1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Θα ήθελα να μελετήσετε αν ο Β. έχει πραγματικά αισθήματα για μένα, αν μου είναι πιστός κ το σημαντικότερο. Αν αγαπάει πραγματικά το παιδί μου που έχω απ το πρώτο μου γάμο. Επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν κ τα επόμενα χρόνια θα μας βρουν μαζί η με ένα διαζύγιο στο χέρι. Είναι πολύ οξύθυμο κ νευρικό άτομο κ αυτό με τρελαίνει!! Είχαμε πολλά προβλήματα σαν ζευγάρι. Οι δικοί του ανακατεύτηκαν απίστευτα, μέχρι που με δική μου πρωτοβουλία τους έκανα πέρα κ δεν επιθυμώ καμιά μα καμιά επαφή!Τι πιστεύετε για τη ζωή μου λοιπόν…;;;

Το ψευδώνυμο μου: Μαμουτα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Καλλιόπη στο άνοιγμα των καρτών σου ακριβώς στο κέντρο βλέπω ότι ο Βασίλης έχει ένα πολύ δύσκολο χαρακτήρα. Τα επόμενα χρόνια Καλλιόπη μου οι κάρτες σου δείχνουν ότι θα είναι δύσκολα και τίποτα δεν θα σας χαρίζεται εύκολα. Με ρωτάς για την ζωή σου. Φρόντισε να αλλάξεις τρόπο σκέψης γιατί οι κάρτες σου δείχνουν ότι θα έχεις πολλά σκαμπανεβάσματα με τον Βασίλη, τα προβλήματα με όλους τον κουράζουν και πολλές φορές στην σκέψη του υπάρχει η φυγή. Προβληματισμένος αρκετά θα βρεθεί και με τα οικονομικά του αλλά και με θέματα που αφορούν το διαζύγιο του. Προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπίες γιατί αυτό που έχετε θα τελειώσει. 

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Τι θα κάνει για τους 2 μας? Τι σκέφτεται? ταιριάζουμε??? Θέλει να είμαι στη ζωή του? Θα πάρει κάποια πρωτοβουλία?Θα ήθελα να μάθω τι νιώθει για μένα…..?

Το ψευδώνυμο μου: Στελλα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπημένη φίλη Αντωνία Ο Λεωνίδας είναι ένα ανεξάρτητο πνεύμα και αποπροσανατολίζεται από πράγματα και καταστάσεις. Σε αυτή την περίοδο δεν σκέφτεται να κάνει κάτι για εσάς. Είναι αρκετά εγωιστής και τρέμει τις αποτυχίες. Υπάρχει κάποια γυναίκα που τον περιτριγυρίζει και προσπαθεί να τον κερδίσει, όλο αυτό τον επηρεάζει αρνητικά προς εσένα. Σε αυτή την περίοδο οι σκέψεις του είναι μπερδεμένες και δεν μπορεί να αποφασίσει να ξεκινήσει μια σχέση μαζί σου. Να ξέρεις φίλη μου ότι είναι πολύ σίγουρος για τον εαυτό του. Καλό θα ήταν να είσαι προσεχτική.

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ένας άνθρωπος ο οποίος μου έβγαζε πολύ θετικά πράγματα μου έφτιαχνε τη διάθεση κάθε φορά που τον έβλεπα , και το ένιωθα πως υπήρχε μια χημεία, μια ένταση όποτε τον κοιτούσα. Ηλεκτρισμός φοβερός…θα ήθελα να ξέρω αυτός πως με βλέπει τελικά. Έχει ερωτικά αισθήματα θα εκδηλώσει το ενδιαφέρον του κάποια στιγμή, ή όλα αυτά ήτανε ψεύτικα. Υπάρχει άραγε κάτι άλλο στη ζωή του και είναι μπλοκαρισμένος και θέλει το χρόνο του να καθαρίσει όλο αυτό και μετά να μου εκδηλώσει τα συναισθήματα του….

Το ψευδώνυμο μου: ΑΑΑΦ
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Σταυρούλα ο Δημήτρης είναι αρκετά σκεπτικιστής, η αύρα του και η ενέργεια του είναι πολύ έντονη. Σε αυτή την περίοδο δεν είναι σε θέση να πάρει αποφάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σας.. Βρίσκεται σε μια σχέση που πολλά τον προβληματίζουν και  όπως όλα δείχνουν πλησιάζει στο τέλος της. Ιδιαιτέρως κρίσιμο διάστημα αυτό που διανύεται γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην τον πιέσεις , δείξε λογική και ψυχραιμία. Τα συναισθήματα του θα αργήσει αρκετά να σου τα εκδηλώσει. Δώσε του χρόνο για να σκεφθεί με λογική και ψυχραιμία. 

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαι μαζί του κοντά 5 χρόνια παράνομη σχέση είναι.. ποτέ φεύγει ποτέ έρχεται. Δεν ξέρω τι. Νιώθει για μένα τώρα με άφησε για ένα χαζό λόγο. Θα ήθελα να μάθω αν θα ξανά γυρίσει. Κ αν. Έχει έστω κ λίγα αισθήματα για μένα αν νιώθει Κάτι…. Και αν έχει άλλη ερωμένη παράλληλα με εμένα…. Σας ευχαριστούμε πολύ για της απάντησης σας!!!!

Το ψευδώνυμο μου: Φωτια89
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Φωτια89 στον άνοιγμα της ελληνικής τράπουλας βλέπω ακριβώς στην μέση ότι ο Σπύρος είναι ατίθασος συναισθηματικά. Σε φέρνει σε αδιέξοδο. Πολλές φορές σε έχει πονέσει. Φρόντισε να αλλάξεις απέναντι του. Σε έχει σίγουρη και δεδομένη φίλη μου γι’ αυτό και αντιδρά με αυτό τον τρόπο. Ο Σπύρος δείχνει στις κάρτες μου ότι ξεσηκώνετε μαζί σου ότι του αρέσεις αλλά δεν εκδηλώνει συναισθήματα γιατί υπάρχουν φορές που παίζει και αλλού. Το άγνωστο τον εξιτάρει και θέλει πάντα να ζει έντονα. Καλό θα ήταν να βγεις από όλο αυτό και να αδιαφορήσεις όσο και αν σε πονάει να δει μια άλλη Μαρία. Διαφορετικά όπως όλα δείχνουν δεν θα αλλάξει απέναντί σου.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Το θέμα μου αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Είμαι δημόσιος υπάλληλος και εδώ και ένα χρόνο προσπαθώ να πάρω μετάθεση και ενώ έχω προτεραιότητα λόγω προβλημάτων υγειάς όλο κάτι τυχαίνει και παίρνει αναβολή, μια οι εκλογές, την άλλη η αλλαγή προέδρου την επομένη αναρρωτικές των υπευθύνων. Θα πάρω μέχρι το τέλος του έτους μετάθεση?

Το ψευδώνυμο μου: margo

Αγαπητή φίλη margo υπάρχουν πρόσωπα που πολλές φορές εμποδίζουν τα επαγγελματικά σου σχέδια, κάτι που σε πάει πίσω και σου δημιουργεί ανασφάλειες. Οι συζητήσεις που θα γίνουν θα είναι πολλές από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα και οι αποφάσεις που θα πάρουν θα αργήσουν. Στο ξεκαθάρισμα της τράπουλας  οι κάρτες σου φίλη μου Μαργαρίτα δείχνουν ότι η επαγγελματική σου μετακίνηση θα γίνει όχι στο τέλος του χρόνου αλλά αργότερα.  

Τι σημαινει τι ονομα σου