1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ |Είμαστε μαζί σαν ζευγάρι σε σχέση για 12 χρόνια περίπου …δεν ήταν η σχέση μας ότι το καλύτερο πέρασε από πολλές άσχημες καταστάσεις εξ αιτίας της ανωριμότητας του και η σχέση του παράλληλα με άλλες.. άλλα εγώ εκεί διπλά του μέχρι που ξέφυγε τελείως με τη συμπεριφορά του απέναντι μου και  έφυγα από κοντά του…εδώ και 3 χρόνια μένω μονή και έρχεται ενώ δεν σταμάτησε ποτέ του να επικοινωνεί μαζί μου ζητώντας μου να τον συχωρέσω για όλα , και να θέλει να πάω πίσω σαν γυναικά του πλέον γιατί έχει γίνει άλλος άνθρωπος λέει…εγώ άπλα έκτος ότι δεν τον εμπιστεύομαι για ότι λέει ότι άλλαξε σαν άνθρωπος προς το καλύτερο.. δεν αισθάνομαι τίποτα για αυτόν … τον βλέπω περισσότερο σαν ασφάλεια και οικονομικό στήριγμα, αν μπορώ να το πω κ έτσι…δεν ξέρω τι να κάνω … αξίζει να ξαναπροσπαθήσω η όχι να βάλω οριστικό τέλος?

Το ψευδώνυμο μου: Λιονταρινα13 
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου Λιονταρινα13, το πρόβλημά σου χρειάζεται απλούστευση. Το άτομο αυτό είναι προβληματικό σαν σύντροφος, αλλά μια χαρά για οικιακός χρηματοδότης. Δυστυχώς  θα πρέπει να επιλέξεις ένα απ’ τα δύο  διαφορετικά η ποιότητα της ζωής σου θα υποβαθμιστεί  σε μεγάλο βαθμό και η τόσο απαραίτητη ισορροπία  που χρειάζεσαι ενδέχεται να χαθεί. Να θυμάσαι πως το λιγότερο κακό είναι το καλύτερο.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα! Με απασχολεί η επαφή που έχω με τον Κώστα, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια πρώτα σαν φίλοι και μετά ερωτικά. Εγώ νιώθω πως υπάρχουν συναισθήματα από την πλευρά του που τα εμποδίζει και μέσες άκρες μου το έχει παραδεχθεί. Τραβάει πολλά χρόνια αυτή η κολόνια.. εγώ νιώθω πως μονό μαζί του θέλω να έχω σχέση. Θα καταλήξουμε μαζί; Υπάρχει κάτι άλλο στην ζωή του; Είναι ερωτευμένος μαζί μου;

Το ψευδώνυμο μου: Xrisanthi
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Xrisanthi, η κάρτα σου ο Ιππότης Μπαστούνι σου δίνει ελπίδες  που μπορεί να είναι και βάσιμες επειδή το άτομο που σε ενδιαφέρει έχει αισθήματα για σένα. Ίσως θα πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμα και κυρίως άφησέ του χώρο και προς θεού όχι γκρίνιες  και … σοβαρές συζητήσεις για το που πάει η σχέση μας και παρόμοια γιατί σε κανέναν αρσενικό δεν αρέσουν αυτά.

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

θα έχω επανασύνδεση μαζί του ; μετά από 3 χρόνια χωρίσαμε στις 21-06-19 και από τότε δεν έχω ξανακούσει την φωνή του .. μονάχα ένα μήνυμα κάλα είσαι και τέλος.. Έχω αναλάβει τις ευθύνες μου για αυτόν τον χωρισμό αλλα τον αγαπώ ακόμα και πιστεύω πως είναι δικαίο να έχουμε μια άλλη ευκαιρία.. εκτός και αν υπάρχει κάτι άλλο στην ζωή του ήδη ευχαριστώ

Το ψευδώνυμο μου: ΜΟΝΤΙ
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη ΜΟΝΤΙ, δεν μου γράφεις για τον λόγο που χωρίσατε, ούτε τι σου είχε πει πως τον ενοχλούσε στην σχέση σας. Ότι όμως και να έχει συμβεί είναι πολύ νωρίς να  βγάλουμε συμπεράσματα. Πιστεύω  πως θα δοκιμάσει να  επικοινωνήσει  κι αυτός μόλις του περάσει ο  θυμός. Κάνε λίγη υπομονή και ξαναμιλάμε.

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλημέρα σας. Γνωριζόμαστε 2 χρόνια, έχουμε επικοινωνία σχεδόν καθημερινή, μου προτείνει συνεχώς να συναντηθούμε…σε διάφορες εκδηλώσεις… όχι δύο μας .. Και εγώ έχω προτείνει συνάντηση.. μου έχει πει ότι θέλει… αλλά πάντα κάτι προκύπτει και δεν συμβαίνει ποτέ. Δε μπορώ να καταλάβω την συμπεριφορά του…τι θέλει από εμένα ;

Το ψευδώνυμο μου: Debbie Gib.89 
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Debbie Gib.89, η κάρτα σου η Αυτοκράτειρα, μας πληροφορεί  πως το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι προφανώς δεσμευμένο και  έχει βρει μαζί σου  μία όμορφη ασχολία  να περνά την ώρα του. Τα  δύο χρόνια που επικοινωνείτε καθημερινά είναι η απόδειξη μια και είναι πολύ μεγάλη χρονική περίοδος για να σου  ζητήσει να βρεθείτε. Πόσο ακόμα δηλαδή είναι  το σωστό χρονικό του όριο;; Αυτό λοιπόν που  θέλει από σένα είναι ακριβώς αυτό που έχει αυτήν την στιγμή και τίποτα περισσότερο. Άρα από εσένα εξαρτάται η συνέχεια της  ιστορίας. Η το συνεχίζεις ως έχει και περνάς την ώρα σου κι εσύ, ή το σταματάς και το τελειώνεις.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαστε και οι δύο παντρεμένοι με παιδιά. Είμαστε φίλοι και γείτονες. Ήρθαμε πιο κοντά χωρίς να γίνει κάτι αλλά εγώ έκανα πίσω γιατί φοβήθηκα τις οικογένειες μας. Μην την εκθέσω. Την αγαπώ όμως. Τώρα μιλάμε ελάχιστα. Έχει αυτή η γυναίκα αισθήματα για μένα; Να προχωρήσω να κάνω κάτι μαζί της; Έχουμε μέλλον; Να είστε καλά! 

Το ψευδώνυμο μου: Delivery

Καλέ μου φίλε Delivery, η κάρτα σου ο Ερημίτης  σε προειδοποιεί να προσέξεις τις κινήσεις σου  γιατί η κοπέλα που σε ενδιαφέρει έχει την οικογένειά της το σπίτι της τον κοινωνικό της περίγυρο. Τι να περιμένεις να γίνεις τρίτο πρόσωπο; Η να καταστρέψεις ένα σπιτικό; Δεν υπάρχουν ελεύθερα κορίτσια να ασχοληθείς μαζί τους; Για το δικό σου καλό  μείνε μακριά πριν  βρεις τα σκούρα.

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles