ομάδα του ταρωτω

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Τα φτιάξαμε αρχές καλοκαιριού. Χωρισμένοι εδώ και 3 μήνες. Θα υπάρξει επανασύνδεση? Σας παρακαλώ θέλω να ξέρω με θέλει ακόμη?Βρισκόμαστε καθημερινά στη δουλειά και με αποφευγει..πολλές φορές δεν μου μιλάει και δεν με κοιτάει καν. Δε ξέρω πως να συμπεριφερθω.

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Είναι αρνητικές οι κάρτες σας. Άσχημη εμπειρία να αναγκάζεσαι να τον συναντάς στο χώρο εργασίας. Κάνε λίγο υπομονή και μέσα στο επόμενο δίμηνο θα ξεπεράσεις τα άσχημα συναισθήματα και θα νιώθεις καλύτερα.  Μπορείς όμως να αλλάξεις τα δεδομένα δείχνοντας αδιαφορία για λίγες μέρες. Δεν σε έχει ξεπεράσει και θα αρχίσει να ενδιαφέρετε εκεί που δεν το περιμένεις. Πρέπει όμως όταν θα είστε πάλι μαζί να είσαι γλυκιά και ήρεμη. 

ολοκληρωμένες προβλέψεις

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Τον γνώρισα στα 18 υπήρχε χημεία αλλά δεν ειχαμε σχέση και μετά χαθήκαμε. Παντρευτήκα, χωρίσα κι εκεινος το ίδιο. Μετά από παρά πολλά χρόνια βρεθήκαμε κι οι δυο σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που είναι απαγορευτικό στο να είμαστε μαζί. Θύμωσα και ειπα λογια που πληγώνουν. Τον σκέφτομαι συνέχεια και θελω να μάθω αν θα είμαστε μαζί κάποια στιγμή.

Το ψευδόνυμο μου: Smile

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Άφησε πίσω το παρελθόν και ότι σε πλήγωσε. Μην σκέφτεσαι αρνητικά. Του μετέδωσες πίκρα από το παρελθόν για αυτό το λόγο αντέδρασε με αυτό τον τρόπο. Θα έρθει πιο κοντά σου σε λίγο διάστημα. Θα ηρεμήσει. Με λίγη υπομονή θα είστε πάλι μαζί. Είναι μία σχέση που θα σε βοηθήσει πολύ αρκεί  όταν θα βρίσκεσαι κοντά του να μην αναφέρεσαι σε γεγονότα του παρελθόντος. 

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ο Χρήστος είναι συνάδελφος. Από την αρχή της γνωριμίας μας υπήρξε μια συμπάθεια κ από τις δύο πλευρές. Εγώ όμως τον είδα ευθύς εξαρχής ως φίλο κ έχουμε κάνει και παρέα. Το τελευταίο μήνα εκείνος έχει αρχίσει να γίνεται πιο διαχυτικός και στα λόγια και στις πράξεις. Έχει κάτι ιδιαίτερο στο μυαλό του για εμάς ή απλά “παίζει”? Η αλήθεια είναι ότι με την αλλαγή της συμπεριφοράς του έχω αρχίσει κ εγώ να τον βλέπω διαφορετικά. Οπότε θα εξελιχθεί σε κάτι τρυφερό κ ρομαντικό ή όχι?

Το ψευδόνυμο μου: driver

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Σίγουρα δεν είναι ο άνδρας που θα τον ερωτευόσουν από την πρώτη ματιά. Έχει στοιχεία που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα όμως. Είναι άνθρωπος που ταιριάζετε στο πνευματικό επίπεδο. Ενδιαφέρεται για εσένα. Θα έλεγα να το ρισκάρεις. Στο μέλλον αναπτύσσονται όμορφα συναισθήματα ανάμεσά σας.  

ερωτική συναστρία

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα τα ξανά βρούμε με τον Ζηση? Έχουμε χωρίσει εδώ και καιρό και είναι με άλλη. Ο Ζησης είναι ο πρώην μου. Είμαι και με ένα άλλο άτομο εδώ και καιρό αλλά δεν τον θέλω προσπάθησα να τον αγαπήσω και να ξεχασω τον πρώην μου αλλά δεν μπόρεσα. Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές να τα ξανά βρω με τον πρώην μου αλλά είναι κάθετος δεν ξέρω τι να κάνω.

Το ψευδόνυμο μου: Τίνα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Είναι δύσκολο να ξεχαστούν οι αληθινές αγάπες όσο κι αν γίνετε προσπάθεια για άλλες γνωριμίες. Όμως κι αυτός έχει συναίσθημα για σένα. Απλά προσπαθεί να κάνει ότι κάνεις. Όμως και αυτός δεν τα καταφέρνει γιατί σε έχει στο μυαλό του. Ενδεχομένως να είστε σύντομα μαζί. Θα κάνετε μία ήρεμη συζήτηση αλλά το βλέπω προς τα τέλη του άλλου μηνός. 

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας! Εργάζομαι σε ξενοδοχείο. Τώρα που ξεκινάει η σεζόν έχω πρόταση για ένα άλλο ξενοδοχείο σε καλύτερη θέση πιο ξεκούραστη. Δεν έχω ακούσει καλά λόγια για τις συνθήκες εργασίας. Εχει 3 διευθυντές και έχει ο καθένας την γνώμη του.Να ρισκάρω ή να μείνω εκεί που ξέρω (αν και εδώ οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές); Ευχαριστώ

Το ψευδόνυμο μου: Φαιστός

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Θεωρώ ότι αξίζει το κόπο να ρισκάρεις. Όντως το κλίμα είναι πιο αυστηρό στη νέα δουλειά. Θα πρέπει να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Αξίζει το κόπο γιατί στη νέα εργασία έχεις προοπτική ανέλιξης και εξέλιξης στα επαγγελματικά σου.   

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles