1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας! Πριν από χρόνια είχα γνωρίσει μια κοπέλα από δική μου επιλογή αρκετά όμορφη και γλυκιά! Ομως δεν της φερόμουν κάλα ποτέ και την είχα μονό για να περνάμε κάλα. Έκεινη το δεχόταν και ποτέ δεν μου ζήτησε τίποτα. Ξερω πως με αγαπά και με νοιάζεται άλλα εγώ δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Θα ήθελα να μάθω πως θα εξελιχθεί.

Το ψευδώνυμο μου: Υδροχοος10
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητέ μου Υδροχόε10, δεν μου εξηγείς πως θα ήθελες να εξελιχθεί αυτή η σχέση, ούτε πως αισθάνεσαι για αυτή τη κοπέλα. Καταλαβαίνω ότι σου αρέσει και καταλαβαίνω πως έχεις κάποιες τύψεις για αυτό. Μέχρι εκεί. Τι ακριβώς δεν μπορείς να διαχειριστείς; Πολύ απλά δείξε της με την σειρά σου και εσύ ότι έχεις αισθήματα για αυτή. Η σχέση δύο ανθρώπων δεν χρειάζεται διαχείριση. Αγάπη χρειάζεται, τρυφερότητα θέλει, ενδιαφέρον ζητάει και πάνω από όλα ειλικρίνεια. Αν έχουν για εσένα σημασία όλα αυτά και της φερθείς με αυτόν τον τρόπο όλα θα πάνε τέλεια, πίστεψέ με.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας. Εγώ είμαι αρκετό καιρό μόνη μου και θα ήθελα να μάθω αν θα κάνω κάποια σοβαρή σχέση σύντομα; Θα έρθει στη ζωή μου κάτι καινούργιο; Θα έρθει ο άνθρωπος που θα με ενθουσιάσει; Θέλω να κάνω μια καινούργια αρχή να καταφέρω να δημιουργήσω τη δική οικογένειά. Θέλω πολύ να μου πείτε τι λέει η δική μου κάρτα.

Το ψευδώνυμο μου: Μόνη
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Μόνη, η κάρτα σου ο ιππότης μπαστούνι, θέλει να σου ζητήσει λίγο υπομονή ακόμα γιατί η συγκεκριμένη κάρτα δεν βιάζεται και τόσο πολύ αλλά όταν φτάσει θα σου χαρίσει όλες τις χαρές που περιμένεις. Δεν είναι απαραίτητο μα νομίζω ότι θα ανήκει σε ζώδιο του αέρα, δηλαδή κριός λέων ή τοξότης. Μην είσαι λοιπόν βιαστική και ανυπόμονη γιατί βλέπω γλέντια και χαρές.

Τι σημαινει τι ονομα σου
Τι σημαίνει το όνομα σου ξέρεις; Μάθε εδώ!

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα, είμαι εφτά μήνες άνεργη μετά από εργασία με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Και πριν από αυτό δεν είχα καταφέρει να σταθεροποιηθώ κάπου επαγγελματικά και να δουλέψω με ένα μισθό της προκοπής. Δούλευα και πριν αλλά κλασικά με πολύ χαμηλό μισθό. Ζω ακόμα με την οικογένεια μου και στο σπίτι υπάρχουν πολλά προβλήματα. Πάντα υπήρχαν φωνές, φασαρίες και πλέον δεν αντέχω άλλο. Θέλω πάρα πολύ να ανεξαρτητοποιηθώ οικονομικά και να ζήσω επιτέλους μόνη. Θα τα καταφέρω να βρω κάποια εργασία είτε στο αντικείμενο των σπουδών μου ή κάτι άλλο;

Το ψευδώνυμο μου: Απογοητευμένη
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Απογοητευμένη, μου περιγράφεις μία κατάσταση που δυστυχώς περνά η μισή Ελλάδα και βάλε. Ακόμα όμως και αν αγχώνεσαι μένοντας με τους δικούς σου, θεώρησε τον εαυτόν σου τυχερό που τους έχεις στην ζωή σου. Για την ώρα θα πρέπει να περιμένεις χωρίς φυσικά να σταυρώσεις τα χέρια. Συνέχισέ τις προσπάθειές σου και βλέπω από το φθινόπωρο και μετά θα έχεις κάποια ευκαιρία να βελτιώσεις την κατάσταση σου. Υπομονή και θετική σκέψη.

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλημέρα έχω απογοητευθεί πολύ στα αισθηματικά μου. Έιμαι αρκετά χρόνια μόνη μου, Όλα μου τα φλερτ δεν προχωρούν ακόμα και όταν ξεκινούν από τον άλλο, μόλις ενδιαφερθώ και εγώ σταματούν πολύ παιχνίδι μαζί μου βαρέθηκα. Κουράστηκα. Θα υπάρξει σύντροφος στην ζωή μου; Θα παντρευθώ; Θα κάνω παιδάκι; Τα χρόνια πέρασαν. Επαγγελματικά άνεργη. Θα βρω δουλειά? Ευχαριστω και συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις.

Το ψευδώνυμο μου: Χλόη
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Χλόη, καταλαβαίνω τα άγχη και τις επιθυμίες σου αλλά καλή μου το εκκρεμές που ζήτησες, μπορεί να απαντήσει μόνο σε μία ερώτηση κι αυτή μονολεκτικά, δηλαδή Ναι ή Όχι. Θα απαντήσω λοιπόν στην πρώτη σου ερώτηση. Η απάντηση στην ερώτηση σου είναι Ναι, θα υπάρξει σύντροφος στη ζωή σου που θα σου χαρίσει την ευτυχία που περιμένεις.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles