1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είναι ο Γιώργος ο άνθρωπος της ζωής μου και θα εξελιχθεί η σχέση σε μόνιμη και σοβαρή ή είναι ένας ακόμα ψεύτης που ήρθε στη ζωή μου για κάποιο λόγο; Δεν ξέρω γιατί φοβάμαι και αμφιβάλλω ενώ όταν είμαστε μαζί ή μιλάμε στο τηλέφωνο μου δείχνει ότι με θέλει πολύ όσο κι εγώ. Παρόλα αυτά κάτι με τρώει και σκέφτομαι συχνά ότι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό! Θέλω να σταματήσω με τις αμφιβολίες που με τυραννούν 3 μήνες τώρα που είμαστε μαζί.

Το ψευδώνυμο μου: Αλήθεια ή Ψέματα;
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Αλήθεια ή Ψέματα, μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική; Γιατί τόση ανησυχία για μία τόσο πρόσφατη κατάσταση;  Οι σχέσεις υπάρχουν για να περνάμε καλά, αν αυτό δεν είναι δυνατόν λόγω αμφιβολιών άνευ λόγου και αιτίας γιατί τις κάνεις; Μείνε μόνη να έχεις την ησυχία σου. Δεν υπάρχει λόγος να τυραννιέσαι και αφού δεν υπάρχουν συμβόλαια και ιδιωτικές συμφωνίες γι’ αυτά, μην ψάχνεις άλλο.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Πρόσφατη γνωριμία και υπάρχει απόσταση χιλιομετρική. Θέλω να ξέρω αν θα υπάρξει συνεχεία, αν ενδιαφέρεται πραγματικά και αν με θέλει γιατί κρατάει επικοινωνία ενώ εγώ είμαι πιο κοφτή. Μου είπε ότι με θέλει στη ζωή του αλλά έφυγε χωρίς να μου δώσει την ευκαιρία να τον δω στέλνοντας μου ένα τρυφερό μήνυμα μονό. Εγώ είμαι ερωτευμένη μαζί του και τον θέλω.

Το ψευδώνυμο μου: Ζουζούνια 68
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Ζουζούνια 68, κάρτα σου το επτά σπαθί μιλάει για ένα άτομο που για κάποιου λόγους, ίσως εμφάνισης να μην θέλει να συναντηθείτε. Μπορεί να είναι από του τύπους που μόνο λένε αλλά δεν προχωρούν. Μέχρι εκεί. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάτι περισσότερο από τόσο όσο αντέχεις. Κακό δεν κάνει να έχεις ένα διαδικτυακό φίλο. Νομίζω όλοι έχουμε μερικούς.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Πριν από αρκετό καιρό γνωρίστηκα με το άτομο αυτό. Είχαμε πολύ τακτική επικοινωνία και υπήρχε έντονο ενδιαφέρον και από τους δυο μας. Λέγαμε για το τι θα γίνει όταν βρεθούμε και όλα αυτά. Ξαφνικά χωρίς λόγο σταμάτησε η επικοινωνία. Θα ήθελα να δω αν θα ξαναμιλήσουμε και αν θα έχουμε επαφή. Αν συναντηθούμε και αν θαυπάρξει σχέση εκτός από απλή γνωριμία.

Το ψευδώνυμο μου: Σκορπιός
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβεις ότι αυτές οι επαφές είναι ένα ευχάριστο χόμπι για πολλούς, δεν είναι ούτε απαραίτητο να καταλήγουν όλες σε μία ερωτική σχέση ούτε αναγκαίο για όλους τους χρήστες. Κράτησε λοιπόν μικρό καλάθι και συνέχισε να περνάς έτσι απλά, ευχάριστα την ώρα σου, και που ξέρεις όλα είναι πιθανά ακόμα και τα αόρατα.

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλημέρα, θα ήθελα να μάθω αν εγώ και ο Αναστάσιος θα είμαστε και πάλι μαζί, θα έχουμε σχέση, θα παντρευτούμε ή δεν υπάρχει καμία ελπίδα; Αυτός τώρα έχει σχέση ή χώρισαν οριστικά με την πρώην του; Έχει ο Θάσος συναισθήματα για μένα; Θα υπάρξει επαναφορά; Μήπως η “φίλη” μου η Σοφία έκανε μάγια για να χωρίσουμε με τον Θάσο, του έχει βάλει κάποιος λόγια τότε, τι έχει συμβεί;

Το ψευδώνυμο μου: Έβα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου Έβα, η κάρτα σου το δύο καρό μιλάει για ένα άτομο αναποφάσιστο με μεγάλη ανασφάλεια που δυστυχώς τον συνοδεύει στην ζωή του. Προτείνω να κάνεις μία προσπάθεια να προχωρήσεις στην ζωή σου και να πάψεις να περιμένεις εκείνον που σε εγκατέλειψε για μία άλλη. Ακόμα και αν εμφανιστεί πάλι σκέψου το σοβαρά πριν κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας θα ήθελα να μου πείτε αν βλέπετε μέλλον σε αυτή την σχέση και τι προοπτική έχουμε εμείς οι δύο μαζί και τι νιώθει για εμένα ο Πς και γενικά πως θα εξελιχθεί αυτή η σχέση μεταξύ μας. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Περιμένω απάντηση σας.

Το ψευδώνυμο μου: Παρθένος με Σκορπιό
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου Παρθένος με Σκορπιό, δεν μου δίνεις πολλά να καταλάβω πώς και τι; Αλλά με μία γρήγορη ματιά πιστεύω πώς  υπάρχει πιθανότητα να εξελιχθεί αυτή η σχέση και ότι ο Πς ενδιαφέρεται για σένα. Προσπάθησε να μην κάνεις τίποτα με βιασύνη και κοίταξε να το χαρείς χωρίς πολλές απαιτήσεις, στην αρχή τουλάχιστον.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles