Ρώτα το Ταρωτώ: Παράλληλη σχέση και οι δύο μας | Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει προοπτική σχέσης με το συγκεκριμένο πρόσωπο, αν με θέλει και αν θα χωρίσει τελικά με την γυναίκα του που είναι σε διάσταση. έχουμε βρεθεί 2 φορές απ’ τις αρχές του Φεβρουαρίου και δεν ξανά βρεθήκαμε. ενώ μιλούσαμε καθημερινά με μηνύματα του έστειλα ένα τελευταίο χθες για να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλει να κάνει μαζί μου και δεν απάντησε ποτέ. παρακαλώ απαντήστε μου δεν ξέρω πως να φερθώ. ευχαριστώ

Το ψευδώνυμο μου: Eroulina

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη Eroulina καλησπέρα. Οι κάρτες σας δείχνουν ότι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι πολύ προβληματισμένο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Σε αυτή την περίοδο θέλει να κρατήσει το μυαλό του ξεκάθαρο  για να μπορεί να χειριστεί τα προβλήματα του στον γάμο του. Οι πιέσεις που δέχεται είναι πολλές για αυτό και έχει αποστασιοποιηθεί από εσένα. Σε συμβουλεύω πάρε τον χρόνο σου και μην τον πυρπολείς με μηνύματα δεν θα αλλάξει κάτι τώρα. Κράτησε λίγο απόσταση να είσαι σίγουρη ότι θα σε ψάξει. 

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Δουλεύω εδώ και 4 χρόνια σε μια δουλειά και πόστο που με ευχαριστούσε. Τα τελευταία 2 χρόνια έχουν πέσει πολλές ευθύνες πάνω μου οι οποίες τρώνε χρόνο από τη προσωπική μου ζωή. Ζήτησα βοηθό αλλά δεν έχει γίνει σωστή ενέργεια. Το περιβάλλον πλέον είναι τοξικό, όλοι ζητάνε από εμένα βοήθεια αλλά κανένας δε λέει ευχαριστώ ή δε προθυμοποιείται να με βοηθήσει. Θέλω να ψάξω αλλού. Είναι κατάλληλη περίοδος;

Το ψευδώνυμο μου: Κάπταιν

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλησπέρα καλή μου φίλη. Οι κάρτες σου δείχνουν ότι θα συνεχίζεις να δέχεσαι πιέσεις και πολύ καλά θα κάνεις να ψάξεις αλλού. Να ξέρεις όμως να μην εγκαταλείψεις αυτό που κάνεις όσο και αν πιέζεσαι γιατί η αλλαγή της τρέχουσας θέσης εργασίας σου  δεν είναι κατάλληλη φέτος. Προσπάθησε να κάνεις υπομονή. Μακροχρόνια θα μπορέσεις να μετακινηθείς επαγγελματικά. Κοντά στον Νοέμβριο να περιμένεις αλλαγές. 

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Επί πολλά χρόνια είχαμε σχέση για 7 μήνες. Πριν δυο χρόνια ξαναβρεθήκαμε και ξανασμίξαμε, δύο χρόνια περίπου σχέση, σε γάμο και οι δύο, και το φθινόπωρο διακόπηκε απότομα, θύμωσα εγώ, σταμάτησα την επικοινωνία και σταμάτησε κι αυτός. Προσπάθησα πολλές φορές μετά, να συναντηθούμε, να μιλήσουμε και όλο βρίσκει δικαιολογίες. Θα τα ξανά είμαστε μαζί και πότε?

Το ψευδώνυμο μου: Αννελίνα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη Αννελίνα καλησπέρα. Μέσα από την ενόραση διακρίνω ότι η σχέση σας δοκιμάζεται αρκετά, και πολλές φορές η θλίψη σου είναι μεγάλη. Σε αποφεύγει γιατί έχει πολλές εντάσεις στην προσωπική του ζωή. Είναι αδύνατον να χειριστεί σε αυτό το διάστημα την σχέση σας.    Οι διαμάχες με το ταίρι του μπορούν να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο. Το κακό είναι ότι έχει παρασυρθεί από όλο αυτό και δεν μπορεί να λειτουργήσει απέναντι σου θετικά. Κάνε λίγη υπομονή Αννελίνα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα ανταποκριθεί και θα έχετε ένα νέο ξεκίνημα από τον Απρίλιο και μετά. 

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλησπέρα σας. Γνωριστήκαμε πριν από 2 χρόνια στον χώρο εργασίας. Στην αρχή έδειξε έντονο ενδιαφέρον για εμένα, είχαμε καθημερινή επικοινωνία συζητούσαμε αρκετά θέματα από την ζωή μας και την καθημερινότητα μας. Ποτέ όμως δεν έκανε κάποια κίνηση για να μου δείξει αν το ενδιαφέρον του είναι ερωτικό η φιλικό. Μιλούσε σε δεύτερο πληθυντικό…τι θα κάνουμε, να δούμε πως θα χειριστούμε …κάποια πράγματα. Μου έδινε την εντύπωση ότι είμαι αυτό που ζητούσε…Πολλά βέβαια για τον εαυτό του και τα προσωπικά του. Δεν αποκάλυπτε μόνο ότι αφορούσε την καθημερινότητα και τις δραστηριότητες του. Θα ήθελα να μάθω…αν υπάρχουν προοπτικές να γίνει σχέση μεταξύ μας.

Το ψευδώνυμο μου: D4711

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη D4711 Καλησπέρα. Η κάρτες σας δείχνουν ότι σε αυτό το διάστημα δεν θα πρέπει να πιέσετε την υπάρχουσα κατάσταση γιατί αυτή η περίοδος δεν σε ευνοεί. Θα είσαι πολύ δύσκολα γιατί το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σε αυτή την περίοδο δεν θέλει να δεσμευτεί γιατί κατά το παρελθόν πέρασε πολύ δύσκολες συναισθηματικές καταστάσεις και οι φόβοι του συνεχίζουν να υπάρχουν. Υπάρχει επίσης μια σχέση με μια άλλη γυναίκα που όπως όλα δείχνουν θα διακοπεί και για αυτό η συμπεριφορά του είναι αινιγματική απέναντί σου.  Δείξε υπομονή φίλη μου η πρόβλεψη σου δείχνει ότι θα πάρει αποφάσεις γενικά για την ζωή του πολύ αργότερα. 

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Βρεθήκαμε πάλι μετά από πολλά χρόνια, ήμασταν παλιά μαζί. Ξεκινήσαμε πάλι μια σχέση που είχε πολύ χημεία, ήταν όμως παράλληλη σχέση και από τους δύο μας, γίναν κάποιες καταστάσεις που έπρεπε να κόψουμε κάθε είδους επικοινωνία γιατί ήταν πολύ δύσκολο να συνεχίσουμε να μιλάμε…θα ξαναμιλήσουμε μεταξύ μας, θα υπάρχει επανασύνδεση στο μέλλον και ποια τα συναισθήματα του αυτή τη στιγμή;

Το ψευδώνυμο μου: Λιβελούλα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη μέσα από την ενόραση διακρίνω ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως εσείς τα θέλατε. Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να φτάσετε εδώ που φτάσατε. Αυτή την στιγμή τα αισθήματα του είναι πολύ θετικά για εσένα και θα έχει την ικανότητα να επικοινωνήσει μαζί σου. Μετά από λίγο καιρό θα υπάρχουν ελάχιστες διαφορές ανάμεσα σας, η ικανότητα επικοινωνίας είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σου καλή μου φίλη και οι αποστάσεις μεταξύ σας θα εκμηδενιστούν.  Όλα δείχνουν ότι στο μέλλον θα έχετε επανασύνδεση φροντίστε μόνο να είσαστε προσεχτικοί με τους γύρω σας. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles