Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 05/02/2019 στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα! Μου αρέσει η Ελένη όμως δείχνει μπερδεμένη και δεν θέλει κάποια επικοινωνία μαζί μου άλλα λέει άλλα κάνει πως πρέπει εγώ να φερθώ θα γίνει κάτι ερωτικό μεταξύ μας; Είναι παντρεμένη – χωρισμένη με ένα παιδί 7 χρόνων. Έχει δεχτεί αρκετά πράγματα από μένα κ τώρα εδώ κ 1 μήνα είναι απόμακρη. Προσπαθώ να την καταλάβω..

Το ψευδώνυμο μου: Lyberty

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Δεν είναι έτοιμη να κάνει σχέση γιατί ακόμα έχει διάφορες σκέψεις που την προβληματίζουν με τον πρώην σύζυγό της και επίσης αντιμετωπίζει και κάποια οικονομικά προβλήματα. Βλέπω ότι την στηρίζεις και είσαι κοντά της. Και αυτή όμως έχει συναισθήματα για σένα και επίσης έχετε πολλά ενδεχόμενα για αρκετά καλή σχέση στο μέλλον.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα είμαστε μαζί; έχει αισθήματα; θα τον συναντήσω σύντομα; θα ξεκαθαρίσει η παρεξήγηση που υπάρχει;;;;;;

Το ψευδόνυμο μου: Sofia1991

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Μετά από μία έντονη συζήτηση πού είχατε είδε με διαφορετικό πρίσμα την γνωριμία σας. Δεν έχει ιδιαίτερα συναισθήματα στο παρόν ώστε να θελήσει να σε συναντήσει. Θα πρέπει αργότερα να κάνετε μία συζήτηση για να λυθεί αυτό που έχει δημιουργηθεί. Όπως φαίνεται στο μέλλον θα αλλάξει στάση απέναντί σου και θα έχετε μία δεύτερη ευκαιρία να είστε και πάλι μαζί.   

ερωτική συναστρία

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα γυρίσει πίσω σ εμένα?για 2 χρόνια σχεδόν είχαμε καθημερινή επαφή…σχεδόν μου εκμυστηρεύτηκε ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου και μια ημέρα εξαφανίστηκε.. έτσι απλά…χωρίς να μου πει ποτέ γιατί…τον θέλω πίσω στη ζωή μου…περνάνε οι μέρες και όσο δεν έχουμε καμία απολύτως επαφή τρελαίνομαι.. νομίζω ότι δεν μπορώ να τον ξεπεράσω ότι κ αν κάνω

Το ψευδώνυμο μου: Μαραμένο τριαντάφυλλο

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αυτή η περίοδος όπως και το πρόσφατο παρελθόν είναι αρνητική για να γίνει επαναφορά και να τον έχεις κοντά σου. Πιστεύει ότι δεν ταιριάζετε και δεν θέλει κάτι περισσότερο στη ζωή του. Προτιμάει τις χαλαρές σχέσεις. Μελλοντικά όμως είναι πιο εύκολο να τον πλησιάσεις και να λύσετε τις διαφορές σας. Επίσης θα έχετε και πολλά ενδεχόμενα για μία καλύτερη επικοινωνία αλλά και για μία σοβαρή δέσμευση. 

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαι με τον άνθρωπο αυτό 2,5 Χρόνια ζούμε μαζί από Ιούλιο 2016 . ήταν παντρεμένος όταν τον γνώρισα δεν έχει πάρει διαζύγιο. Όταν περνάει η γυναίκα του και τη βλέπει αλλάζει αλλά λέει ότι δε τη θέλει. Έκανα πολλά για να τον πάρω από την οικογένειά του και θα κάνω όσα χρειασθεί για να μη το χάσω γιατί έχω άνετη ζωή τώρα. θα μείνει μαζί μου ;

Το ψευδόνυμο μου: Δίδυμος 77

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Έως ακατόρθωτο να χωρίσει για το λόγω του ότι δεν είναι να γίνει. Ότι και να συμβαίνει το διορθώνει και κρατάει έναν αμφίρροπο γάμο. Θα είναι ακόμα πιο κοντά σου στο μέλλον γιατί έχει συναισθήματα για σένα και δεν θέλει να σε χάσει με τίποτα. Στο μέλλον θα έχετε την δυνατότητα να είστε μαζί σε καλύτερες συνθήκες. 

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θέλει χρόνο μετά από 6 μήνες σχέση.. Γιατί είμαι χωρισμένη με παιδιά. Ενώ στην αρχή αυτό δεν τον πείραζε καθόλου τώρα ξαφνικά μου λέει ότι δεν μπορεί κ δεν κάνει. Εμένα με τρώει όλο αυτό γιατί κ για κάποιο λόγο γίνεται αυτό. Πιστεύω πως υπάρχουν λόγια κ δεν λέει. Τελικά θα είμαστε μαζί υπάρχει ενδιαφέρον αλλά κάτι τον κρατάει

Το ψευδόνυμο μου: Τζενη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Έχει επηρεαστεί από άτομα της οικογένειάς του. Αλλά και από ένα φιλικό πρόσωπο. Θα υπάρξει ένα διάστημα απομάκρυνσης όμως στο μέλλον αλλάζει συμπεριφορά απέναντί σου. Θα αρχίσει η επικοινωνία και θα έχετε συνάντηση. Θα πρέπει να ακούσεις τι θα σου πει και να είσαι ήρεμη. Αν ξεπεραστούν και λυθούν κάποια θέματα που υπήρχαν έχετε ενδεχόμενο μίας πολύ καλής σχέσης μελλοντικά. 

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles