ομάδα του ταρωτω

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Χωρίσαμε και θα ήθελα να ξέρω αν θα ξανά ήμαστε μαζί..πως είναι τώρα που χώρισαμε; Με αγαπάει; Ενδιάμεσα στο χωρισμό μας μπήκε μια στη ζωή του με πολύ διπροσώπο τρόπο. Πλησίασε εμένα και έλεγε ότι λέγαμε μαζί σε αυτόν εγώ το κατάλαβα και της τα έλεγα επίτηδες για να καταλάβω μέχρι που μιλάνε. Οσο ήμασταν χωρισμένοι είχαμε ερωτική επαφή και γενικά επαφή μέχρι την στιγμή που μπήκε αυτή Κ θύμωσε αυτός μαζί μου.

Το ψευδόνυμο μου: Ηλιανα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Έχεις δίκιο κορίτσι μου. Δεν σου φέρθηκε καλά. Αλλά τον αγαπάς, όπως και αυτός έχει συναισθήματα για σένα. Αυτό που σου δημιούργησε η αντίζηλος που μπήκε αναμεσά σας σου έδωσε ένα μάθημα στο να μην εμπιστεύεσαι εύκολα όταν είσαι σε μια σχέση. Θα ξεπεράσετε το εμπόδιο, δύσκολα βέβαια, όμως έχετε πολλές πιθανότητες να είστε μαζί.  

ολοκληρωμένες προβλέψεις

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θέλω να ξέρω αν ο χωρισμός είναι οριστικός πρίν λίγο καιρό χωρίσαμε ενώ έλεγε ότι με θέλει και θέλει να είναι μαζί μου έτσι ξαφνικά μου είπε να σταματήσουμε και θέλω να μάθω αν έχει μέλλον αυτήν η σχέση η είναι οριστική. Επίσης, θέλω να ξέρω αν έχει ακόμα αισθήματα για μένα και αν τον ενδιαφερω και αν νοιάζεται ακόμη για μένα.

Το ψευδόνυμο μου: Ελένη 234

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Ελένη234, φυσικά νοιάζεται ακόμα για σένα. Κάποιες ασυμφωνίες που δεν τις λύσατε στο παρελθόν τον προβληματίζουν. Οι πιθανότητες να είστε και πάλι μαζί είναι πολλές. Αυτό το διάστημα είναι μόνος του. Δώσε λίγο χρόνο ακόμα να ηρεμήσετε και αργότερα θα έχετε τη δυνατότητα να λύσετε ότι σας προβληματίζει και να δώσετε μία ευκαιρία στη σχέση σας.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα υπάρξει ξανά συνάντηση θα γίνει κάτι μεταξύ μας; έχουμε χαθεί εδώ και καιρό προσπάθησα εγώ αλλά τίποτα αδιαφορεί ίσως υπάρχει άλλη κοπέλα αλλά θα ήθελα να ξέρω αν θα ξαναεπιστρέψει. Τι νιώθει αν με σκέφτεται καθόλου θα πάρει κάποιο τηλέφωνο πως πρέπει εγώ να φερθώ; Να περιμένω να κάνει κίνηση; Δεν υπήρξαμε σε σχέση.

Το ψευδόνυμο μου: Darkness

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Darkness, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι σε φάση αναμονής σε ότι αφορά θέματα οικογένειας. Δεν είναι έτοιμος για σοβαρή σχέση. Η δική σου εικόνα δεν είναι γυναίκας που θα κάνει κάτι εφήμερο. Και ίσως αυτό το γεγονός του δημιούργησε ανισορροπία. Υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Δεν δείχνει να έχει κάποια άλλη κοπέλα. Έχει συναισθήματα για σένα και πιθανότητες επανασύνδεσης

ερωτική συναστρία

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γειά σας, είμαι παντρεμένη με έναν φίλο του χρόνια τώρα και μπαινοβγαίνει μέσα στο σπίτι μου χωρίς να έχει γίνει τίποτα μεταξύ μας, τα τελευταία δύο χρόνια όμως ήρθαμε πολύ κοντά όχι ερωτικά όμως σαν να πλανάτε ένα φλερτ στον αέρα χωρίς τίποτα ιδιαίτερο, πριν ένα χρόνο του είπα οτι τον θέλω και μου είπε και τι να κάνουμε; Τίποτα άλλο! Μείναμε εκεί. Πριν ένα μήνα τον ρώτησα αν με θέλει και μου είπε οτι του είμαι αδιάφορη, η συμπεριφορά του αλλά δείχνει όμως, θέλω να μάθω λοιπόν αν με θέλει και αν με θελει πως θα εξελιχθει;

Το ψευδόνυμο μου: Kylie

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Εδώ χρειάζεται να δείξεις μεγάλη προσοχή. Αν κάτι πέσει στην αντίληψη προσώπου της οικογενείας θα υπάρξει πρόβλημα. Δεν είναι άτομο που θα μπορούσες να του έχεις εμπιστοσύνη. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει ερωτισμός ανάμεσά σας. Σε έχει στη σκέψη του και ενδεχομένως αργότερα να σε πλησιάσει. Είναι άλλωστε απρόβλεπτος χαραχτήρας.   

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαστε και οι δύο χωρισμένοι με ένα γάμο στο ενεργητικό μας.. Εχουμε σχέση 1μιση χρόνο…Ο Πέτρος λέει ότι κάποια στιγμή θα παντρευτούμε, βλέπετε κάτι τέτοιο; και αν ναι τι μέλλον θα έχει….Επισης αν μπορείτε να δείτε ένα πρόβλημα υγείας που έχω 3 χρόνια τώρα και δεν έχω βοηθηθεί από τους γιατρούς μου, μάλλον δεν το έχουν βρει και είμαι πολύ ταλαιπωρημενη φαίνεται αν θα βρω λύση; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας… 💋

Το ψευδόνυμο μου: Μαριάμ 2.

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Το διαζύγιο δεν ήταν εύκολο για σένα όχι μόνο για το θέμα υγείας αλλά και το ότι σε χαρακτηρίζει η σταθερότητα σαν άτομο. Όλο αυτό το διάστημα σε κλόνισε. Ο τωρινός σύντροφός σου είναι αρκετά καλός και σε κατανοεί. Βλέπω καλό μέλλον και ενδεχόμενο γάμου. Όσον αφορά το θέμα υγείας δεν θα ήθελα να παρέμβω, πιστεύω ότι πρέπει να πάρεις και μία άλλη γνώμη γιατρου.  

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles