Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 04/02/2019 στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ήμουν παντρεμένη με τον Δημήτρη δώδεκα χρόνια και έχουμε απόκτησει δύο παιδιά. Τα τελευταία δύο χρόνια έφυγα από το σπίτι και συζω με τον Αντώνη. Στην αρχή η σχέση μας ήταν πολύ ωραία και έδειχνε ενδιαφέρον και για μένα και για τα παιδιά το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει όμως η συμπεριφορά του και μου λέει ότι θέλει να χωρίσουμε. Βεβαια κατά διαστήματα εμφανίζεται και ο πρώην άντρας μου και με διεκδικεί. Θέλω να μου πείτε τι είναι το καλύτερο για μένα και τα παιδιά μου. Να μείνω με τον Αντώνη η να γυρίσω στο γάμο μου?

Το ψευδόνυμο μου: Τουλίπα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Κοίτα η αλήθεια είναι ότι δεν θα ξεπεράσεις τον τωρινό σύντροφό σου. Όπως αντίστοιχα ο πρώην άντρας σου δεν θα ξεπεράσει το ότι συζούσες με τον άνδρα αυτόν. Και με τους δύο θα αντιμετωπίσεις θέματα και διαφωνίες. Γενικά όλοι οι άνδρες δεν κοιτάνε τα λάθη τους βλέπουν μόνο της συντρόφου τους. Θα έλεγα να επιστρέψεις στο γάμο σου. Και να αντιμετωπίσεις κατά πρόσωπο τα λάθη σου.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαστε στην ίδια δουλειά ξεκινήσαμε σαν φίλοι μετά αρχίσαμε να μιλάμε πιο συχνά βγήκαμε και για καφέ και ήρθαμε ξαφνικά με την συζήτηση πιο κοντά είπαμε τι νιώθουμε και ξεκινήσαμε κάτι σιγά σιγά είναι παντρεμένος αλλά οκ το δέχομαι ενώ όλα ήταν καλά και δεν έχουμε προχωρήσει ακόμα παρακάτω ξαφνικά μου λέει ότι να το αφήσουμε είναι καλύτερα έτσι για μένα έχει και ένα οικογενειακό πρόβλημα αλλά δεν μου το είπε τι μπορώ να κάνω για να έρθουμε πάλι κοντά?

Το ψευδόνυμο μου: Joan

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Δεν ήταν σωστή επιλογή για σένα να κάνεις σχέση στον εργασιακό χώρο. Καταρχήν αναγκάζεσαι να τον συναντάς καθημερινά. Καλό είναι να ακούσεις αυτό που σου λέει και να διακόψεις. Βέβαια είσαι ερωτευμένη μαζί του αλλά τα αισθήματα δεν είναι αμοιβαία. Αν θέλεις να συνεχίσεις να προσπαθείς, κάτι μπορεί να καταφέρεις στο μέλλον αλλά η συμπεριφορά του θα στενοχωρεί. Δεν θα υπάρχει σταθερότητα.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαστε μάζι 18 χρόνια παντρεμένοι 8 με ένα κορίτσι 16 χρονων. Ένα χρόνο τώρα είμαστε σε διάσταση και οι 2 έχουμε άλλες σχέσεις και συζούμε. Εκείνος επέλεξε το χωρισμό και έχει πολύ θυμό μέσα του για μένα καθώς λέει οτι του έκανα τη ζωή δύσκολη επειδή είχα πρόβλημα κατάθλιψης και δεν έκανα φαρμακευτική αγωγή. Τώρα όμως κάνω κανονικά και τον αγαπάω ακόμα. Τον θέλω πίσω στη ζωή μου αλλά εκείνος έχει κόψει κάθε γέφυρα επικοινωνίας ακόμα και με την κόρη μας. Υπάρχουν αισθήματα για μένα μέσα του? Θα είμαστε ποτέ ξανά μαζί? Να ελπίζω σε επιστροφή του?

Το ψευδόνυμο μου: Ταυρος με Ζυγο

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Εξαιρετικά δύσκολα πέρασες στο παρελθόν και όλο αυτό από αδυναμία να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου. Όπως έβαλες τέλος στην εφιαλτική κατάσταση που βίωσες με την υγεία σου έτσι πρέπει να σταματήσεις να σκέφτεσαι την ένωση του πάζλ του γάμου σου. Έμεινε πίσω μαζί με όλα αυτά που σε βασάνιζαν. Όταν δει ο σύζυγός σου ότι πιστεύεις στον εαυτό σου και ηρεμήσεις έχετε ενδεχόμενο επανασύνδεσης. 

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Του αρεσω? Ενδιαφέρεται για μενα? Ή απλα εγώ φαντάζομαι διάφορα και δεν ισχυεί τίποτα από αυτά…μακάρι να μπορούσα να καταλάβω….δεν ξέρω αν όλα αυτά είναι στο μυαλό μου η οχι….είναι πολύ κλειστός και ντροπαλός στις σχέσεις του…αλλά στην παρέα σαν φίλος είναι από τα καλύτερα παιδιά..κι αυτό είναι που με μπερδεύει…

Το ψευδόνυμο μου: Μπουμπου

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Του αρέσεις πολύ. Αλλά είναι και άλλοι που σε θαυμάζουν. Αυτός είναι πολύ ντροπαλός και αν δεν του δείξεις εσύ ενδιαφέρον, να κάνεις την πρώτη κίνηση δεν θα δείξει ανταπόκριση. Θα είστε τέλειο ζευγάρι έχετε ελπίδες για μια μακροχρόνια σχέση.

ολοκληρωμένες προβλέψεις

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Τα κληρονομικά που εχω με τον αδελφό μου Β. και την Μάνα μου Σ. έχει σχέση με την δουλειά μου ….. και θα ήθελα νά μάθω τί αποτελέσματα θα έχουμε από αυτή την κατάσταση ……… Πότε επιτέλους θα τελειώσει και τη κατάληξη θα έχουμε … Η στεναχώρια και το άγχος δεν λέγεται …. θα ήθελα πολύ να μάθω πως και πότε θα τελειώσει αυτή η δύσκολη κατάσταση

Το ψευδόνυμο μου: Ίνα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Οι διαφωνίες θα συνεχιστούν αλλά σε μικρότερη ένταση. Θα γίνει μία συζήτηση στο κοντινό μέλλον όπου θα εξομαλυνθούν οι διαφορές. Κάποιος πρέπει να κάνει πίσω, να είναι ο λιγότερο κερδισμένος. Είσαι σε δύσκολη θέση γιατί βρίσκεσαι στη μέση. Πάντως έχετε ενδεχόμενα συνεννόησης και κάποιας συμφωνίας μεταξύ σας.  

ερωτική συναστρία

6. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ήμασταν μαζί για 5 μήνες. Παντρεμένοι κ οι 2, αλλά υπήρχε τρελή χημεία κ πάθος μεταξύ μας. Έχουμε χωρίσει περίπου 1,5 χρόνο όπου κατά διαστήματα μιλάμε κ βρισκόμαστε. Το τελευταίο όμως 2μηνο έχουμε χαθεί τελείως. Θα υπάρξει σύντομα επανασύνδεση μεταξύ μας; θα είμαστε όπως στην αρχή; με σκέφτεται αυτό το διάστημα που είμαστε χώρια; με θέλει πισω; θα κανει σύντομα κίνηση να βρεθούμε;

Το ψευδόνυμο μου: Miss

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Δεν μπορεί χωρίς εσένα. Έχει συναισθήματα. Τα βάζει στην άκρη όμως και προσπαθεί να σκεφτεί με λογική. Δεν θα τα καταφέρει και θα επιστρέψει. Επειδή κουραστήκατε και οι δύο σε αυτή τη σχέση, σιγά σιγά χάνεται και θα χαθεί κι άλλο η σταθερότητα. Θα το καταλάβεις μόνη σου στο μέλλον.

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles