Ρώτα το Ταρωτώ: Πως θα πάει αυτός ο γάμος? | Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Χρόνια πολλά!! Θα ήθελα να μάθω αν θα υπάρξει επανασύνδεση με το αγόρι μου. Χωρίσαμε πριν δύο μέρες με δική μου επιλογή. Έχουμε σχέση δύο χρόνια τώρα αλλά τελευταία αντιμετώπιζε πολλά οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα. Τον αγαπάω πάρα πολύ κι όπως λέει κι αυτός το ίδιο, είμαι η μεγαλύτερη του σχέση και το έβλεπε σοβαρά μαζί μου. Τον χώρισα γιατί αν και ήθελα να είμαι δίπλα του στα δύσκολα τις τελευταίες δυο εβδομάδες είχε εξαφανιστεί, δεν απαντούσε ούτε στα μηνύματα μου. Μου είχε ζητήσει και ο ίδιος να χωρίσουμε επειδή ένιωθε ότι με κρατά πίσω αλλά την επόμενη μέρα δεν άντεξε και αποφάσισε ότι θα είμαστε μαζί και μου είπε πως έχει χρόνια να νιώσει έτσι σε σχέση. Βρίσκομαι σε αδιέξοδο, τον αγαπώ πολύ αλλά φοβάμαι μήπως αυτή τη φορά είναι οριστικό.

Το ψευδώνυμο μου: Billvi

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή χρονιά Billvi. Είναι γεγονός φίλη μου ότι αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα αλλά το εκκρεμές μας δείχνει ότι θέλει να κάνει πολλές αλλαγές στην ζωή του, εδώ και καιρό όλα τον κουράζουν. Η κατάσταση με το οικογενειακό του περιβάλλον τον βαραίνει πολύ μέσα από όλα αυτά όμως σε αγαπάει και νιώθει έντονα για εσένα. Θα είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση αυτή που θα βιώσει σε όλο αυτό το διάστημα. Εσείς θα περάσετε πολύ δύσκολα στην επόμενη περίοδο και οι ημέρες θα είναι αρκετά δύσκολες, οι σκέψεις σας μπερδεύονται ενώ έκτακτα γεγονότα σας αποσυντονίζουν.  Η ευαισθησία σου φίλη μου σου χαλάει την διάθεση και πονάς για ότι έχει γίνει, όμως τα συναισθήματα του είναι αληθινά αντιμετωπίστε με ψυχραιμία ότι βιώνετε. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του και πάρε θετικές αποφάσεις για εσένα και την σχέση σου, βγες από το αδιέξοδο που ζεις δείξε του τα πραγματικά σου συναισθήματα και όλα θα πάνε καλά. 

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Αν θα έχουμε θετική απάντηση από το δικαστήριο που έγινε 24-9-2019 για να γίνουμε αορίστου χρόνου στην εργασία μας. Είμαστε 47 άτομα που κάναμε αυτήν την κίνηση. Θέλω να μάθω ακόμα αν εγώ θα αλλάξω πόστο στη δουλεία μου να πάω υπάλληλος γραφείου. Αυτό θέλω να μάθω αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστώ πολύ όποια κι αν είναι η απάντηση που θα μου δώσετε !!!

Το ψευδώνυμο μου: Δήμητρα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Δήμητρα επάνω σε αυτό το θέμα έχεις άγχος και έχεις αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες που σε προβληματίζουν αρκετά. Προσέξτε την συμπεριφορά σας σε αυτό τον τομέα γιατί οι αναταραχές θα είναι αρκετές. Να είσαι προσεχτική φίλη μου σε ανταγωνιστές.  Νέες συνθήκες στην εργασία σου θα παρουσιαστούν και καλύτερες προοπτικές εργασίας η μια νέα αλλαγή η μετακίνηση  θα υπάρχει από τον Μάρτιο και μετά. Σημαντικές αλλαγές θα γίνουν σε όλα τα επίπεδα και οι προκλήσεις στα επαγγελματικά σου θα είναι πολλές. Σκέψου σωστά και με προσοχή για να υλοποιήσεις τους στόχους σου.

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλημέρα σας Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!! Λοιπόν εγώ ήθελα να πω πως ετοιμάζομαι να παντρευτώ το Στάθη μετά από 3 χρόνια σχέσης…. Είμαστε καλά μαζί δεν λέω αλλά ως γυναίκα έχω και εγώ τις φοβίες μου.. Πως θα πάει αυτός ο γάμος? Θα συνεχίσουμε να είμαστε καλά; Επίσης εκτός από το αισθηματικό κομμάτι Ο Στάθης μου προσφέρει και ασφάλεια στο οικονομικό κομμάτι!! Ευχαριστώ για την απάντηση!!!

Το ψευδώνυμο μου: Βασούλα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή χρονιά Βασούλα! Μέσα από την Χαρτομαντεία διακρίνω μια πολύ ωραία σχέση με το ταίρι σου που είναι αποφασισμένος για αυτή την μεγάλη και σημαντική αλλαγή στην ζωή του. Μεταξύ σας θα έχετε μια πολύ καλή περίοδο με έντονα συναισθήματα και αγάπη. Εσύ φίλη μου θα είσαι πολύ καλά με τον αγαπημένο σου αρκεί να προσέχεις τις κινήσεις σου και τις επιλογές σου με τους γύρω σου. Να ξέρεις ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ο γάμος σας θα πάει πολύ καλά και η καθημερινότητα σου θα αλλάξει προς το καλύτερο γίνε περισσότερο δοτική στο ταίρι σου και αποδέξου όσα εν καιρώ θα σου ζητήσει ο αγαπημένος σου. Φρόντισε φίλη μου να έχεις συνεχή επικοινωνία μαζί του δείχνε του τα συναισθήματα σου και να είσαι σίγουρη ότι θα απολαύσεις μαζί του τα καλύτερα. 

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Το 2015 έκανα σχέση με τον Μιχάλη. Είναι παντρεμένος με τρία παιδιά. Όταν τον γνώρισα ήταν μακριά από την οικογένεια του. Τον τελευταίο ενάμιση μήνα τσακωνόμαστε πολύ έντονα επειδή αποφάσισε να πάρει κοντά την οικογένεια του. Έχουμε να μιλήσουμε κάποιες μέρες. Τι λένε τα χαρτιά, θα τα ξαναβρούμε ή θα μείνει με την οικογένεια του;

Το ψευδώνυμο μου: Μιμίκα

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Μιμίκα θα πρέπει να είσαι προσεχτική σε αυτή την σχέση γιατί το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μέσα από τον εγωισμό του δεν έχει μάθει να αγαπά και να εκτιμά τους ανθρώπους γύρω του. Φίλη Μιμίκα οι κάρτες σου λένε ότι θα περάσεις πολλές δυσκολίες μαζί του το επόμενο χρονικό διάστημα και δεν θα θελήσει να έχει ευθύνες για τίποτα. Όσο και αν σε πονάει αυτό είναι αποφασισμένος να μείνει στην οικογένεια του σε αυτή την συγκεκριμένη περίοδο. Πολλά θα είναι τα θέματα και τα γεγονότα που θα τον παραπλανούν. Οι κάρτες σου δείχνουν φίλη μου ότι θα πρέπει να αποφύγεις τους εκνευρισμούς και τις εντάσεις γιατί δεν θα κερδίσεις τίποτα γιατί θα κρίνει ότι οι διαφορές σας θα είναι μεγάλες. Μελλοντικά οι κάρτες σου δείχνουν ότι δεν έχεις επανασύνδεση και ότι ένα νέο πρόσωπο θα μπει στην ζωή σου πολύ σύντομα.

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Ήμασταν φίλοι αρκετά χρόνια, μιλούσαμε καθημερινά, βρισκόμασταν, γνώρισα τους δικούς του και πριν 3 μήνες τελικά έγινε κάτι ερωτικό ανάμεσα μας. Ενώ ταιριάξαμε πολύ, έγινε μια παρεξήγηση και εδώ και ενάμιση μήνα απομακρυνθήκαμε. Υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης και αν ναι θα κάνει κίνηση η υπάρχει ήδη κάποια άλλη στη ζωή του;

Το ψευδώνυμο μου: Holiday222

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη Holiday222 μέσα από την Ενόραση διακρίνω ότι ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει δείχνει να είναι αρκετά προσεχτικός σε ότι θέλει να κάνει μαζί σου. Να ξέρεις ότι ο γάμος τον φοβίζει και βήματα προς τα εκεί άμεσα δεν θα γίνουν. Διατήρησε μια απόσταση ασφαλείας και προσπάθησε να ηρεμήσεις.  Ήρθε η ώρα να στραφείς μέσα σου και να δεις ποια πραγματικά είσαι, αναγνωρίζοντας τα θετικά σου σημεία κάτι που το ταίρι σου δεν μπόρεσε να διακρίνει. Τόλμησε να δεις τα πράγματα με την θετική πλευρά τους και προσπάθησε να κινηθείς απέναντι του ξεκάθαρα. Εκείνος ήθελε να πάρουν τα πράγματα μια σωστή τροπή ανάμεσα σας και να γίνει μια ευτυχισμένη σχέση. Έχεις να κάνεις με ένα πολύ δύσκολο χαρακτήρα και μια άδικη συμπεριφορά που είχε απέναντι σου. Ωστόσο η καρδιά σου θα χτυπά δυνατά για εκείνον για αρκετό διάστημα.  Η συμβουλή μου είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Κάντε σωστούς χειρισμούς μην αφήνετε την αγάπη σας στον αέρα λύσεις θα βρείτε και θα υπάρχουν πολλές πιθανότητες για επανασύνδεση. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles