Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 04/02/2019 στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Επανασύνδεση και Πότε θα γίνει. Είμαστε χωρισμένοι εδώ και 6 μήνες και τον Θέλω πίσω. Τι μπορώ να κάνω για να έρθει.  Νομίζω πως δεν έχει τελειώσει αυτή η σχέση και ότι υπάρχει κάτι ακόμα.. Τι σκέφτεται για μένα. Τι νιώθει.? Σκέφτεται το ίδιο και γιατί δεν κάνει κίνηση. Θα ξανά είμαστε μαζί Πότε η σκέφτεται κάποια άλλη.

Το ψευδόνυμο μου: Μαίρη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Δεν σκέφτεται όπως εσύ. Για αυτόν έχει τελειώσει. Δεν έχει κάποια άλλη, μόνο αν κάνει κάποια γνωριμία ελαφρού τύπου, η οποία δεν έχει διάρκεια. Για το κοντινό μέλλον δεν έχει σκοπό να επανέλθει. Ενδεχόμενο να έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να τον πλησιάσεις υπάρχει αλλά θα πρέπει να κάνεις υπομονή γιατί διαφαίνεται στο πιο μακρινό μέλλον. 

ολοκληρωμένες προβλέψεις

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Σας παρακαλώ πείτε μου θα ξανασμιξουμε ποτε;;; έχει φύγει αλλά θα θελα να ξέρω αν ξαναγυρίσει ποτέ; Έφυγε για λόγους δουλειάς , θεωρώ ότι κάτι άλλο έγινε απλά ήταν απότομο κ δεν έμαθα ποτέ το γιατί.. Δεν Μιλάμε πια, μπορεί να έχει βρει άλλη δεν ξέρω…απλά πείτε μου να έχω ελπίδες ή να το ξεχασω;; μόνο αυτό!!!! Σας ευχαριστώ πολύ

Το ψευδόνυμο μου: Λίνα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Πολύ δύσκολο να πάρεις απαντήσεις από τον ίδιο. Πέρα από τη δουλειά, πίστευε ότι δεν είναι έτοιμος για σχέσης αγάπης. Τον βλέπω μόνο του αυτό το διάστημα. Κρατάει τους φίλους του και κάποιο συνεργάτη του. Θα πρέπει να αρχίσεις να ξεχνάς αυτή την περίπτωση. Θα κάνεις νέες γνωριμίες και να μην σκέφτεσαι τόσο πολύ. 

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαστε μαζί εδώ και 4χρονια είμαι παντρεμένη το ίδιο και αυτός. Εγώ έχω συναισθήματα για αυτόν.. αυτός όμως δεν ξέρω τι νιώθει για μένα..τώρα έχουμε χωρίσει εδώ και 10 μέρες. Πάντα χωρίζουμε και μετά από ένα μήνα γυρνάει Μονος του.τι νιώθει για μένα;έχει άλλη ερωμένη;θα είμαι πάλι μαζί του; Πόσο θα κρατήσει αυτό;είναι οριστικό το τέλος τώρα;

Το ψευδόνυμο μου: Πυροσβέστης!!!

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Μπορεί να μην είναι τώρα το τέλος αλλά είναι σαν έχει γίνει. Όποια επανασύνδεση κάνετε θα έχει την ίδια κατάληξη. Προτιμάει να είναι μόνος του. Αν αφήσεις το χρόνο να κυλήσει και δείξεις αδιαφορία έχετε ενδεχόμενα επαναφοράς με καλύτερο αποτέλεσμα. Μην τον πιέζεις, γιατί υπάρχουν και θέματα με το οικονομικό που τον απασχολούν.  

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Αν έχω μέλλον με αυτόν τον άνθρωπο. Αν μ αγαπάει αληθινά. Είμαστε 2 χρόνια μαζί και συζουμε αλλά εδώ και λίγο καιρό υπάρχουν τσακωμοι. Δεν φεύγει όμως. Από τη μια λέει ότι του πέρασε και θέλει να τελειώσει από την άλλη με παίρνει αγκαλιά και τα ξεχνάει όλα. Είναι πολύ περίεργος άνθρωπος και εδώ και αρκετό καιρό ζω με δεύτερες σκέψεις. Δεν μπορώ να πω ότι μου δίνει δικαιώματα με άλλες γυναίκες αλλά λέει σκληρά λόγια όταν θυμώνει και με έχει πληγώσει πολύ. Έχω κάποιες ευκαιρίες να φύγω μακρυά για δουλειά και θέλω να ξέρω αν αξίζει να μείνω και να το παλέψω η να κοιτάξω κάτι άλλο.

Το ψευδόνυμο μου: Μαρια 23

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Κοίτα μήπως κάνεις λάθη και εσύ, και παθαίνει τις κρίσεις πανικού. Δεν βλέπω άλλο πρόσωπο να τον επηρεάζει. Έχει κουραστεί συναισθηματικά. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσεις να αλλάξεις την κατάσταση. Καλύτερα να μην μένετε άλλο μαζί. Έχει συναισθήματα για σένα απλά πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις και αυτό θα βοηθήσει να είστε πολύ καλύτερα στο μέλλον. Δεν βλέπω οριστικό χωρισμό αλλά θα ταλαιπωρηθείς.  

ερωτική συναστρία

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαι με τον Τάσο δυο μηνες περίπου. Είναι πολύ καλό παιδί και μου φέρεται πολύ ωραία. Είμαι προβληματισμένη γιατί στην ζωή κου διαρκώς επεμβαίνει ο πρώην μου που μου λέει ότι με αγαπάει!! Ενώ θέλω να προχωρήσω με τον Τάσο κάτι με κρατάει πισω!! Θέλω την συμβουλή σας τι να κανω? Να προχωρήσω με την νέα σχέση μου; η να δώσω ευκαιρία στον πρώην μου.

Το ψευδόνυμο μου: Fairy

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αν με ρωτάς ως πρόβλεψη οι πιθανότητες πάνε προς τον πρώην σύντροφό σου. Θα έχεις όμως τύψεις που θα αφήσεις το νέο σου σύντροφο. Η συμβουλή μου είναι να αφήσεις πίσω το παρελθόν σου. Η παλαιότερη σχέση έχει δοκιμαστεί στο χρόνο και θα σου φέρει τα ίδια αποτελέσματα. Θα σου έλεγα να προχωρήσεις στη νέα σου γνωριμία.

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles