1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Με ενδιαφέρουν τα επαγγελματικά μου εργάζομαι σε ένα χώρο με μεγάλο ανταγωνισμό στις πωλήσεις . Θα μείνω εκεί η θα βρω άλλη εργασία και αν ναι τι είδους εργασία θα είναι αυτή???? Είμαι πολύ αγχωμένη με όλο αυτό από την μία θέλω να φύγω και από την άλλη έχω ανάγκη τα χρήματα τα οποία με φτάνουν ίσα ίσα να περάσω το μήνα

Το ψευδώνυμο μου: Ρουλιτα7
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Ρουλίτα7, θα σου έλεγα για την ώρα τουλάχιστον, χωρίς φυσικά να σταματήσεις να ψάχνεις , να περιμένεις . Μην αφήσεις την εργασία σου αν δεν είσαι σίγουρη πως έχεις έτοιμη  να σε περιμένει η επόμενη. Πιστεύω ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχεις  κάτι καινούριο στα χέρια σου. Ακόμα όμως θα πρέπει να δείξεις υπομονή. Ζούμε σε πολύ δύσκολη εποχή και όπως φαίνεται αργεί λίγο να ξημερώσει. Κουράγιο.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας! Εδώ και πολλά χρονιά είχα παραπάνω αρκετά κιλά κάποιες φορές ήταν εμπόδια για τις ερωτικές σχέσεις μου από την απέναντι πλευρά των άντρων κάποιες φορές όχι… Κάνω πολλές προσπάθειες για απώλεια βάρους άλλα πάντα απογοητεύομαι. Θα ήθελα να μου πείτε αν θα έρθει η αλλαγή που προσμένω. Το ξέρω θα σας φανεί γελοίος ο λόγος που έστειλα άλλα θα ήθελα την γνώμη σας. Ευχαριστώ πολύ!

Το ψευδώνυμο μου: Πέταλο
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου Πέταλο, ο λόγος δεν είναι γελοίος. Το να περιμένεις όμως να γίνει κάτι χωρίς εσύ να κάνεις τίποτα με ξεπερνάει. Η κάρτα σου ο Τρελός  μιλά για μία κατάσταση εκτός πραγματικότητας. Υπάρχουν πια τόσοι τρόποι, τόσα γυμναστήρια, τόσες ανώδυνες δίαιτες που δεν σου δίνουν καμία δικαιολογία. Είσαι καλή μου τόσο νέα που ότι θέλεις μπορείς να το πραγματοποιήσεις ότι ώρα θελήσεις .Η συμβουλή μου;; Ξεκίνα , γυμνάσου κάνε μια ελαφρά δίαιτα και τότε θα δεις να συμβαίνουν πραγματικά θαύματα. Αυτή είναι η  γνώμη μου και καλή επιτυχία.

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με τον Στέφανο έκανα σχέση πριν από κάποιους μήνες. Πριν να συνδεθούμε συναισθηματικά κάναμε παρέα σαν φίλοι. Και οι δυο είμαστε χωρισμένοι με παιδιά. Εκείνος είχε μια σχέση παράλληλα για κάποιο καιρό με μια παντρεμένη μεγαλύτερη του γυναίκα ( γεν. 06/11/1971)την οποία δεν είμαι σίγουρη ότι έχει ξεχάσει ή αν υπάρχει περίπτωση να αναπλέξει μαζί της έστω και παράνομα. Επίσης νιώθω ότι μπορεί να τον κουράσουν τα 4 μικρά παιδιά που έχουμε από 2 ο καθένας. Έχει μέλλον αυτή η σχέση????? Είναι ερωτευμένος μαζί μου όπως εγώ με αυτόν???? Μήπως θέλει ακόμα την άλλη που από ότι ξέρω είναι και πολύ όμορφη και αξιόλογη γυναίκα?????

Το ψευδώνυμο μου: ΕΛΕΝΑΚΙ
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου Ελενάκι, μην περιμένεις πολλά από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αναποφάσιστος και ανώριμος. Δεν αντιμετωπίζει  με καλό μάτι την ζωή με τέσσερα μωρά, χώρια ότι έχει πραγματικά αισθήματα για την πρώην του. Νομίζω πώς θα πρέπει να κατεβάσεις τον πήχη γιατί τα σχέδια που κάνεις  δεν τα συμμερίζεται για την ώρα τουλάχιστον.. 

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας!!Με ενδιαφέρει ερωτικά αυτό το άτομο…γνωριζόμαστε εδώ και μήνες, έχουμε συζητήσει αρκετές φορές μεταξύ μας(γενικά).. μου είχε ζητήσει πριν 1 μήνα να βρεθούμε επιτέλους από κοντά, επέμενε μάλιστα…τελικά όμως δεν έγινε αυτή η συνάντηση… από τότε δεν έχει ξανά επικοινωνήσει μαζί μου, εγώ εν το μεταξύ είμαι και λίγο απογοητευμένη μαζί του.. θα έχω επανασύνδεση μαζί του;θα υπάρξει συνάντηση; ευχαριστώ!

Το ψευδώνυμο μου: Ατίθαση Γυναίκα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Ελένη, για πια επανασύνδεση μιλάς; Αφού δεν υπάρχει καν σύνδεση. Η κάρτα σου το Τέσσερα Κούπα δηλώνει πώς το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι μόνο για τόσο όσο. Δεν έχει πολλές πιθανότητες να πάει πιο πέρα  γιατί είναι φανερό ότι απλά περνά την ώρα του και αυτός είναι ο τρόπος που διασκεδάζει. Αν αυτός είναι ο τρόπος που διασκεδάζεις κι εσύ, όλα καλά. Αν όχι το διαδίκτυο είναι γεμάτο άπειρες νέες ευκαιρίες. Διάλεξε και πάρε.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Την γνώρισα σε ένα μπαράκι . Μου άρεσε πάρα πολύ και με γοήτευσε . Έχουμε σχέση εδώ και λίγο καιρό . Θέλω να ξέρω πως θα ήμαστε μαζί στο μέλλον και αν έχει προοπτική η σχέση αυτή . Η κοπέλα μου είναι δικηγόρος και εγώ μουσικός . Έχω χρόνια να κάνω σχέση και θέλω να είμαι σίγουρος για τα επόμενα βήματα στην ζωή μου . Τι με συμβουλεύεται να αφεθώ θα έχει μέλλον η να κάνω αργά βήματα μήπως στραβώσει και πληγωθώ πάλι ;;; περιμένω την απάντηση σας με αγωνία

Το ψευδώνυμο μου: Γύπας

Καλέ μου φίλε Γύπα, με κάθε ειλικρίνεια δεν έχω ξανασυναντήσει έναν άνθρωπο της ηλικίας σου να σκέπτεται με αυτόν τον τρόπο. Δεν υπάρχουν για σένα αργά βήματα. Ναι βέβαια να αφεθείς. Η κάρτα σου το Τρία Μπαστούνι σου δηλώνει πως όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί και αν δεν τους διαβείς όλους εσύ θα χάσεις. Η κοπέλα είναι υπέροχη , βάδισε μαζί της και στον δρόμο αποφασίζεις . Μην πληγώνεσαι με το παραμικρό. Ωρίμασε, ενηλικιώσου, η ζωή είναι ωραία και με χαρές και με πίκρες. Τίποτα μην αφήνεις . Διασκέδασε ζήσε τις ομορφιές και τις ασχήμιες της ζωής σου σαν να μην υπάρχει αύριο και μην φοβάσαι τίποτα.

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles