Πιστεύει ότι δε την αγαπάω και αγαπάω την άλλη. Ρώτα το Ταρωτώ! Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Είχα μια περιστασιακή σχέση με αυτόν τον άνθρωπο, ήρθα για πρώτη φορά σε σεξουαλική επαφή μαζί του. Αυτός έμενε μακριά. Ύστερα φύγαμε ο καθένας στον τόπο του, μιλούσαμε κανονικά ωστόσο λίγο αργότερα όταν του έστελνα δεν μου απαντούσε ποτέ. Μετά από πολλή στενοχώρια το ξεπέρασα. Η ερώτηση μου είναι γιατί δεν μου μιλούσε και τι νιώθει τώρα αυτός ο άνθρωπος για μένα.

Το ψευδώνυμο μου: Τσικο
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, η κάρτα σου το επτά Σπαθί, σου λέει ξεκάθαρα πως έπεσες σε περιστασιακό εραστή, που αφού περάσατε μια χαρά, απλά του τελείωσε, δεν ήθελε κάτι περισσότερο. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Προσπάθησε να το ξεχάσεις, γιατί έτσι κι αλλιώς συνέχεια δεν υπάρχει. Σε λίγο καιρό  και με λίγη προσπάθεια δεν θα υπάρχει ούτε κι αυτός στο μυαλό σου. Δεν αξίζει να ασχολείσαι πια μαζί του.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θέλω να ξέρω αν θα υπάρξει επανασύνδεση με την κοπέλα που με ενδιαφέρει , παρόλο που μαλώσαμε πριν λίγες μέρες και μου είπε να χωρίσουμε. Πιστεύω ότι ακόμα τρέφει αισθήματα για μένα και εγώ την αγαπάω πραγματικά. Θα ήθελα να μου απαντήσετε στο ερώτημα αυτό και ευχαριστώ προκαταβολικά. Καλό σας απόγευμα. Είμαι διατεθειμένος να κάνω τα πάντα για να είμαι μαζί της.

Το ψευδώνυμο μου: johnny23
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητέ  φίλε, Δεν μου εξηγείς τον λόγο που σου ζήτησε να χωρίσετε, μήπως της έκανες η είπες κάτι που την έθιξε με κάποιον τρόπο; Αν το έκανε χωρίς αιτία, τότε δεν έχεις ελπίδες για  επανασύνδεση. Αν έφταιγες εσύ τότε φρόντισε  να το παραδεχθείς με ειλικρίνεια, και να ζητήσεις μία δεύτερη ευκαιρία, και μία μεγάλη συγνώμη. Όλα αυτά όμως χωρίς να γνωρίζω τι και πώς. Στην τύχη λοιπόν, υπάρχει μία αχτίδα φωτός, αλλά εξαρτάται από την άγνωστή μου αιτία…

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας είμαι παντρεμένος σχεδόν 28 χρόνια. Έχω κάνει πολλές βλακείες στη ζωή μου και έχω πληγώσει πολλές φορές την γυναίκα μου. Θέλω να μου μου πείτε πως θα εξελιχθεί ο γάμος μου και αν συνεχίσουμε να είμαστε μαζί. Το τελευταίο καιρό η γυναίκα μου μου κάνει σκηνές και αυτό γιατί είδε κάποια μηνύματα από μια σχέση μου από το λύκειο. Η αλήθεια είναι ότι ήπια έναν καφέ μαζί της τίποτα παραπάνω και απάντησα στο ερωτικό μήνυμα που μου έστειλε και εγώ έτσι. Τα είδε και τρελάθηκε. Δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ πιάνετε από μια λέξη και γίνεται καβγάς. Την αγαπάω και δεν μπορώ να την βλέπω όταν γίνεται χάλια. Άρχισε να καπνίζει και να πίνει. Πιστεύει ότι δε την αγαπάω και αγαπάω την άλλη. Δε ξέρω τι να κάνω για να την πείσω.

Το ψευδώνυμο μου: Τζιμης
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλε μου, μούσκεμα  τα έχεις κάνει. 28 χρόνια γάμου, ένας σύζυγος όχι και τόσο σπουδαίος, που γνωρίζει την ζήλια της συντρόφου του, αφήνει τέτοια μηνύματα στα χέρια της χωρίς να τα σβήνει; Και αφού ήθελες να πας για καφέ με την πρώην συμμαθήτρια, γιατί δεν πήγες μαζί με την γυναίκα σου, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο; Καταλαβαίνω πως τα θες κι εσύ. Ύστερα εκείνο το μήνυμα , πως παιδάκι μου ήταν ερωτικό; Από το λύκειο; Αν ζητάς την βοήθειά μου, ειλικρινά δεν γνωρίζω πώς να στην δώσω μια και               βλέπω πως δεν την χρειάζεσαι, αφού μια χαρά τα καταφέρνεις  μόνος σου. Τα χέρια ψηλά φίλε μου, ας αναλάβει η επιστήμη..

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Εδώ και 3 χρόνια είμαι με κάποιον που όλο χωρίζουμε και τα ξαναβρίσκουμε, και πάντα κάνει εκείνος το πρώτο βήμα για επανασύνδεση μετά από λίγες μέρες. Εδώ και ένα μήνα περίπου χωρίσαμε και έκτοτε δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής, πράγμα περίεργο για τη συνηθισμένη αντίδραση του που μετά από ένα σύντομο διάστημα με επαναπροσεγγίζει. Θέλω να μάθω αν είναι πλέον οριστικός ο χωρισμός μας και αν δεν θα με προσπαθήσει να τα ξαναβρούμε. Επίσης θέλω να ξέρω αν υπάρχει άλλη γυναικά στη ζωή του και όλο αυτό ήταν μια αφορμή για να έρθει το οριστικό τέλος μεταξύ μας. Σας παρακαλώ απαντήστε μου άμεσα γιατί υποφέρω, ευχαριστώ.

Το ψευδώνυμο μου: Metel
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη, Είναι προφανές, πως το άτομο που ενδιαφέρεσαι, δεν έχει πια τα ίδια αισθήματα με το παρελθόν. Πιστεύω πως γι’ αυτόν τον χωρισμό, πρέπει να έχεις βάλει λίγο και το δικό σου χεράκι, γιατί δεν έχεις προσπαθήσει να επικοινωνήσεις εσύ, καθόλου μαζί του. Για ποιο λόγο τα περιμένεις όλα από  εκείνον; Έτσι υποφέρεις απλά, περιμένοντας εκείνον να κάνει το πρώτο βήμα; Κάτι δεν μου κάθεται σωστά στο αφήγημά σου. Προτείνω λοιπόν να δοκιμάσεις να τον βρεις και να του εκδηλώσεις την αγάπη και τους φόβους σου, ώστε να τον υποχρεώσεις να σου εξηγήσει τι ακριβώς του συμβαίνει, και πως θα ήταν δυνατόν να τα ξαναβρείτε για μια ακόμα φόρα. Αν αυτό αποτύχει στείλε μου πάλι.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Μετά από πολύχρονη σχέση με σκαμπανεβάσματα αλλά και αγάπη, χωρίσαμε. Και έχει εξαφανιστεί. Με έχει μπλοκάρει παντού. Δεν υπάρχει καμιά επικοινωνία. Θέλω να ξέρω αν θα υπάρξει κάποια προσέγγιση από μέρους του. Και ενδιαφέρομαι να γνωρίζω για επανασύνδεση. Είναι πολύ σημαντικό για μένα. Σας ευχαριστώ πολύ. Θέλω την βοήθεια σας.

Το ψευδώνυμο μου: Ναφου
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη, Κλαις πάνω από το χυμένο γάλα. Σε έχει μπλοκάρει, έχει κόψει την επικοινωνία μεταξύ σας, έχει εξαφανιστεί. Για πια επανασύνδεση ρωτάς; Αυτό δεν είναι απλό καβγαδάκι, αυτό είναι χάρηκα και αντίο, και μάλιστα με τον αγενέστερο τρόπο, ακόμα νοιάζεσαι; Πως είναι σημαντικό για σένα, ένα κακότροπο άτομο που σε πετά τόσο βάναυσα από την ζωή του δίχως ένα συγνώμη;;Λογικέψου καλή μου, ακόμα και αν εμφανιστεί πάλι, στείλε τον από εκεί που ήλθε, δηλαδή στο πουθενά που του αξίζει.

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles