Ρώτα το Ταρωτώ: Είμαι παντρεμένος με απωθημένο | Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλησπέρα! Είμαστε σε σχέση με το άτομο αυτό εδώ και τέσσερις μήνες, έχουμε περάσει αρκετές εντάσεις με λάθη κι από τις δύο πλευρές. Έχει γνωρίσει τους δικούς μου, με αγαπάει και δηλώνει ότι έχει διορθώσει τα λάθη της αρχής της σχέσης. Επιθυμεί συγκατοίκηση ωστόσο εγώ δεν είμαι σίγουρη για το μέλλον της σχέσης λόγω των διακυμάνσεων. Βλέπετε μέλλον με το άτομο αυτό;

Το ψευδώνυμο μου: nouf93

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη nouf 93 Μέσα από την πρόβλεψη βλέπω ότι είναι πρόθυμος να ανοίξει την ψυχή του γιατί έχει συναισθήματα για εσένα. Περάσατε ένα πρώιμο και δύσκολο στάδιο στην σχέση σας. Ο σύντροφος σου δείχνει ότι θέλει να σου δώσει ασφάλεια στην σχέση σας και έχει μετανιώσει αρκετά.  Το άτομο αυτό θέλει να σε κάνει να το εμπιστευτείς για να μπορεί μία μέρα, στο άμεσο μέλλον, να σου εκφράσει το πόσο σε αγαπάει και να το πιστέψεις. Ο χαρακτήρας του είναι κλειστός και δύσκολος, όμως είναι σταθερός και όλα δείχνουν ότι θέλει να έχετε μέλλον μαζί. Αποφάσισε να δείξεις εμπιστοσύνη απέναντι του και αν τα συναισθήματά σου είναι πραγματικά εσύ θα αποφασίσεις αν θα είσαι μαζί του η όχι. Προτείνω να του δώσεις μια ευκαιρία ακόμα δες αν είναι παρών σε ότι ζητήσεις τότε μπορείς να τον εμπιστευτείς.     

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Η Α. είναι ένα απωθημένο μου. Είμαι παντρεμένος και την συνάντησα πριν λίγους μήνες. Δε σας κρύβω ότι ταράχτηκα όταν την είδα. Μιλούσαμε και στο τηλέφωνο αρκετές φορές. Την σκέφτομαι συχνά και θέλω να την ξαναδώ. Υπάρχει περίπτωση να ξαναβρεθούμε και να γίνει κάτι μεταξύ μας; Δε θέλω να χαλάσω την οικογένειά μου όμως την σκέφτομαι. Αυτή με σκέφτεται καθόλου ή όχι;Θα υπάρξει κάτι στο μέλλον;. Ξέρω ότι θα πληγωθεί η γυναίκα μου πολύ αλλά όταν μαλώσουμε για το οτιδήποτε σκέφτομαι την άλλη. Θα ήθελα μία δική σας πρόβλεψη για το τι θα συμβεί τελικά; Υπάρχει περίπτωση να επιδιώξει η ίδια να ξαναβρεθούμε;

Το ψευδώνυμο μου: Μπιλ

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητέ φίλε Μπίλ μέσα από την πρόβλεψή διακρίνω ότι είσαι ερωτευμένος πολύ. Ξεσηκώνεσαι συχνά με αποτέλεσμα από τα λάθη σου να πληγώνεις την γυναίκα σου. Αρχικά, θα πρέπει να είσαι ξεκάθαρος με αυτά που θες. Εξερεύνησε τις επιλογές σου, τις σκέψεις σου και τα αισθήματα σου για αυτές τις δύο γυναίκες, και να γνωρίζεις ότι ενώ μπορεί να ρισκάρεις, αυξάνεις τις πιθανότητες να ξεκαθαρίσεις όσα γίνονται. Αν δεν το κάνεις, απλά ρισκάρεις να χάσεις τα παν.

Αρχικά, θα πρέπει να είσαι ξεκάθαρος με αυτά που θες. Εξερεύνησε τις επιλογές σου, τις σκέψεις σου και τα αισθήματα σου για αυτές τις δύο γυναίκες, και να γνωρίζεις ότι ενώ μπορεί να ρισκάρεις, αυξάνεις τις πιθανότητες να ξεκαθαρίσεις όσα γίνονται. Αν δεν το κάνεις, απλά ρισκάρεις να χάσεις τα πάντα. Φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος και να  είσαι έντιμος σε ότι αποφάσεις θα πάρεις. Οι κάρτες μου δείχνουν στο μέλλον η άλλη κατάσταση δεν είναι αποφασισμένη να προχωρήσει μαζί σου φίλε μου Μπίλ. Μην επιμείνεις μαζί της να ξέρεις ότι θα παίξει μαζί σου δεν θα σε δει σοβαρά, μια και αυτή η γυναίκα θέλει την ασφάλεια και την σταθερότητα. Απέφυγε να ρισκάρεις.  

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ|Γεια σας. Λοιπόν, εγώ μίλαγα με τον Στάθη μια εβδομάδα. Από την αρχή έδειξε το ενδιαφέρον του για να βρεθούμε, όπως και έγινε. Βγήκαμε πήγαμε για ένα καφέ κάπου ήσυχα και μιλήσαμε. Σε κάποια θέματα μπορώ να πω ότι οι απόψεις του είναι ίδιες με τις δικές μου. Ξεκαθαρίσαμε ότι σχέση δεν μπορεί να γίνει λόγω κάποιων συγκύριων. Το θέμα είναι ότι ερωτικό θέλουμε να γίνει και έδειξε και αυτός ενδιαφέρον. Θα γίνει; και αν γίνει θα είναι καλό γιατί στο παρελθόν μου εγώ δεν πέρασα πολύ κάλα στο συγκεκριμένο θέμα.

Το ψευδώνυμο μου: Μαρία

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Μαρία μέσα από το εκκρεμές η πρόβλεψη μου δείχνει ότι τι νόημα θα έχει η ερωτική σχέση μεταξύ σας έστω και αν η ερωτική έλξη είναι έντονη, δεν θα μπορείς να χειριστείς εσύ την κατάσταση. Σκέψου καλά φίλη μου γιατί εσύ είσαι πολύ συναισθηματική. Αν όμως αυτό που πραγματικά θέλεις είναι μία αξιόλογη σχέση, θα ήταν καλό να βρεις τους τρόπους να ξεχωρίσεις αυτό το θέμα. Το έζησες στο παρελθόν σε πλήγωσε μην πέφτεις στις ιδιες τοξικές καταστάσεις.

Πρόσεχε, αυτό δε σημαίνει πως θα πρέπει να ακολουθείς τυφλά τα δικά του θέλω. Για εκείνον θα είσαι μια εκτόνωση και μια περιπέτεια που θέλει να την ζήσει, μην αναλώνεσαι και μην χάνεις χρόνο σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις. Μην νομίζεις μέσα από όλο αυτό ότι θα ζήσεις το παραμύθι με τον πρίγκιπα του παραμυθιού.  Η επιτυχία μίας ερωτικής σχέσης βρίσκεται στην ισορροπία μεταξύ φίλων, οικογένειας και συντρόφου και όχι μέσα από αδιέξοδες καταστάσεις που θέλει εκείνος να εμπλακείς. Οι αποφάσεις δικές σου. 

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ|Με τον Σωτήρη μιλούσαμε από παλιά. Πάντα ήθελε να βγούμε αλλά εγώ δεν ήμουν σε φάση τότε. Το καλοκαίρι που μας πέρασε όμως βγήκαμε. Βγήκαμε 3 φορές με την τελευταία να έχει γίνει και κρεβάτι. Ήταν ο πρώτος μου. Μετά από αυτό μιλούσαμε αλλά από κάποια στιγμή και μετά τίποτα. Με διέγραψε και από παντού. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να ξανακάνω κάτι μαζί του αν είχα την ευκαιρία. Το μονό που θα ήθελα να ξέρω είναι αν κάποια στιγμή θα ξαναμιλήσουμε. Έστω και φιλικά.

Το ψευδώνυμο μου: Μάνια

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Μάνια Η πρόβλεψή μέσα από την Ενόραση δείχνει ότι εκείνος φοβήθηκε μαζί σου δεν περίμενε ότι θα αντιμετώπιζε όλο αυτό μεταξύ σας μια και έχει έντονες ερωτικές περιπέτειες. Όλα δείχνουν ότι στην συγκεκριμένη περίοδο ξενέρωσε μαζί σου. Εσύ ήξερες τι ήθελε κι αυτό πήρε από σένα.  Δεν είχε δυστυχώς, την όρεξη να σου δείξει πώς γίνονται τα πράγματα, αν δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο συναισθηματικό δέσιμο μαζί σου.

Στην επόμενη περίοδο που θα ακολουθήσει προχώρα με αυτοπεποίθηση γιατί σίγουρα θα σου ξαναμιλήσει αλλά μόνο φιλικά, Θέλει τον χρόνο του για να σκεφθεί και να πάρει αποφάσεις γιατί είναι μπερδεμένος όχι για εσένα αλλά για την ζωή του. Όλα δείχνουν ότι δεν είναι σε φάση να κάνει σχέση, και θεωρεί ότι ήταν ξεκάθαρος μαζί σου. Αυτό που εγώ σου προτείνω είναι να πας παρακάτω και να προχωρήσεις κοίτα να βρεις κάποιον που θα σε νοιάζεται και θα θέλει αυτά που θέλεις και συ..

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ|Ήμασταν μαζί 5,5 χρόνια τα 2 συγκατοικούσαμε. Χωρίσαμε ένα χρόνο ακριβώς πριν. Μετά από 4 μήνες με πλησίασε, ξανά μαζί. Πριν λίγες μέρες χωρίσαμε ξανά. Οριστικά από ότι φαίνεται. Η σχέση μας όλα αυτά τα χρόνια είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, τσακωμούς, απιστίες. Την 2η φορά της επανασύνδεσης ήταν πολύ σωστός αλλά εγώ έχοντας χάσει την εμπιστοσύνη μου δημιουργούσα τσακωμούς. Αποκορύφωμα ο τελευταίος. Ανακατεύτηκαν γείτονες, γονείς, αστυνομία. Χαμούλης. Δεν θέλει να με ξαναδεί, φουλ νευριασμένος προς το παρόν. Υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούμε στο άμεσο μέλλον?

Το ψευδώνυμο μου: Κίρκη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Κίρκη μέσα από την πρόβλεψη διακρίνω ότι αυτή η δύσκολή και εκρηκτική σχέση σε απασχολεί έντονα. Εσύ είσαι πολύ ευαίσθητη και συναισθηματική εκείνος έντονος, δύσκολος σε όσα λέει και κάνει. Και ο χειρότερος όταν χάσει την ψυχραιμία του για αυτό φτάσατε άσχημα μεταξύ σας. Λίγο δύσκολο να τα ξαναβρείς μαζί του γιατί βλέπω ότι η συμπεριφορά του δεν είναι καλή είχατε σταματήσει να χαίρεστε ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Αυτές οι συγκρούσεις μεταξύ σας έφεραν την απομάκρυνση και την κρίση στην τωρινή συναισθηματική σας ζωή.

Παρ όλα αυτά συναισθήματα υπάρχουν από την πλευρά του. Το ζητούμενο από εκείνον είναι ότι πρέπει να μάθετε να υποχωρείτε και να χαμηλώσετε τους τόνους. Θέλει να έχει το πάνω χέρι στην σχέση σας. Μόνο αν εσύ υποχωρήσεις και δεχτείς ότι ζητάει θα τα ξαναβρείτε.  

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles