Ρώτα το Ταρωτώ: Παντρεμένοι κι οι δυο | Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Σκέφτομαι έναν άντρα πολύ έντονα! Έχει καταλάβει το μυαλό μου! Όποτε βρισκόμαστε περνάμε πολύ καλά, αλλά δεν έχει γίνει κάτι παραπάνω! Ξέρω ότι του αρέσω γιατί μου το δείχνει αλλά κάτι τον εμποδίζει να κάνει την επόμενη κίνηση! θέλω να δείτε αν θα υπάρξει κάτι μεταξύ μας, οτιδήποτε είτε σχέση σταθερή είτε έστω σχέση της μιας βραδιάς!

Το ψευδώνυμο μου: Blonde

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Blonde μέσα από τις κάρτες σου βλέπω ότι το άτομο που σε ενδιαφέρει νιώθει για εσένα αρκετά πράγματα αλλά θέλει και την ανάλογη ανταπόκριση και από εσένα. Δεν είναι ο τύπος που σε βλέπει για μια βραδιά. Προσπάθησε να φερθείς έξυπνα γιατί τον τριγυρίζουν αρκετές γυναίκες, κάτι που του αρέσει και τον κολακεύει πολύ. Να ξέρεις φίλη μου δεν είναι από τους ανθρώπους που δέχεται σκηνές. Όλα δείχνουν ότι μπορείτε να φτιάξετε μια σχέση σταθερή που θα βασίζεται σε αληθινά συναισθήματα. 

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλημέρα, είμαι παντρεμένη έχω 2 παιδιά, έκανα μια παράλληλη σχέση με έναν παντρεμένο. Εδώ και ένα μήνα έχουμε χωρίσει. Στο διάστημα που ήμασταν μαζί είχαν μαθευτεί διαφορά όμως καταφέραμε και τα μπάλωσαμε. Στην αρχή που είχαν μαθευτεί αυτός μου έλεγε να το πούμε και να ζήσουμε μαζί, εγώ δεν ήθελα κάτι τέτοιο. Στην πορεία κατάλαβε ότι θα ήταν λάθος για τα παιδιά κάτι τέτοιο. Και για τα δικά του και για τα δικά μου. Έλεγε ότι αγαπάει ακόμα και όταν μου ζήτησε να χωρίσουμε. Όμως κάτι έμαθε η γυναίκα του οποίο δεν ήθελε να συζήτηση μαζί μου και μου ζήτησε να διακόψουμε. Με έχει μπλοκάρει στο κινητό του. Θέλω να μάθω εάν θα ξανά γυρίσει;

Το ψευδώνυμο μου: Μαρία

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη Μαρία η πρόβλεψη μέσα από την χαρτομαντεία μας δείχνει ότι αυτή η σχέση πέρασε πολλά σκαμπανεβάσματα γιατί εκείνος υπήρξε έντονος και παρορμητικός. Αρκετές φορές ήταν επιπόλαιος στην συμπεριφορά του κάτι που σε πλήγωσε. Από εσένα φίλη Μαρία πήρε πολύ αγάπη αλλά οι φόβοι του δεν αφήσαν όλο αυτό να εξελιχθεί σε μια καλή σχέση. Από τον γάμο του δεν ήθελε ποτέ να χωρίσει, και δεν ήθελε να αποκαλυφθεί το οτιδήποτε μεταξύ σας. Σε μπλόκαρε από φόβο να ξέρεις ότι θα ξαναγυρίσει λίγο καθυστερημένα. 

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Θέλω να μου κάνετε μια πρόβλεψη για το πώς θα πάει ο γάμος μου και γενικά η οικογένειά μου. Έχω δύο κόρες. Θα είναι τυχερές στη ζωή τους; Επίσης τι θα γίνει με την οικονομική μας κατάσταση θα βελτιωθεί; θα τα καταφέρουμε; έχω πολλές ανασφάλειες και φοβάμαι πολύ για το πώς θα εξελιχθεί η ζωή μας στο μέλλον. Θα καταφέρουμε να ζήσουμε ευτυχισμένοι; γιατί έχουμε περάσει πολύ δύσκολα σαν οικογένεια και έχουμε φάει πολλά χαστούκια στη ζωή μας

Το ψευδώνυμο μου: Σκεφτική

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη Σκεφτική το  Εκκρεμές ότι πέρασες δύσκολα στην οικογένεια και το περιβάλλον. Η πρόβλεψη με το εκκρεμές δείχνει ότι οι κόρες σας θα πάνε αρκετά καλά στην ζωή τους και δεν πρέπει να προβληματίζεσαι επάνω σε αυτό. Το μόνο κακό είναι πως στις δύσκολες οικονομικές περιόδους η εξωτερική κατάσταση μπορεί να επηρεάσει τον γάμο σου. Πάντα να αποφεύγεις φίλη μου τις συγκρούσεις μεταξύ σας για να υπάρχει η σταθερότητα και η ασφάλεια μεταξύ σας. Όπως όλα δείχνουν μέσα από το εκκρεμές ο γάμος σας θα ανανεωθεί και επιτέλους τα δύσκολα πέρασαν. 

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Γεια σας θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει περίπτωση κάποια μέρα να είμαστε μαζί. Έρωτας εφηβικός που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Κάναμε και οι δύο οικογένειες, ποτέ όμως δεν σταμάτησα να τον σκέφτομαι. Είχαμε βρεθεί και μιλήσαμε πριν από ένα χρόνο περίπου μιλούσαμε και στο τηλέφωνο και ξανάνιωσα ότι ένιωθα και τότε. Η γυναίκα του μάλιστα είχε δει ένα μήνυμα που του έστειλα και δεν ξαναβρεθήκαμε. Έχω χωρίσει εγώ αυτός όχι. Δε ξέρω πως τα πηγαίνει με την γυναίκα του αλλά θα ήθελα πραγματικά να μάθω αν θα ήθελε να είναι μαζί μου ή μήπως τελικά αγαπάει ακόμα την γυναίκα του, και δεν πρόκειται να ξαναεπικοινωνήσει μαζί μου

Το ψευδώνυμο μου: Ερωτευμένη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη η πρόβλεψη μέσα από το Εκκρεμές δείχνει ότι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δείχνει ότι αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα με την γυναίκα του και δεν ήθελε με τίποτα να χαλάσει τον γάμο του. Και αυτό που προσπαθεί να κάνει εδώ και καιρό είναι να ηρεμήσει το ανήμερο θηρίο την γυναίκα του. Όλα δείχνουν ότι σε αυτή την περίοδο δεν σκέπτεται να επικοινωνήσει μαζί σου και προσπαθεί να μην φτάσει στα άκρα ούτε με εσένα αλλά ούτε και με εκείνη. Γεγονός είναι ότι αλλαγές στην ζωή σας μελλοντικά θα γίνουν, θα σε ξαναπλησιάσει φίλη ερωτευμένη αλλά ως σχέση μην περιμένεις τίποτα παραπάνω. 

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να μάθω για τον Χ γεννημένο 9/9/1985 δεν έχουμε καμία επικοινωνία από τότε που έφυγε από τον χώρο εργασίας. Εκτός από πριν λίγες μέρες ήρθε στην δουλειά αλλά σε μένα δεν ήρθε να πει ένα γεια. Θα ήθελα να μου πείτε πως είναι στην προσωπική του ζωή και την επαγγελματική. Ευχαριστώ πολύ θα περιμένω την απάντηση σας.

Το ψευδώνυμο μου: Μπερδεμένη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη Μπερδεμένη Καλησπέρα. Η πρόβλεψη σου από την χαρτομαντεία δείχνει ότι το ταίρι σου είναι αρκετά προβληματισμένο από τα οικονομικά του προβλήματα που περνάει σε αυτή την περίοδο. Προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την ζωή του συναισθηματικά και να βάλει σε τάξη ότι εκκρεμεί. Συναισθηματικά έχει αποφασίσει να κάνει νέα ξεκινήματα συναρπαστικές περιπέτειες και γνωριμίες, και σε αυτό το διάστημα οι κάρτες μου δεν δείχνουν ότι δεν θα σε προσεγγίσει. Με εσένα δεν θέλει να είναι έχει πάρει τις αποφάσεις του. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles