνισή μου, με φλέρταρε να το πω; Εμένα μου άρεσε πολύ, αλλά ποτέ δεν έδειξα τίποτα (είμαι παντρεμένη με δύο παιδιά). Μια μέρα όταν μου έφερε έναν καφέ μου λέει: “είναι από τις τελευταίες φορές που σας φέρνω καφέ, βρήκα δουλειά πάνω στο αντικείμενο που έχω σπουδάσει”, εγώ κατέρρευσα. Αφού πέρασαν μερικές ημέρες, έψαξα και βρήκα το τηλέφωνό του και του έκανα αναπάντητη, εκείνος τότε (μετά από ώρες βέβαια) μου έστειλε μήνυμα και μιλάγαμε μέχρι αργά το βράδυ.

Του είπα ότι είμαι παντρεμένη, μου είπε κι αυτός ότι έχει σχέση, τον ρώτησα αν είχα καταλάβει καλά και μου απάντησε ότι “είσαι γυναικάρα”. Μου είπε όμως να μην επικοινωνώ εγώ μαζί του και ότι θα το κάνει αυτός όποτε μπορεί. Δεν μπορώ να πω ότι το τηρώ πάντα, αν και του το υποσχέθηκα, διότι η επικοινωνία απ’ αυτόν είναι περίπου στις 15 με 20 ημέρες. Τέλος πάντων αυτή η ιστορία κρατάει από τον Φλεβάρη, στο διάστημα αυτό έχουμε βρεθεί ερωτικά μόνο 3 φορές, στις οποίες τελείωσε πολύ γρήγορα, και για μένα ήταν υπέροχα, παρόλο που δεν ικανοποιήθηκα ερωτικά όπως θα ήθελα. Δεν ξέρω αν τον κομπλάρω, αν τον μπλοκάρω, αν το έχει μετανιώσει … ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

Θέλω να ρωτήσω πως με βλέπει σαν γυναίκα, σαν άνθρωπο, αν του αρέσω, αν του άρεσαν οι ερωτικές συνευρέσεις μας, αν θα υπάρχει συνέχεια, αν με θέλει;

Το ψευδώνυμο μου: Seven Que
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Seven Que, καταλαβαίνω πόσο σου αρέσει και πόσο σε κολακεύει σαν γυναίκα το ενδιαφέρον αυτού του προσώπου, μα στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εσύ παντρεμένη  με τα παιδάκια σου κι αυτός βολεμένος σε μία σχέση που προφανώς σέβεται και δεν δείχνει να θέλει να διακινδυνεύσει. Αυτό  που θέλει από σένα δεν διαφέρει  από εκείνο που  ζητάς κι εσύ, κάτι  φευγαλέο και περαστικό που δεν εγγυάται συνέχεια. Είναι σαφής στο τι θέλει , η το αποδέχεσαι όπως έχει η  το αφήνεις. Εσύ αποφασίζεις. Το εκκρεμές απαντά μονολεκτικά και σου λέει όχι. 

μέντιουμ άρης

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γνώρισα τον Β. Στις 25 μαιου και απο τότε έχουμε μια χαλαρή σχέση …θα ήθελα να μάθω αν θα εξελιχθεί σε κάτι πιο σταθερό και αν πραγματικά ενδιαφέρεται για μένα. Περνάμε πολύ κάλα κ ερωτικά ταιριάζουμε πολύ άλλα έχει μια πρώην που κάνουν πολύ παρέα κ είναι ακόμη στην ζωή του. Θέλω να ξέρω αν έχει μέλλον η σχέση μας ή να πάω παρακάτω?!!

Το ψευδώνυμο μου: Νικιτα79  
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου Νικήτα, η κάρτα σου το Δύο Καρό σου επιβεβαιώνει τις υποψίες σου για την πρώην του. Ο άνθρωπος αυτός είναι αναποφάσιστος, ανώριμος, και όχι μεγάλος φίλος της αλήθειας. Θεωρώ όμως πως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να βγάζουμε συμπεράσματα. Βιάζεσαι πολύ κι αυτό είναι λάθος, άλλωστε η γνωριμία είναι τόσο πρόσφατη που μία σωστή πρόβλεψη θα σε συμβούλευε να περιμένεις και να μην αναρωτιέσαι, απολαμβάνοντας τον πρώτο καιρό και τον πιο όμορφο .

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαστε παντρεμένοι 12 χρόνια και έχουμε 2 παιδιά. Τα τελευταία 3 χρόνια, ανακάλυψα ότι μου λέει ψέματα και μου κρύβει λεφτά !Τον τελευταίο χρόνο, αποφάσισα να του μιλήσω για να μπορέσουμε να βρούμε μια λύση. Η κατάσταση πια έχει φτάσει στο διαζύγιο και είμαστε ένα βήμα πριν τον δικηγόρο. Παρόλες τις προσπάθειές μου για να τα βρούμε, έχω παγώσει συναισθηματικά. Ξέρω ότι από μεριά μου είναι αργά. Υπάρχει απόσταση ανάμεσά μας μεγάλη. Αιτία διαζυγίου για μένα, είναι ότι έχει άλλες προτεραιότητες εκτός της οικογένειάς μας. Μετά από πάρα πολλά παράδοξα πράγματα, αναρωτιέμαι: μήπως τελικά, υπάρχει και τρίτο πρόσωπο κι αυτό το πρόσωπο είμαι εγώ….?

Το ψευδώνυμο μου: 29-Αερικό-5
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη 29-Αερικό-5, αρκετά μπερδεμένη η ιστορία σου και η εξιστόρηση της δεν πάει πίσω. Μου λες πως μέσα σου έχεις παγώσει και η απόσταση μεταξύ σας είναι πια μεγάλη. Άρα λοιπόν δεν σε ενδιαφέρει ερωτικά ο άνδρας σου. Ποιος ο λόγος να μάθεις αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην ζωή του; Ακόμα και αν υπάρχει θα δικαιολογήσει την κατάσταση της δικής σου αδιαφορίας ;Οι καρκίνοι όπως ο άνδρας σου έχουν αδύνατο σημείο το οικονομικό και την κρυφή αποταμίευση. Δεν είναι καλό αλλά τόσα χρόνια μαζί θα έπρεπε να το γνωρίζεις.

Προτείνω να κάνετε μια προσπάθεια ακόμα μια και υπάρχουν τα παιδάκια σας. Το εκκρεμές σας λέει πως ναι θα τα καταφέρετε.

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Μια γνωριμία που ξεκίνησε πέρσι τον Αύγουστο. Διεκοπη από μια φίλη που έβαλε λόγια σε αυτόν για μένα άλλα ήταν και σε μια άλλη σχέση που τελείωσε από ότι έμαθα. Ξαναβρεθηκαμε έξι μήνες μετά δηλ. το Μάιο και πάλι χάθηκε. Υπήρχε ενδιαφέρον για μένα. Θα επανέλθει?θα γίνει κάτι μεταξύ μας? Του άρεσα αρκετά και υπήρχαν προοπτικές. Όταν βρεθήκαμε του εξήγησα πως είχαν τα πράγματα γιατί δε γνώριζε όλες τις πτυχές.

Το ψευδώνυμο μου: Rose flower
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Rose Flower, η κάρτα σου το Πέντε Μπαστούνι σε συμβουλεύει να συγχωρήσεις την φίλη σου γιατί με την κακή της πράξη συνέπραξε στην αποκάλυψη ενός ατόμου εντελώς αδιάφορου προς την πλευρά σου. Πέρασε κάποιες  καλές στιγμές μαζί σου εξαφανίστηκε μετά ξαναπέρασε για άλλη μία φορά  με τον ίδιο τρόπο και … ξαναχάθηκε. Ακόμα να καταλάβεις ποιο είναι το ενδιαφέρον του για σένα; Ένα όμορφο  rose σαν και σένα θα     έχει ένα όμορφο επίσης μέλλον με  ένα νέο πρόσωπο που σύντομα θα εμφανιστεί  στην ζωή σου και θα είναι ακριβώς όπως ονειρεύεσαι.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαστε σε παράλληλη σχέση από το 2016 που με προσέγγισε ξανά μετά από 15 χρόνια που είχαμε να βρεθούμε.. Ήμασταν τότε παλιά μαζί. Τώρα παντρεμένοι και οι δυο.. Οι συναντήσεις μας με το σταγονόμετρο αλλά θέλουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες στις οικογένειες μας και είμαστε πολύ προσεκτικοί με αυτό. Εγώ ζητούσα λίγο επικοινωνία παραπάνω εφόσον ήταν σχεδόν ανύπαρκτη, αλλά φοβόταν και κρατούσε απόσταση, τα έκανε όλα με τον δικό του τρόπο. Ώσπου εγώ απομακρύνθηκα από αυτήν την κατάσταση. Θα ήθελα να μάθω αν θα υπάρχει επανασύνδεση και αν μ αγαπάει αληθινά…. Δεν θα ρωτήσω για μελλοντικά να είμαστε μαζί γιατί δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο αλλά μ ενδιαφέρει αν θα τον έχω στη ζωή μου έστω κι έτσι, να βλεπόμαστε όταν και οπότε μπορούμε.. Ευχαριστώ

Το ψευδώνυμο μου: Αγαπη
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Αγάπη, μπερδεμένα συναισθήματα και καταστάσεις ουτοπικές που δεν οδηγούν πουθενά κι αν οδηγήσουν κάπου θα είναι με δυστυχισμένα και τραυματικά αποτελέσματα. Ιδανικά με τέτοια συναισθήματα θα έπρεπε να έχετε βρει τον τρόπο να είσαστε μαζί, αφού Δεν το έχετε κάνει οι πιθανότητες  είναι σχεδόν μηδενικές. Μιλάς για επανασύνδεση αλλά αυτό που ζητάς είναι κάτι άλλο τόσο πολύπλοκο όσο και οδυνηρά  ψυχοφθόρο. Στη θέση σου θα προσπαθούσα να κρατήσω τις καλές αναμνήσεις και θα έκλεινα οριστικά την πόρτα σε αυτήν τη επικίνδυνη περιπέτεια. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles