Ρώτα το Ταρωτώ: Παράνομη σχέση | Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλησπέρα και καλή χρονιά… παράνομη σχέση εδώ και τέσσερα χρόνια ήταν.. έχουμε χωρίσει εδώ και 4 μήνες με μια προσπάθεια προσέγγισης από μένα αλλά έπεσε στο κενό…από τότε δεν έχω καμία επαφή μαζί του δεν ξέρω καν τι κάνει. Έχω αισθήματα ακόμα για αυτόν πολλά με πονάει που ήμαστε χωριά…θα ήθελα να μάθω αν κάποια στιγμή θα ξανά είμαι μαζί του η αν θα υπάρξει επικοινωνία. Σας ευχαριστώ πολύ και περιμένω την απάντηση σας ..

Το ψευδώνυμο μου: Μαρία 89

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Φίλη Μαρία 89 καλή χρονιά. Μέσα από τη πρόβλεψη της Χαρτομαντείας διακρίνω ότι αυτός ο άνθρωπος ήθελε μαζί σου να ζήσει πάθη και μυστήρια, ενώ παράλληλα μπήκατε και οι δύο σε παράλληλες καταστάσεις. Αυτός εξελίχθηκε πολύ σκληρός απέναντί σου. Θεώρησε ότι ήσουν πολύ κτητική απέναντί του. Υπήρχαν στιγμές στην περίοδο της σχέσης σας πολύ έντονες από πλευράς του, από την άλλη όμως θεώρησε ότι σπέρνεις θύελλες σε φοβήθηκε για αυτό αντέδρασε έτσι.  Οι κάρτες μας δείχνουν καλή μου φίλη όι θα πρέπει να αγωνιστείτε για να κερδίσετέ αυτόν που αγαπάτε. Μην αναστατώνεσαι φίλη μου θα έρθουν αλλαγές αν εσύ το αποφασίσεις, βάλε στην άκρη το συναίσθημα σου για να δεις ψύχραιμα ότι υπάρχει, συγκεντρώσου και μην είσαι προκλητική απέναντι του δώσε του τον χρόνο του και να είσαι σίγουρη ότι έχει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει σε εσένα.  

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλησπέρα! Θέλω να μάθω για αυτό το άτομο αν θα γίνει κάτι! Θέλω να του στείλω αλλά φοβάμαι γιατί με χώρισε από ένα πρόσωπο που ήμουν καλά μαζί του τι να κάνω? Έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω αν του στείλω μήπως το πει στον φίλο του γιατί είναι φίλος με τον πρώην μου θα είμαι με αυτόν τελικά η με τον πρώην φίλο μου? Βασικά αυτός θέλει μόνο να περνάει την ώρα του η κάτι σοβαρό μαζί μου?

Το ψευδώνυμο μου: Μπάρμπι

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Μπάρμπι μέσα από την ενόραση όλα δείχνουν ότι αποφεύγεις την σκληρή πραγματικότητα,  Θα χρειαστεί να εστιάσεις με μεγαλύτερη προσοχή σε κατευθύνσεις που υπάρχει μία ασαφής εικόνα, στην αισθηματική σου ζωή. Όλα είναι μπερδεμένα, ήρθε η ώρα να λειτουργήσεις με την λογική σου και να αποφασίσεις τι έχεις δίπλα σου. Το θέμα είναι ότι πλήγωσες πολύ από ότι βλέπω το πρόσωπο που χώρισες. Σε ρωτάω γιατί δεν έπρεπε. Αρκετά επικίνδυνη η δεύτερη σχέση σου μπήκε με το έτσι θέλω στην ζωή σου χωρίς καν να αντιδράσεις και πάνω από όλα δεν προστάτεψες τον εαυτό σου. Να ζεις μέσα στο όνειρο Μπάρμπι δες την πραγματικότητα. Εγώ θα σε συμβούλευα  Απόφυγε κάθε είδους παρασκήνιο και θυμήσου πως η ευθεία αντιμετώπιση ανθρώπων και καταστάσεων είναι πάντα η καλύτερη λύση και οδός. 

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλή χρονιά! Το θέμα που με απασχολεί είναι ο γάμος μου. Ξέρω ότι υπάρχει μια γυναίκα που είναι ερωτευμένη με τον άντρα μου και αν ήθελε ο ίδιος αυτή θα ενέδιδε. Βρέθηκαν μία φορά για έναν καφέ σε δημόσιο χώρο και του έστειλε ολόκληρη ερωτική εξομολόγηση. Γνωρίζονται από Παλιά. Δεν έχουν ξαναβρεθεί και αυτό είναι σίγουρο. Μένει στο εξωτερικό αυτή. Έχουμε το ίδιο ζώδιο και το ίδιο δεκαήμερο. Υπάρχει περίπτωση ο άντρας μου να νιώθει έλξη γι’ αυτή τη γυναίκα; Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι στο μέλλον μαζί της; Για μένα τι νιώθει;

Το ψευδώνυμο μου: Νότα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Νότα καλή χρονιά. Μέσα από την πρόβλεψη βλέπω ότι ο σύζυγος σου διατηρεί αληθινά και ζωντανά τα συναισθήματα του για εσένα φίλη μου. Μπορεί όπως μου γράφεις να έχετε ίδιο δεκαήμερο και ζώδιο αλλά είσαστε ξεχωριστές προσωπικότητες και σαφώς με πολύ διαφορετικό χαρακτήρα η μια από την άλλη. Μέσα από τις κάρτες μου διακρίνω Νότα μου ότι δεν την θέλει δεν τον ξεσηκώνει  ερωτικά. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα μελλοντικά αυτοί οι δυο να είναι μαζί.  Πρόσεξε φίλη μου μην λειτουργήσεις απερίσκεπτα γιατί θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να περάσετε όμορφα μεταξύ σας. Φρόντισε να μην εμπιστεύεσαι λάθος ανθρώπους για να μην εκτεθείς.  Το μυαλό σου θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση και να μην εμμένεις στις λεπτομέρειες των θεμάτων. Αυτό που θα κάνεις είναι να υποχωρήσεις για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τον άντρα μου είναι ο τζόγος. Δε ξέρω τι να κάνω υπάρχει περίπτωση να σταματήσει; ή μήπως είναι αδύνατο αυτό. Πολλές φορές του λέω ότι γυναίκα σου είναι η τράπουλα και μόνο αυτή. Για τα χρέη δε το συζητώ πάρα πολλά. Τι θα γίνει; Και δε Φτάνει αυτό έχω αρχίσει και πιστεύω ότι υπάρχει και κάποια άλλη γυναίκα στη ζωή του.

Το ψευδώνυμο μου: Απελπισμένη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Απελπισμένη φίλη το πρόβλημά σου είναι δύσκολο γιατί ο άντρας σου είναι εθισμένος με αυτό. Μέσα από την πρόβλεψη δεν βλέπω άλλη γυναίκα στην ζωή του αυτό να μην σε ανησυχεί, να ανησυχείς γιατί έχει το πάθος του τζόγου. Συνειδητοποίησε ότι θα έχει μια έτοιμη δικαιολογία κάθε φορά για αυτό που κάνει. Κάνε τις δικές σου προσπάθειες φρόντισε να λάβεις τα μέτρα σου. Πρώτα από όλα προστάτεψε την οικογένεια σου και τον εαυτό σου να μην εκτεθείς χωρίς να το θέλεις. Αν θέλεις να τον σώσεις είναι είτε να απευθυνθείς σε ένα σύμβουλο γάμου η να πάει σε κέντρο απεξάρτησης για να βοηθηθεί. Επίσης μέσα από τις κάρτες διακρίνω ότι αν αφήσεις την κατάσταση έτσι δεν θα υπάρχουν ισορροπίες και το πρόβλημα θα μεγαλώνει. Λύσε αυτές τις διαταραχές που έχει και δώσε του την κατάλληλη στήριξη υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ανταποκριθεί γιατί υπάρχουν συναισθήματα για εσένα. 

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Σας έχω ξαναγράψει είμαι χάλια ψυχολογικά και αυτό από τη στιγμή που είδα ένα μήνυμα στο κινητό του άντρα μου από την πρώην του. Πρώην από το σχολείο. Βρέθηκαν σχεδόν μετά από τριάντα χρόνια και απλά μίλησαν. Από τα μηνύματα που διάβασα κατάλαβα ότι ποτέ δεν τον ξεπέρασε και ότι και από τις δύο πλευρές είναι απωθημένο. Δεν ξέρω αν μιλάνε στο τηλέφωνο, σίγουρα όμως δεν έχουν ξαναβρεθεί. Αυτή μένει στο εξωτερικό και έχει χωρίσει. Με πείραξε πάρα πολύ όλο αυτό σε σημείο που σκέφτομαι να χωρίσω. Και μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να βρεθούνε ξανά και να έχουν μια σχέση από απόσταση και να βρίσκονται κάθε φορά που θα έρχεται στην Ελλάδα. Θέλω να μάθω αν την σκέφτεται και τι νιώθει για μένα. Υπάρχει περίπτωση να είναι μαζί της;

Το ψευδώνυμο μου: Ψαράκι

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Ψαράκι καταλαβαίνω την λύπη και την απογοήτευση που ένιωσες. Οι κάρτες μου δείχνουν ότι δεν πρέπει να βάλεις εμπόδια εσύ σε όλο αυτό που σε πονάει πολύ. Τα συναισθήματα που νιώθεις τώρα είναι λογικά και αναμενόμενα αλλά σε μια σχέση και πολύ περισσότερο στον γάμο σας χρειάζεται προσπάθεια και από τους δυο. Μου αναφέρεις φίλη μου ότι θέλεις να χωρίσεις, Αν τον αγαπάς παραμέρισε τον εγωισμό σου και μην τον χαρίσεις σε εκείνη. Οι κάρτες μου δεν τον βρίσκουν αποφασισμένο να κάνει νέα ξεκινήματα μαζί της. Φρόντισε με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σου και μην πληγώνεσαι  Βάλε θετικά και όμορφα πράγματα στη ζωή σου μαζί του , να βρίσκεσαι με ανθρώπους που σε ευχαριστούν και σε αγαπάνε, και τα αρνητικά συναισθήματα θα ξεθωριάσουν. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι μαζί της για αυτό πίστεψε στον εαυτό σου πρώτα από όλα Πίστεψε ότι αξίζεις και όλα θα πάνε καλά.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles