1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θέλει να ξανακάνει σχέση μαζί μου; Με σκέφτεται και με αγαπάει; Ήμασταν πολλά χρόνια πριν μαζί σε νεαρή ηλικία και ενώ είχαμε χωρίσει βρισκόμασταν ερωτικά ανά διαστήματα. Για αρκετά χρόνια με δική μου απόφαση ξεκόψαμε και εδώ και ένα χρόνο πάλι με δική μου κίνηση συναντιόμαστε πάλι. Αυτός είχε σχέση όταν ξεκινήσαμε πάλι αλλά εδώ και τρεις μήνες έχει χωρίσει.

Το ψευδώνυμο μου: Mikri th

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, από ότι διαβάζω αυτή η σχέση όποτε αρχίζει και όποτε τελειώνει εξαρτάται από και μόνο εσένα. Άρα λοιπόν, αν θέλεις να ξαναρχίσει απλά επικοινώνησε μαζί του. Βιάσου όμως γιατί η κάρτα σου, το τρία μπαστούνι, δείχνει ότι εκείνος σκέπτεται να ξεκινήσει κάτι καινούριο. Θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις γιατί έχει αισθήματα για σένα και  και θα σου τα δείξει.

xartomanteia taroto

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχουμε χωρίσει εδώ και 6 μήνες. Ήμασταν δέκα χρόνια φίλοι και τελευταία ήμασταν μαζί δυο μήνες και ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι. Εξαιτίας ενός λάθους μηνύματος χωρίσαμε και από τότε δεν μου ξαναέστειλε μήνυμα ούτε τον ξαναείδα από κοντά. Θα τα ξαναβρούμε; Θα γυρίσει? Θα μου τηλεφωνήσει; Τον θέλω πίσω. Υπάρχει άλλη στην ζωή του τώρα;

Το ψευδώνυμο μου: Τοξότης

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Τα δέκα χρόνια φιλίας σίγουρα σου επιτρέπουν μία επικοινωνία μαζί του. Αλίμονο δεν ζούμε στα δέντρα πια. Μπορούμε να τηλεφωνήσουμε στον φίλο ή τον εραστή μας και να του ζητήσουμε με ευθύτητα και αγάπη να μας εξηγήσει το πως αισθάνεται. Έτσι θα του δώσεις κι εσύ με ηρεμία και γλυκύτητα να καταλάβει τι αισθάνεσαι για εκείνον. Πιστεύω πώς με τα σωστά επιχειρήματα  θα του λυγίσεις το παιδικό αντρικό του πείσμα κι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είχα ένα φλερτ με άτομο μικρότερο από μένα, ανοιχτόχρωμο, ψηλό και το όνομά του είναι Γιώργος. Δε μου άρεσε η προσέγγισή του γιατί ήθελε να βλεπόμαστε όποτε τον βόλευε χωρίς να το έχουμε κανονίσει από πριν και εγώ δε μπορώ να λειτουργήσω έτσι. Τώρα τον έχω βάλει στον πάγο. Αξίζει να ασχοληθώ; Τι ακριβώς θέλει; Ευχαριστώ.

Το ψευδώνυμο μου: Γιούλη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Γιούλη. Αυτό το άτομο δεν επιθυμεί από σένα κάτι περισσότερο από ότι σου δίνει. Προσέγγισή του είναι αυτή που ήδη γνωρίζεις .Προφανώς πιστεύει πώς για να τον δεχτείς έτσι όταν ξεκινήσατε δεν θα έχεις αντίρρησή έτσι να συνεχίσετε. Με λίγα λόγια  αφού  τον δέχτηκες όπως τον βόλευε  γιατί να αλλάξει κάτι; Ο πάγος δεν χρειάζεται, μια καλή συζήτηση όμως θα μπορούσε να βάλει τα πράγματά στην θέση  τους. Φυσικά όλα αυτά αν σε ενδιαφέρει μία συνέχεια μαζί του.

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να δούμε αν πρόκειται να ξαναγινεί κάτι με το άτομο αυτό. Ήμασταν λίγο καιρό μαζί άλλα εγώ τον ερωτεύτηκα και ακόμα δεν τον έχω ξεπεράσει. Δεν ξέρω αν έχει συναισθήματα ακόμη ή αν με έχει ξεχάσει τελείως και έχει συνεχίσει την ζωή του. Είχα πολλά προβλήματα και τώρα προσπαθώ να ανακάμψω. Αλλιώς αν θα βρεθεί κάποιο άλλο άτομο που θα δεθούμε και γιατί όχι να κάνουμε και οικογένεια. Ευχαριστώ πολύ.

Το ψευδώνυμο μου: Νικολέτα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου Νικολέτα, η κάρτα σου το επτά μπαστούνι μιλάει για εσωτερικές διαμάχες. Δεν τα έχεις βρει ακόμα με τον εαυτόν σου και έχεις χάσει την πυξίδα της καρδιάς σου.  Καταλαβαίνω ότι προσπαθείς να ξαναβρείς το ρυθμό της ζωής σου, μα προσπάθησε να μην βιάζεσαι και να μην σκέπτεσαι λύσεις στιγμής αλλά ζωής. Το άτομο  που χωρίσατε έχει προχωρήσει στη ζωή του και δεν έχει κανένα νόημα να τον σκέφτεσαι. Προσγειώσου, ηρέμησε και βρες τον εαυτό σου χωρίς βιασύνη και σιγά σιγά θα δεις τα πράγματα να βελτιώνονται. Με την υπομονή γίνονται θαύματα.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Τι έχει “μέσα” του για έμενα; Επιδιώκει μονό, σεξουαλική επαφή; Ποιες είναι οι σκέψεις του και γιατί ενώ υπήρχε σωστή – όμορφη επικοινωνία, τώρα που εγώ αποφασίζω ποιο “στενή” – άμεση, αποφεύγει και λειτουργεί σαν να μην ξέρει τι θέλει; Αξίζει τον κόπο; (Γιατί αυτή η ιστορία – αναστάτωση, κρατάει έναν χρόνο)… Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, καλή εβδομάδα!

Το ψευδώνυμο μου: Flower s

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Flower s, ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει είναι αναποφάσιστος και ανώριμος. Θα έλεγα ότι αυτή η ιστορία – αναστάτωση δεν θα σου χαρίσει καμία ευτυχία. Αντίθετα, για όσο κρατήσει, θα είναι για σένα πηγή ταλαιπωρίας και απογοήτευσης. Αν για κάποιο λόγο σε διασκεδάζει, τι να πω; Διασκέδασε για όσο κρατήσει.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles