1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με τον άντρα μου είμαστε σε διάσταση εδώ κ δυο εβδομάδες λόγω οικονομικών κ επικοινωνίας θεμάτων αν κ ανακάλυψα ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο στην ζωή του κ δεν ξέρω αν ακόμα ισχύει γιατί βρήκα μνήματά από αυτήν σε αυτό το διάστημα,ισχύει;είχε απιστήσει στο παρελθόν; εξακολουθεί να απιστεί; εάν γυρίσει γιατί έχει φύγει από το σπίτι πως θα είναι το μέλλον μας; αξίζει τον κόπο; Πως προβλέπεται το μέλλον μας; ή θα έχουμε τα ίδια προβλήματα;

Το ψευδώνυμο μου: Αγαπούλα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου όταν η απιστία επαναλαμβάνεται σημαίνει ότι  έχει γίνει πιά συνήθεια και πολύ δύσκολα κόβεται. Ο άντρας σου έχει ανακαλύψει τον εύκολο τρόπο να περνάει καλά και δεν μοιάζει να θέλει να σταματήσει. Τα παιχνίδια και η ανωριμότητα του, δεν δείχνουν επιστροφή στο κοντινό μέλλον. Εάν τον θέλεις τόσο πολύ  μπορείς να περιμένεις και να ελπίζεις μήπως κάποια στιγμή του περάσει. Σου το εύχομαι.

ολοκληρωμένες προβλέψεις

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Συνάδελφοι κι εραστές εδώ κι ένα χρόνο. Παντρεμένοι και οι δυο. Πάθος. Φοβερή ερωτική χημεία και σεξουαλική συμβατότητα. Έντονα συναισθήματα. Όμως αυτός έχει πρόβλημα με το κομμάτι της ηθικής. Είναι ενοχικός και έχει έντονο το αίσθημα το καθήκοντος προς τα παιδιά και την οικογένεια . Έχει μέλλον αυτή η σχέση ή να παρατήσω -αν μπορέσω- την οποιαδήποτε προσπάθεια; Σε γενικές γραμμές δεν έχουμε σταθερή σχέση. Υπάρχουν χωρισμοί και επανασυνδέσεις.

Το ψευδώνυμο μου: Λιλιμπετ 71

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη κάρτα σου η Σελήνη. Όλα κρυφά όλα μυστικά δεν λέω έχει την γοητεία του ένας τέτοιος δεσμός, όταν όμως είναι μόνο σαρκικός όπως εσύ μου περιγράφεις, τότε τα πράγματα μπορούν να είναι μόνο αυτά που είναι, τίποτα περισσότερο. Απόλαυσέ το λοιπόν όσο κρατήσει γιατί μόνο μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει. Ίσως θα πήγαινε πολύ μακριά αν δεν ήταν παντρεμένος  τώρα όμως ελάχιστες ελπίδες υπάρχουν για κάτι περισσότερο.

ερωτική συναστρία

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με χώρισε μετά από 2,5 χρόνια σχέσης γιατί ερωτεύτηκε κάποιον άλλο μου είπε ότι με αγαπάει και δεν θέλει να με κοροϊδεύει έκανα και εγώ λάθη την πίεζα και ζήλευα πολύ μπορεί από αυτό να έχασε τα αισθήματα της την θέλω πίσω δεν μπορώ να την φαντάζομαι στην αγκαλιά ενός αλλού ήμουν στρατό μου έδινε θάρρος και μου έλεγε ότι όταν απολυθώ ήθελε να αρραβωνιαστούμε τι θα γίνει σας παρακαλώ βοηθήστε με.

Το ψευδώνυμο μου: Κώστας

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλε μου μην κλαις πάνω στο χυμένο γάλα όταν η ζωή που σε περιμένει θα είναι τόσο πλούσια σε αγάπες όσο δεν φαντάζεσαι. Ο κόσμος είναι η  κάρτα σου πού προβλέπει για σένα τα καλύτερα. Τώρα αυτό που σε πονάει είναι μονάχα ο  πληγωμένος σου εγωισμός. Να θυμάσαι ότι όταν αγαπάς κάποιον δεν μπορείς να ερωτευτείς έναν άλλον. Άρα πάρε μία βαθιά ανάσα και κοιτά μπροστά. Τα καλύτερα έρχονται.

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας ομάδα του ταρωτω! Θα ήθελα να μάθω, αν ο άνθρωπος που αγαπώ, κάνει κάποια κίνηση να ξαναβρεθούμε κ να μιλήσουμε.. υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης? Με θέλει ακόμα πιστεύετε? έχουμε διαφορετικές ζωές κ αρκετό καιρό να τα πούμε, όμως η διαίσθηση μου, μου λέει ότι με θέλει ακόμα.. είχαμε κάτι τόσο έντονο που δεν νομίζω να το έχει ξαναβρεί αλλού. Στην ουσία δεν χωρίσαμε ποτέ, αλλά απομακρυνθηκαμε.θα ήθελα πολύ αυτή τη φορά να τα καταφέρουμε! Τι πιστεύετε? νιώθω ότι μας συνδέει κάτι καρμικο! ότι είναι γραφτό να καταλήξουμε μαζί…

Το ψευδώνυμο μου: Λουλού

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Γειά σου λουλου μου. Η κάρτα σου είναι ο Κρεμασμένος και σου λέει ότι το άτομο αυτό έχει αναποφάσιστο χαρακτήρα μία έτσι μία αλλιώς. Η σχέση σας γενικά, όπως μου την περιγράφεις τουλάχιστον υπήρξε λίγο χαλαρή, οι διαφορετικές σας ζωές και η απομάκρυνση στα καλά καθούμενα αυτό μου λένε. Δοκίμασε να βρεθείτε μίλησε του για αυτά που αισθάνεσαι. Εάν σε θέλει ακόμα ίσως ξανασμίξετε. 

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας, Έχω γνωρίσει τον Γ. καιρό τώρα αλλά το τελευταίο διάστημα είπα να δώσω μια ευκαιρία να τον γνωρίσω καλύτερα αφού είμαι αρκετό καιρό μόνη μου. Είναι ωραίο παιδί και καλό από ότι φαίνεται. Αξίζει να δώσω ευκαιρία; Είναι ένας άνθρωπος που οικονομικά δεν ξέρω αν μπορεί να στηρίξει κάτι πιο σοβαρό και αυτό με κολλάει. Θέλω να είμαι πιο προσεχτική με τις επιλογές μου εφόσον θέλω να κάνω κάτι πιο σοβαρό πλέον και αφού προσπαθώ να αφήσω πίσω το παρελθόν. Ευχαριστώ

Το ψευδώνυμο μου: Givelove

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, η κάρτα σου το δύο σπαθί σου λέει να μην επιλέγεις ποτέ με γνώμονα την εμφάνιση. Εκεί που  κολλάς είναι και το πρόβλημα. Δεν ξεκινάς έτσι ποτέ  αν ενδιαφέρεσαι. Να φτιάξεις το μέλλον σου. Αφού θέλεις κάτι σοβαρό  μέτρησέ το  πολύ προσεκτικά γιατί μετά θα είναι δύσκολο να διορθώνεις λάθη.

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles