Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 04/02/2019 στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είχα μια σχέση δώδεκα χρόνια και μπήκε κάποιο τρίτο άτομο μέσα στη σχέση μας το οποίο ηταν και φίλη μου. Στην τελική ο σύντροφος μου έφυγε απο το σπίτι και μετόμισαν μαζί. Με παίρνει ακόμα τηλέφωνα. Δείχνει να ενδιαφερεται και μου λέει ότι θέλει να βρει το τρόπο να φύγει απο εκεί και να ξανά προσπαθήσουμε να ήμαστε μαζί. Θα τα καταφερουμε να ξαναγίνουμε ζευγάρι? Και ποια θα είναι η κατάληξη?

Το ψευδόνυμο μου: Μαργαρίτα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει

Αγαπητή Μαργαρίτα, θα έλεγα να του δώσεις μία ευκαιρία, αξίζει το κόπο. Αρκεί να μπορέσεις να ξεπεράσεις την απιστία γιατί ήταν διπλό το κακό. Τυγχάνει να ήταν και φίλη σου. Θα  πρέπει να μην εμπιστεύεσαι φίλες όταν έχεις δεσμό. Να έχεις τις παρέες σου αλλά όχι όταν θα είσαι με τον σύντροφό σου. Το μέλλον σας δίνει το ενδεχόμενο να επανασυνδεθεί με εσένα και σε πιο σοβαρή σχέση από ότι είχατε στο παρελθόν. 

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Παράλληλη και περίεργη σχέση…κρατάει 2 χρόνια…και οι δύο σε σχέσεις / γάμο με μικρά παιδιά….υπάρχουν αληθινά αισθήματα και απο τις δύο πλευρές; το ξέρουμε και οι δύο ότι δεν έχουμε μέλλον μαζί αλλά ούτε και μπορούμε να το σταματήσουμε τώρα όσο και να το προσπαθήσαμε πάλι ερχόμαστε κοντά…υπάρχει κάτι μαγικό…πόσο θα κρατήσει; έχει μέλλον ; τί θα γίνει;

Το ψευδόνυμο μου: Lilly

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει

Αγαπητή Lilly, όμορφος δεσμός με πάθος και αγάπη και από τις δύο μεριές. Αφού κράτησε 2 έτη δείχνει ότι είστε ταιριαστό ζευγάρι με αμοιβαία αισθήματα. Δεν βλέπω να χωρίζετε από τους γάμους σας τουλάχιστον για τα επόμενα έτη. Η σχέση σας όμως θα συνεχιστεί. Θα πρέπει να προσέχετε γιατί υπάρχει κίνδυνος να αποκαλυφθεί. Να είστε προσεχτικοί.  

ερωτική συναστρία

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας, έχω γνωρίσει τον Β. το τελευταίο διάστημα και μιλάμε αρκετά κυρίως σε φιλικό επίπεδο. Δεν φαίνεται άνθρωπος των σχέσεων. Τελευταία μου αρέσει που μιλαμε και βγαίνουμε και θα ήθελα να μάθω αν θα εξελιχθεί αυτή η γνωριμία σε κάτι ερωτικό και αν αξίζει να ασχοληθώ, η αν το σύμπαν ετοιμάζει κάτι άλλο για εμένα. Ευχαριστώ πολύ

Το ψευδόνυμο μου: Love

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει

Αγαπητή Love, πρόκειται για ενδιαφέρον άτομο αλλά είναι των ελεύθερων σχέσεων. Ως συμβουλή σου δίνω να μην προχωρήσεις ερωτικά μαζί του, για το λόγο ότι θα ερωτευτείς και ο έρωτας δεν θα είναι αμοιβαίος. Στο κοντινό μέλλον θα σου έρθουν κι άλλες γνωριμίες όπου θα μπορέσεις μετά από επιλογή σου ποιος θα είναι κατάλληλος για μία σχέση που θα οδηγηθεί σε γάμο.

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είχαμε γνωριστεί εδώ και πολλά χρόνια κάποια στιγμή το 2006 είπαμε προσπαθήσουμε να τα βρούμε αυτό που αυτή την στιγμή μας βγαίνει είναι η αδερφική αγάπη κάθε μέρα μιλάμε. Λέει οτι με σκέφτεται. Κάθε μέρα μιλάμε. Έχει μπει μια κοπελιά στην ζωή του αλλά δεν την βλέπει κάθε μέρα όπως εμένα.

Το ψευδόνυμο μου: Ανέτα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει

Αγαπητή Ανέτα, αρκετά δύσκολο να εξελιχθεί αυτή η μορφή σχέσης σε κάτι πιο ουσιαστικό. Πρέπει να βάλεις εσύ όλη την προσπάθεια και αυτό θα σε κουράσει στη πορεία. Άλλωστε θα κάνεις άλλες γνωριμίες και θα έχεις τη δυνατότητα να μία καλύτερη επιλογή.

ολοκληρωμένες προβλέψεις

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας. Ειχα μια σχέση ενός χρόνου. Η γνωριμία μας έγινε στο χώρο που εργαζομουν. Ολα κυλούσαν γρήγορα και με έντονους ρυθμούς. Μετα από κάποιο διάστημα ,συζησαμε. Πηγαιναν όλα πολύ καλά, μέχρι που άρχισε να απομακρύνεται. Εχουμε χωρίσει εδώ κι 8 μήνες. Με επικοινωνία σπάνια πια. Κι όμως το σκέπτομαι ακόμη. Θα ήθελα να μάθω λοιπόν αν θα υπάρξει κάποια επανασύνδεση η να πάω παρακάτω; Υπάρχει κάτι από πλευράς του; Κάποια άλλη γυναίκα ίσως;

Το ψευδόνυμο μου: Λιντα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει

Αγαπητή Λίντα, περίπτωση επανασύνδεσης υπάρχει αλλά δεν γίνετε να είστε όπως στο παρελθόν γιατί έχουν μεσολαβήσει πολλά γεγονότα. Εκτός αυτού υπάρχει άλλο πρόσωπο στη ζωή του. Δεν είναι ότι καλύτερο για αυτόν, αλλά τον βολεύει γιατί δεν του αρέσουν οι σταθερές σχέσεις. Θα έλεγα να πας παρακάτω. Θα έχεις άλλωστε αρκετές γνωριμίες και ενδεχόμενο σοβαρής δέσμευσης στο μέλλον σου.

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles