Παράλληλη σχέση; Ρώτα το Ταρωτώ! Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ |Καλημέρα και συγχαρητήρια για την στήλη και το ενδιαφέρον σας στα ερωτήματα που τίθενται! Θεωρείτε ότι μπορώ να ελπίζω να αλλάξει η τύχη μου στην προσωπική μου ζωή!Το τελευταίο διάστημα οι απογοητεύσεις διαδέχονται η μια την άλλη και έχω προβληματιστεί για το τι επιφυλάσσει η τύχη από εδώ και πέρα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Το ψευδώνυμο μου: Rena35
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, ευχαριστώ για τα ευγενικά  σου λόγια, εσένα και όλους τους φίλους που παραμένω με χαρά, στην διάθεσή τους για όπου  μπορώ, να φαίνομαι χρήσιμη. Η κάρτα σου, το Αστέρι, σου παρουσιάζεται σαν μεγάλη υπόσχεση, για κάτι όμορφο, που έρχεται σύντομα στην ζωή σου. Η ελπίδα είναι το μοναδικό μας   προτέρημα, και ευλογία μαζί, όταν ποτέ δεν την αφήνουμε να σβήσει στην ψυχή μας. Καταλαβαίνω τις δυσκολίες που έχεις περάσει, τις απογοητεύσεις που δεν έχουν τελειωμό. Δεν είσαι μόνη. Να θυμάσαι  πώς το σύμπαν δεν ξεχνά κανέναν. Απλά καμιά φορά, αργεί λίγοι πάρα πάνω.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχουμε χωρίσει χωρίς διαζύγιο εδώ κ ένα χρόνο. Ζούμε χωριστά κ έχουμε κ ένα γιο 6 χρόνων. Ήθελα να ξέρω αν θα υπάρξει επανασύνδεση; Oι λόγοι είναι η έλλειψη σεβασμού κ εκτίμησης από την μεριά του. Υπήρξε κ κάποιο τρίτο πρόσωπο αλλά δε γνωρίζω αν έκανε κάτι. Στο παρελθόν πριν 10 χρόνια με είχε απατήσει κ μετά από ένα χρόνο ξανά ήμασταν μαζί.

Το ψευδώνυμο μου: Τάσα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου Τάσα, η κάρτα σου το Οκτώ Κούπα με έναν πολύ μικρό ενδοιασμό, δηλώνει  πως αυτός ο κύκλος της ζωής σου έχει κλείσει. Ένας άνθρωπος που δεν σε σεβάστηκε, που σε προσέβαλλε και δεν σε εκτίμησε, αν μη τι άλλο καλά έκανε και έφυγε από την συζυγική σας  εστία. Στ’ αλήθεια πόσο χρήσιμή και εποικοδομητική θα ήταν για σένα μία τέτοια κατάσταση; Τι περιμένεις δηλαδή, να αλλάξει χαρακτήρα; Μεγάλη γυναίκα -μητέρα είσαι, ακόμα πιστεύεις στα παραμύθια; Έχεις καιρό να ξαναφτιάξεις την ζωή σου. Το σύμπαν δεν εγκαταλείπει του αδικημένους, Πίστεψέ με.

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα με την Ε. ήμασταν μαζί ένα χρόνο και έπειτα χωρίσαμε. Έχουμε χωρίσει από τον Μάιο. Απότομα και με αρκετά αρνητικά συμβάντα. Έπειτα, επανήλθε με δική της πρωτοβουλία, αρχίσαμε να επικοινωνούμε ξανά, χωρίς κάποια αναφορά στον χωρισμό. Μάλλον, πήγαμε να το παίξουμε φίλες. Τον Σεπτέμβρη, της ζήτησα να τα πούμε, όμορφα και ήρεμα. Καθώς μεσολαβεί απόσταση μεταξύ μας, θέλησε να τα πούμε από κοντά, τώρα τέλος Οκτωβρίου. Εκεί λιγάκι, θύμωσα αντέδρασα λίγο απότομα και διεκοπει η επικοινωνία μας. Παρόλα αυτά, με αφορμή να της δώσω και το κλειδί του σπιτιού της, έχουμε κανονίσει να τα πούμε. Το θέμα είναι : έχει αισθήματα; υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης, αφού λήξουμε και τις επιμέρους παρεξηγήσεις μας . Ευχαριστώ.

Το ψευδώνυμο μου: HELCο
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, εκτός από τις ιδιομορφίες του χαρακτήρα της, που γνωρίσεις πολύ καλά, έχει και σοβαρά οικογενειακά προβλήματα, που της μοιάζουν άλυτα, και την απασχολούν σε μεγάλο βαθμό. Η παρούσα στιγμή όμως. Είναι εντελώς ακατάλληλη για πολύ σοβαρές συζητήσεις.  Το μόνο που μπορείς να κάνεις προκειμένου να σώσεις κάπως την κατάσταση, είναι για τα όμορφα αισθήματα που έχεις για εκείνη, και για το πόσο λατρεύεις την συντροφιά της. Πιστεύω πως με αυτόν τον τρόπο, θα ελαφρώσεις την κατάσταση και θα στρέψεις τα πράγματα στην σωστή κατεύθυνση. Δηλαδή της αγάπης σας..

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχω παράλληλη σχέση με τον Στέλιο(και για τους δύο παράλληλη ) δέκα χρόνια με χιλιομετρική απόσταση και ερωτική συνάντηση κάθε είκοσι ημέρες. Δεν ξέρω τι μου φταίει. Έχω κουραστεί; Έχει κουραστεί; Το σεξ έχει ατονήσει; Είναι απλώς μια φάση της πολύχρονης σχέσης μας ή έφτασε το τέλος. Δεν ξέρω. Ήθελα να δείτε αν θα είμαστε μόνιμα μαζί (στο ίδιο σπίτι) όπως σχεδιάζουμε όταν βγούμε στη σύνταξη, γιατί όταν έφυγε από την πόλη μου με μετάθεση και προαγωγή μου είχε πει ότι θα ξαναγυρίσει σε λίγα χρόνια να νοικιάσει σπίτι στην πόλη μου και να ζούμε πιο κοντά αλλά αυτό δεν έγινε και ίσως γιατί δεν περνούσε από το χέρι του. Τώρα μου είπε ότι θα είμαστε μόνιμα μαζί όταν βγούμε στη σύνταξη περίπου σε δέκα χρόνια. Αλήθεια υπάρχει πιθανότητα έστω και τότε να μοιραστούμε το ίδιο σπίτι και την ίδια καθημερινότητα;

Το ψευδώνυμο μου: Τιτικα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, γράφεις μόνο για τον Στέλιο, αλλά  δεν μου γράφεις  πώς θα  εξηγήσεις στον νόμιμο σύζυγό σου ότι μόλις πάρεις την σύνταξή σου θα πας να ζήσεις με κάποιον άλλον σύντροφο, σε δέκα χρόνια από σήμερα. Αληθινά με ξεπερνάς. Είσαι πολύ πάνω από την ενόραση και την φαντασία μου, αφού κανείς μας δεν γνωρίζει αν θα υπάρχει και, αύριο. Μακάρι στην δική σου περίπτωση να πάνε όλα έτσι ακριβώς όπως τα φαντάζεσαι. Σου το εύχομαι ολόψυχα.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαστε μαζί περίπου έναν χρόνο. Και οι δύο χωρισμένοι με δύο παιδιά ο καθένας. Περνάμε όμορφα μαζί ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες. Το θέμα είναι τι θα γίνει στο μέλλον. Εκείνος δείχνει να τον ενδιαφέρει να περνάει καλά. Να βολεύεται θα έλεγα. Έχει και οικονομικά θέματα καθώς τώρα κάνει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, πληρώνει διατροφές, δάνεια συν ότι δουλεύει πολλές ώρες και είναι πάντα πολύ κουρασμένος και προβληματισμένος. Τι μπορώ να περιμένω? Υπάρχει προοπτική για κάτι περισσότερο στο μέλλον ή θα με πληγώσει όπως έκανε με προηγούμενες σχέσεις που μόλις ένιωθε πίεση τις τελείωνε; Μήπως υπάρχει στην καρδιά του κάποια πρώην που αν και δεν είναι μαζί την θέλει ακόμα???

Το ψευδώνυμο μου: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, Τα πράγματα που συμβαίνουν χωρίς να τα επιδιώκουμε, μπορούν, και αποβαίνουν μοιραία για την ζωή μας και το μέλλον μας. Αυτό το άτομο τώρα, που έχεις επιλέξει, είναι ακατάλληλος για σύντροφος. Σίγουρα το γνωρίζεις. Οι πολλές του υποχρεώσεις, του δημιουργούν τεράστια οικονομικά προβλήματα, που δεν πρόκειται να λυθούν, ούτε με το μαγικό ραβδάκι. Φυσικά και ενδιαφέρεται να περνά καλά. Με τέτοιο παρελθόν και ακόμα πιο δύσκολο παρόν ,τί άλλο του μένει;; Λίγη καλοπέραση. Αφού  όλα αυτά τα γνωρίζεις, τι περιμένεις από εκείνον που δεν έχει να σου δώσει τίποτα; Φυσικά και θα σε πληγώσει ,η κατάστασή του είναι τέτοια που δεν του επιτρέπει κάτι βαθύτερο. Αν αυτή η  αξιολύπητη καθημερινότητα, είναι το ζητούμενό σου, προδιαγράφεις ένα ζοφερό μέλλον για σένα και τα παιδιά σου. Αν όχι γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις. Δεν με χρειάζεσαι.

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles