1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Τον γνώρισα ενώ ήμουν σε γάμο. Απλά αποκαλύψαμε τα αισθήματα μας κ κρατούσαμε επικοινωνία μέσω μηνυμάτων. Πότε δεν είχαμε σχέση. Πήρα διαζύγιο αλλά έχω παιδιά. Με αγαπάει τόσο αληθινά όσο μου έχει πει? Θα υπερβεί τα οποία εμπόδια υπάρχουν ανάμεσα μας κ Θα είμαστε μαζί τελικά? Πότε θα κάνει κίνηση ώστε να είμαστε μαζί?

Το ψευδώνυμο μου: Αγάπη
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, η κάρτα σου το εννέα Μπαστούνι δείχνει πως αυτός ο άνθρωπος έχει κουραστεί να παλεύει για διάφορα πράγματα στην ζωή του και έχει κουραστεί φοβερά. Δεν είμαι τόσο σίγουρη πως έχει πολλές αντοχές ακόμα αλλά πιστεύω  ότι έχει αισθήματα για σένα. Σαν αποτέλεσμα όμως δεν βλέπω κάτι να συμβαίνει σύντομα εκ μέρος του. Για την ώρα φαίνεται να το σκέπτεται μόνο. Άρα θα πρέπει να κάνεις υπομονή  και προς θεού μην του γκρινιάζεις.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχω παράλληλη σχέση εδώ κ ένα χρόνο με τον Βασίλη, αρκετά εκρηκτική κ παθιασμένη είμαστε κ οι δυο με άλλους συντρόφους, έχει σκοπό να παντρευτεί αλλά δεν θέλει να το τελειώσει μαζί μου, εγώ μια λέξη του περιμένω να τα αφήσω όλα, κ να μαστε μαζί είμαι ερωτευμένη μαζί του τόσο πολύ, απλά δεν ξέρω τι να κάνω μαζί του, δεν ξέρω γιατί κάνει αυτό το γάμο, ξέρω ότι μαζί είμαστε οι καλύτεροι εαυτοί μας, θέλω βοήθεια, να περιμένω γι αυτόν ή όχι??κ να παντρευτεί θέλει να μαστε μαζί, δεν ξέρω τι να κάνω!

Το ψευδώνυμο μου: Ζέτα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου Ζέτα, πριν από όλα ηρέμησε. Μου περνάς έναν παροξυσμό και μία υστερία που με τρομάζεις. Ξέρω πως ο Έρωτας τρελαίνει τους ανθρώπους αλλά ήμαρτον κορίτσι μου πάτησε λίγο φρένο. Αυτός ο Βασίλης δεν φαίνεται να καταλαβαίνει τι σου προκαλεί η απλά δεν τον ενδιαφέρει. Έχει χαράξει την πορεία του κι εσένα αν σ αρέσει. Τι κάνεις λοιπόν εσύ; Παθαίνεις κρίση η του εύχεσαι η ώρα η καλή κι εξαφανίζεσαι  και τον αφήνεις κάγκελο;;Για δοκίμασε να του δώσεις το δικό του φάρμακο; Έτσι κι αλλιώς  το παιχνίδι σου μοιάζει χαμένο, παίξε το τελευταίο σου χαρτί μήπως πάρεις το αίμα σου πίσω. Ειλικρινά δεν βλέπω φως σε αυτό το παιχνίδι, οι αποφάσεις  έχουν παρθεί ερήμην σου. Μείνε τουλάχιστον αξιοπρεπής με ψηλά το κεφάλι.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είναι παράνομη σχέση παντρεμένη και οι δύο.. θα ήθελα να μάθω αν νιώθει πράγματα για μένα και αν υπάρχει άλλη ερωμένη μαζί με εμένα… Εγώ έχω αισθήματα για αυτόν και αυτός φαίνεται δοτικός Απέναντι μου αλλά πάντα κάτι μας κάνει να χωρίζουμε και μετά πάλι γυρνάει από μόνος του.. σας ευχαριστώ πολύ περιμένω την απάντηση σας!!!!

Το ψευδώνυμο μου: Λέων89
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου Λέων89, η κάρτα σου το επτά Μπαστούνι σε συμβουλεύει αν σε ενδιαφέρει αυτό το άτομο μην του γκρινιάζεις μην τον ρωτάς διαρκώς τα ίδια πράγματα και μην ζητάς τα απραγματοποίητα από κείνον γιατί δεν την έχει σε τίποτα την εξαφάνιση. Κράτησε αυτήν την κατάσταση σε αυτό το επίπεδο  γιατί δεν μπορεί να φθάσει πιο μακριά. Όσο λοιπόν  πάει χωρίς πιέσεις και σχέδια. Διαφορετικά θα φύγει εντελώς.

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να μάθω την εξέλιξη της πορείας της σχέσης μου με τον άνθρωπο μου…Τραβήξαμε πολλά για να είμαστε μαζί, αλλά δεν ξέρω αν μου λέει την αλήθεια για κάποια πράγματα και αμφιβάλλω αν μου είναι πιστός …Γενικά θα ήθελα να μάθω, αν με αγαπάει και θα συνεχίσουμε παρόλο τις δυσκολίες και τα αλλα άτομα που μπαίνουν σαν εμπόδιο να καταφέρουμε να είμαστε μαζί και στο μέλλον…?

Το ψευδώνυμο μου: Αυρα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Αύρα, η κάρτα σου το τρία Καρό σου ζητά να κάνεις υπομονή και να εμπιστεύεσαι τον άνθρωπό σου. Στην παρούσα κατάσταση δεν σε παίρνει να παραπονιέσαι ούτε να έχεις απαιτήσεις. Άφησέ τον να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και δεν θα χάσεις πίστεψέ με.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με τον Μανώλη είμαστε σχεδόν 3 μήνες μαζί….. είχαμε θέματα τα οποία τώρα ξεπεράστηκαν….. Είναι χωρισμένος κι εγώ το ίδιο….. Έχουμε παιδιά…. θα ήθελα να μάθω τι θα εξελιχθεί κι αν αυτή η σχέση έχει μέλλον….. αν με αγαπάει κι αν στην ζωή του με χρειάζεται….. Πριν υπήρχε κάποιος άλλος στην ζωή μου ο οποίος με έχει σημαδέψει……

Το ψευδώνυμο μου: Σκορπιος

Αγαπητή μου φίλη Σκορπιέ, η κάρτα σου ο ακόλουθος Μπαστούνι, διαπιστώνει ότι είσαι πολύ βιαστική και με αυτόν τον τρόπο κινδυνεύεις να χάσεις την ουσία και την χαρά της καινούριας σχέσης. Τρεις μήνες δεν αρκούν για να καθορίσουν  μία καινούρια γνωριμία, γιατί  αυτό συμβαίνει αυτήν την στιγμή  κάτι καινούριο. Όσο ομορφότερα περάσετε τώρα τόσο ευκολότερα θα ανθήσει ο δεσμός και τόσο πιο δυνατός  θα προχωρήσει στην συνέχεια. Ούτε  και ο Μανώλης πρέπει να μάθει τις ανησυχίες σου γιατί θα τον βάλεις σε επιφυλακή   και ενδεχομένως θα χαθεί ο αυθορμητισμός του. Ήρεμα και χαρούμενα λοιπόν για να έρθουν και τα καλύτερα.

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles