ομάδα του ταρωτω

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπερα, με τον Νίκο είμαστε χωρισμένοι απο τον Απρίλιο με έχει μπλοκάρει στο τηλ του. Δεν θέλει καμία σχέση μαζί μου. Θα ήθελα να μάθω αν θα επικοινωνήσει μαζί μου και αν εχει αισθήματα ακόμα. Είναι παντρεμένος. Ήμασταν 2 χρονια μαζί, έστειλα ενα μνμ που το είδε η γυναίκα του και εκεί τελείωσαν όλα. Θα ήθελα να μάθω τι εξέλιξη θα έχουμε.

Το ψευδόνυμο μου: Αγαπακι σ.

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Αγαπάκι σ., έχει αισθήματα για σένα. Σκέφτεται τις όμορφες στιγμές που ζήσατε. Αλλά η σύζυγός του τον έχει από κοντά. Σε γενικές γραμμές είναι άπιστος. Δύσκολο να γίνει επανασύνδεση. Έχει φανερωθεί η σχέση σας και φοβάται να είναι πάλι κοντά σου. Υπάρχουν εμπόδια στο να είστε ξανά μαζί.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να παραιτηθώ από την δουλειά και να κάνω νέο ξεκίνημα στον τουριστικό κλάδο. Στη δουλειά που είμαι τώρα παίρνω καλό μισθό και το αφεντικό με συμπαθεί απλά η δουλειά δεν μου αρέσει και δεν έχει καμία εξέλιξη. Έχω κάνει τις επαφές μου για τον νέο κλάδο που επέλεξα και το κλίμα είναι θετικό γενικά.

Το ψευδόνυμο μου: Μαργαριτάρι

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητό Μαργαριτάρι, θα κάνεις την νέα σου αρχή με επιτυχία μάλιστα πολύ σύντομα. Θα σε συμβούλευα να διακόψεις την υπάρχουσα εργασία όταν ειδοποιηθείς επίσημα από τους υπευθύνους του κλάδου που επέλεξες. Σου πέφτει η κάρτα του στέμματος που σημαίνει μεγάλη επιτυχία στα επαγγελματικά σου

ολοκληρωμένες προβλέψεις

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ξεκίνησε πριν 6 μήνες μια σχέση με καλές προοπτικές που όμως στην πορεία βγήκαν θέματα εμπιστοσύνης. Πιστεύει ότι τον απατώ χωρίς να έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο. 3 βδομάδες μείναμε χώρια κ εδώ κ λίγες μέρες αποφάσισε να δώσει άλλη μια ευκαιρία. Βλέπω να έχει συναισθήματα αλλά κάτι τον κρατάει. Ίσως τον κούρασε, με βαρέθηκε…. Δεν ξέρω. Ίσως να υπάρχει κ άλλη. Θέλω να μάθω τι θα γίνει.

Το ψευδόνυμο μου: Jurlique

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Δεν υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του. Πρόκειται για κυκλοθυμικό άτομο και με χαμηλή αυτοεκτίμηση. Δείξε κατανόηση και τρυφερότητα. Δεν θέλει άλλη γυναίκα απλά είναι ένα διάστημα που λίγο συγχυσμένος. Χάρισέ του αγάπη και θα ηρεμήσει σύντομα. Η σχέση σας θέλει λίγο χρόνο για να επανέλθει. 

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα ξαναδουλέψουμε μαζί στο ίδιο κατάστημα? Με αγαπά? Δεν είχαμε σχέση ποτέ, είμαι ερωτευμένη μαζί του. Δουλέψαμε πριν 10 μήνες μαζί κ ακόμα τον σκέφτομαι. Νόμιζα οτι ένιωθε το ίδιο. Θέλω να μάθω έστω αν θα έχουμε κάποια επικοινωνόα. Τσακωθήκαμε όμως αρκετές φορές. Εγώ ζήτησα να φύγω από εκεί. Τι νιώθει για μένα? Έστω κ στο μακρινό μέλλον, μπορεί κάτι να γίνει?

Το ψευδόνυμο μου: Ταυρίνα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Ταυρίνα, συνεργασία δεν βλέπω πάλι. Επίσης η σχέση σας, όσο και να ήταν γεμάτη πάθος πέρασε σε φθίνουσα πορεία. Έκανε το κύκλο της. Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι αν μπορείς το παρελθόν. Σου πέφτει νέα γνωριμία σε ένα δίμηνο από τώρα. Θα αλλάξει η ζωή σου προς το καλύτερο. Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα βελτιώθουν

ερωτική συναστρία

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Εχουμε χωρίσει τρείς μήνες και θέλω να είμαστε μαζί πάλι. Ξέρω ότι με αγαπάει. Θα είμαστε μαζι; Τι μπορώ να κάνω για να τον φέρω κοντά μου; Ήμασταν οκτώ χρόνια μαζι σαν σχέση.. έχω ένα παιδί από τον πρώτο γάμο μου και αυτός το ιδιο! Θέλω να ξέρω αν μπήκαν τρίτα άτομα ανάμεσα μας γιατί κάτι τέτοιο υποψιάζομαι. Θέλω να ξέρω αν μπορείτε να βοηθήσετε πραγματικα.

Το ψευδόνυμο μου: Ris

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Πρόσωπο οικογενείας του δεν θέλει να είστε μαζί. Έχει συναισθήματα για σένα. Μήνα Μάιο βλέπω να σε προσεγγίζει αλλά θα πρέπει από το τέλος του μήνα να αρχίσεις αραιά μηνύματα προς αυτόν φιλικού ενδιαφέροντος. Θα επιταχύνει τον ρυθμό της επαναφοράς του

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles