1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Θα ήθελα να μελετήσετε αν ο Β. έχει πραγματικά αισθήματα για μένα, αν μου είναι πιστός κ το σημαντικότερο. Αν αγαπάει πραγματικά το παιδί μου που έχω απ το πρώτο μου γάμο. Επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν κ τα επόμενα χρόνια θα μας βρουν μαζί η με ένα διαζύγιο στο χέρι. Είναι πολύ οξύθυμο κ νευρικό άτομο κ αυτό με τρελαίνει!! Είχαμε πολλά προβλήματα σαν ζευγάρι. Οι δικοί του ανακατεύτηκαν απίστευτα, μέχρι που με δική μου πρωτοβουλία τους έκανα πέρα κ δεν επιθυμώ καμιά μα καμιά επαφή!Τι πιστεύετε για τη ζωή μου λοιπόν…;;;

Το ψευδώνυμο μου: Μαμουτα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Καλλιόπη στο άνοιγμα των καρτών σου ακριβώς στο κέντρο βλέπω ότι ο Βασίλης έχει ένα πολύ δύσκολο χαρακτήρα. Τα επόμενα χρόνια Καλλιόπη μου οι κάρτες σου δείχνουν ότι θα είναι δύσκολα και τίποτα δεν θα σας χαρίζεται εύκολα. Με ρωτάς για την ζωή σου. Φρόντισε να αλλάξεις τρόπο σκέψης γιατί οι κάρτες σου δείχνουν ότι θα έχεις πολλά σκαμπανεβάσματα με τον Βασίλη, τα προβλήματα με όλους τον κουράζουν και πολλές φορές στην σκέψη του υπάρχει η φυγή. Προβληματισμένος αρκετά θα βρεθεί και με τα οικονομικά του αλλά και με θέματα που αφορούν το διαζύγιο του. Προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπίες γιατί αυτό που έχετε θα τελειώσει. 

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Τι θα κάνει για τους 2 μας? Τι σκέφτεται? ταιριάζουμε??? Θέλει να είμαι στη ζωή του? Θα πάρει κάποια πρωτοβουλία?Θα ήθελα να μάθω τι νιώθει για μένα…..?

Το ψευδώνυμο μου: Στελλα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπημένη φίλη Αντωνία Ο Λεωνίδας είναι ένα ανεξάρτητο πνεύμα και αποπροσανατολίζεται από πράγματα και καταστάσεις. Σε αυτή την περίοδο δεν σκέφτεται να κάνει κάτι για εσάς. Είναι αρκετά εγωιστής και τρέμει τις αποτυχίες. Υπάρχει κάποια γυναίκα που τον περιτριγυρίζει και προσπαθεί να τον κερδίσει, όλο αυτό τον επηρεάζει αρνητικά προς εσένα. Σε αυτή την περίοδο οι σκέψεις του είναι μπερδεμένες και δεν μπορεί να αποφασίσει να ξεκινήσει μια σχέση μαζί σου. Να ξέρεις φίλη μου ότι είναι πολύ σίγουρος για τον εαυτό του. Καλό θα ήταν να είσαι προσεχτική.

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ένας άνθρωπος ο οποίος μου έβγαζε πολύ θετικά πράγματα μου έφτιαχνε τη διάθεση κάθε φορά που τον έβλεπα , και το ένιωθα πως υπήρχε μια χημεία, μια ένταση όποτε τον κοιτούσα. Ηλεκτρισμός φοβερός…θα ήθελα να ξέρω αυτός πως με βλέπει τελικά. Έχει ερωτικά αισθήματα θα εκδηλώσει το ενδιαφέρον του κάποια στιγμή, ή όλα αυτά ήτανε ψεύτικα. Υπάρχει άραγε κάτι άλλο στη ζωή του και είναι μπλοκαρισμένος και θέλει το χρόνο του να καθαρίσει όλο αυτό και μετά να μου εκδηλώσει τα συναισθήματα του….

Το ψευδώνυμο μου: ΑΑΑΦ
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Σταυρούλα ο Δημήτρης είναι αρκετά σκεπτικιστής, η αύρα του και η ενέργεια του είναι πολύ έντονη. Σε αυτή την περίοδο δεν είναι σε θέση να πάρει αποφάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σας.. Βρίσκεται σε μια σχέση που πολλά τον προβληματίζουν και  όπως όλα δείχνουν πλησιάζει στο τέλος της. Ιδιαιτέρως κρίσιμο διάστημα αυτό που διανύεται γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην τον πιέσεις , δείξε λογική και ψυχραιμία. Τα συναισθήματα του θα αργήσει αρκετά να σου τα εκδηλώσει. Δώσε του χρόνο για να σκεφθεί με λογική και ψυχραιμία. 

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας.. εγώ θα ήθελα να δούμε μέσω του εκκρεμές εάν θα παντρευτεί ένα ζευγάρι…αυτή γεννήθηκε την ημερομηνία που σας αναγράφω στην αρχή…. αυτός είναι γεννημένος 1 Ιουλίου και λέγεται Ευστάθιος!!! Δεν ξέρω πως τα πηγαίνουν ως ζευγάρι αλλά θα ήθελα πολύ να μάθω εάν θα κάνουν το επόμενο βήμα! !

Το ψευδώνυμο μου: Κοντη
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, Δεν μου εξηγείς το γιατί ενδιαφέρεσαι τόσο για την έκβαση της σχέσης αυτών των ατόμων, αλλά το εκκρεμές , όπως πάντοτε μονοσύλλαβα , απαντά ναι, το συγκεκριμένο ζευγάρι προτίθεται να προχωρήσει  στο επόμενο βήμα και να ενώσουν τις ζωές τους σύντομα..  

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα είμαστε ξανά μαζί;; πιστεύει ότι ζηλεύω ενώ δεν είναι έτσι. Είναι απολυτή σε λάθος θέματα. Ξέρω ότι με θέλει αλλά βάζει τον εγωισμό πάνω από όλα. Αξίζει να περιμένω;; θα μπορέσουμε ποτέ να είμαστε μαζί αρμονικά και καλά;;; Μου λείπει αφάνταστα. θέλω να της προσφέρω πολλές χαρές…. φτάνει να με αφήσει να το κάνω και να δώσει χρόνο

Το ψευδώνυμο μου: Τρελλος

Φίλε μου τρελέ, και ζηλιάρη. Την έψησες την κοπέλα, και τώρα τρέχεις και δεν φθάνεις. Η κάρτα σου ο Άσος Κούπα ανάποδα σου λέει ακριβώς αυτό. Η καλή σου αποφάσισε να αναποδογυρίσει  την κούπα της αγάπης που είχατε με αγανάκτηση και κάποια διάθεση εκδικητικότητας, γιατί αισθάνθηκε πολύ πιεσμένη και βρέθηκε σε αδιέξοδη κατάσταση. Τι μπορείς να κάνεις; Υπομονή στην αναμονή, να της περάσει ίσως ο θυμός, και καταφέρεις με χίλιες γλύκες, να την  φέρεις πίσω στην αγκαλιά σου.

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles