1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλημέρα! Πέρασα δύσκολα συναισθηματικά από κάποιον και θα ήθελα να μάθω αν θα υπάρξει και για έμενα ένα σωστός άνθρωπος που να αξίζει!!! Αν γίνει αυτό θα αργήσει; Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια στασιμότητα γενικά στα συναισθηματικά και με έχει κουράσει αυτή η μοναξιά όμως δεν υπάρχει και κάνεις σωστός μέχρι σήμερα.

Το ψευδώνυμο μου: Λάκτα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Λάκτα, μην απογοητεύεσαι τόσο εύκολα, οι ευκαιρίες που σε περιμένουν όπως λέει η κάρτα σου, το επτά κούπα, είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Το μόνο που σου λείπει είναι η υπομονή. Λοιπόν, συνέχισε την ζωούλα σου με αισιοδοξία, για κανένα λόγο μην λυπάσαι τον εαυτόν σου, η στασιμότητα  δεν υφίσταται όταν έχεις ενδιαφέροντα. Πήγαινε στο γυμναστήριο να περνάς την ώρα σου και να φτιάξεις και κορμάρα. Μην σε παρασύρει κανένα υποτιθέμενο κενό γιατί στην ουσία δεν υφίσταται κάτι τέτοιο.

μέντιουμ άρης

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα. Θελω να μάθω αν πρόκειται να ξαναγινεί κάτι με το συγκεκριμένο άτομο. Πιστεύω ότι έχει ακόμα συναισθήματα για έμενα. Διαφορετικά αν θα υπάρξει νέο άτομο στην ζωή μου που θα κάνουμε μια όμορφη σχέση μαζί. Είχα πολλά προβλήματα τελευταία. Η ψυχολογία μου είχε πέσει αρκετά άλλα ευτυχώς επανέρχομαι σιγά σιγά. Θα πάνε καλύτερα τα πράγματα; Ευχαριστώ.

Το ψευδώνυμο μου: Βικτορια
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Βικτόρια, πριν από όλα κοίταξε να συνέλθεις από ότι σου συμβαίνει με την υγεία σου, και μετά στρέψε τα μάτια σου στα υπόλοιπα που ενδιαφέρεσαι να  μάθεις . Το άτομο που σε ενδιαφέρει έχει ήδη απομακρυνθεί από εσένα και καταλαβαίνω πώς γνωρίζεις τους λόγους. Κάρτα σου η Εγκράτεια σου ζητά να έχεις υπομονή και να βάζεις τα πράγματα στην σωστή τους σειρά. Σίγουρα σε περιμένουν καλύτερες μέρες.  Υπομονή.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ήμασταν 1 χρόνο και 2 μήνες μαζί. Χωρίσαμε μέσα από ένα καβγά με απόφαση δική του ενώ ένα μήνα πριν είχαμε ξεκινήσει να κάνουμε ετοιμασίες για το γάμο μας. Και ήταν τόσο χαρούμενος. Πήγα και τον βρήκα πολλές φορές να τα ξανά βρούμε αλλά τίποτα φοβάται να ρισκάρει πάλι. Ναι τσακωνόμαστε συνέχεια το τελευταίο 9 μήνες επειδή δεν ήξερε που θα μείνουμε. Ήθελε να μείνουμε με τη μάνα του. Αλλά έπρεπε πρώτα να φύγει ο αδερφός του από το σπίτι με την οικογένεια του. Είμαστε χωρισμένοι εδώ και 2 μήνες τον σκέφτομαι συνέχεια. Αυτός δεν ξέρω αν με σκέφτεται και αν ξανά έκανε επανασύνδεση μαζί μου. Τσακωθήκαμε και μαζί με εμάς και οι οικογένειες μας. Ο αδερφός του με τη μητέρα του λένε για μένα τα χειρότερα γιατί δεν με ήθελαν από την αρχή γιατί δεν τον ήθελαν να κάνει οικογένεια. Με αγαπάει; Η με ξέχασε τόσο εύκολα; Με σκέφτεται και θέλει να ξανά γυρίσω πίσω; Η θα πρέπει να το πάρω απόφαση.

Το ψευδώνυμο μου: Ελπίδα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Ελπίδα, αυτό  που ετοιμαζόσουν να κάνεις  σίγουρα δεν ήταν γάμος αλλά οικογενειακή υπόθεση. Ανακατεύτηκαν συγγενείς από δύο οικογένειες και τα έκαναν θάλασσα. Ο γαμπρός δε ανώριμος  αναποφάσιστος και σαφώς εξαρτώμενος από την οικογένειά του, ειλικρινά δεν ξέρω πως το αποφασίσατε. Η κάρτα σου το πέντε μπαστούνι Μιλάει  για συνέχεις διαφωνίες και καβγάδες. Καμιά αγάπη δεν θα μπορέσει να ανθήσει σε ένα τόσο εχθρικό περιβάλλον, εκτός αν αλλάξετε πόλη και διεύθυνση.  Θα είναι άδικο για σένα να τον περιμένεις όσο και αν αυτό σε στενοχωρεί. Προσπάθησε να προχωρήσεις στην ζωή σου, και πιστεύω πώς σε περιμένει κάτι καλύτερο στο μέλλον.      

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα! Θα ήθελα την βοήθεια σας… με τον Κώστα γνωριζόμαστε 8 χρόνια, τα πρώτα 4 σαν φίλοι γιατί και οι δυο είχαμε σχέσεις. Τα υπόλοιπα χρόνια σαν εραστές, αυτός δεν ήθελε σχέση και γω ξεκουραζόμουν και έφευγα άλλα δεν σταματούσε να με ενοχλεί. Τώρα το τελευταίο 6μηνο κάνουμε σεξ, περνάμε χρόνο μαζί άλλα επιμένει ότι δεν θέλει σχέση. Είμαι ερωτευμένη μαζι του άλλα δεν μου αξίζει να είμαι σε μια τέτοια κατάσταση. Είναι στρείδι και δεν ανοίγεται καθόλου συναισθηματικά. Υπάρχει περίπτωση να γίνουμε ζευγάρι; Αν όχι, βλέπετε την προοπτική να κάνω μια όμορφη σχέση με κάποιον άλλον άνθρωπο;

Το ψευδώνυμο μου: Ανθάκι
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλό και αγαπητό μου Ανθάκι, αυτά τα πράγματα οροθετούνται από την αρχή. Ο Κώστας μια και ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκες για την μορφή της σχέσης σας, βολεύτηκε μία χαρά όπως ήθελε εκείνος και τώρα είναι αργά για σένα να ζητάς κάποιες αλλαγές  στα κεκτημένα του. Πώς περιμένεις  τώρα αυτό να αλλάξει; Φοβάμαι πώς θα εκπλαγείς δυσάρεστα. Η κάρτα σου το δύο καρό αποκαλύπτει πως και οι δύο κρατάτε μία ζεστή θέση για κάποιο καινούριο μελλοντικό πρόσωπο που περιμένετε να εισβάλει στην ζωή σας. Οποίος προλάβει λοιπόν.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχουμε σχέση περίπου 2,5 μήνες. Δεν ξέρω εάν ακόμα διατηρεί επαφές με την προηγούμενη σχέση του, αν και η συμπεριφορά του απέναντί μου είναι άψογη. Θα ήθελα να ξέρω εάν έχουμε μέλλον μαζί και πώς εκείνος με βλέπει, καθώς επίσης εάν θα μου ζητήσει κάτι πιο σταθερό και μόνιμο. Για την ώρα δείχνει αρκετά ενθουσιασμένος, το ίδιο κι εγώ.

Το ψευδώνυμο μου: ΚΑΡΕΝΙΝΑ
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη μου Καρένινα,  είναι πάρα πολύ νωρίς για το επόμενο βήμα που τόσο σε ανησυχεί. Απόλαυσε αυτή την όμορφη περίοδο των πρώτων επαφών, χαλάρωσε λιγάκι γιατί αυτές οι στιγμές δεν ξαναέρχονται κοίτα λοιπόν να τις χαρείς και άφησε τον χρόνο να  ωριμάσει αυτή την γνωριμία  όπως πρέπει.  

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles