1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Έχουν συμβεί πολλές συμπτώσεις μεταξύ μας. Είναι συγγραφέας ερευνητής με ιδιαίτερο έργο περί κοσμολογία και γνωστό όνομα. Υπάρχει συναίσθημα έντονο. Όπως και αρχικά δυσκολίες όσο αφορά την εμπιστοσύνη και από τις δύο μεριές. Όμως ταιριάζουμε σαν εσωτερικότητες. Ύστερα από αγώνα είμαστε σε καλό στάδιο. Δεν έχουμε σχέση προς το παρόν λόγο προσωρινής απόστασης. 

Το ψευδώνυμο μου: Ναϊάδα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου Ναιάδα, η κάρτα σου η εγκράτεια σε συμβουλεύει να κρατήσεις ισορροπία στις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Η ιστορία σου είναι όμορφη αλλά χρειάζεται χρόνο και υπομονή για να καρποφορήσει. Τόσο το άτομο που σε ενδιαφέρει όσο και εσύ πρέπει να ξεπεράσετε καταστάσεις και ανθρώπους που θα σας δυσκολεύσουν στην αρχή τουλάχιστον. Πιστεύω πώς θα έχεις καλό μέλλον μαζί του. Άσε τον χρόνο να το δείξει

μέντιουμ άρης

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Και αν εγώ προχωρήσω παρακάτω στη ζωή μου και τότε εκείνος με γυρέψει που τον σκέφτομαι και τον θέλω τόσο πολύ και μου φέρει τα πάνω κάτω…; Αξίζει να τον περιμένω, αξίζει να κάνω υπομονή; Θα με γυρέψει; Θα έρθει πάλι σε εμένα; Ή να πάω παρακάτω; Να πιεστώ λίγο και να προχωρήσω μπροστά αλλά να ξέρω ότι θα είναι για το καλό μου γιατί εκείνος δεν θα ξαναγυρίσει? Θα υπάρξει δεύτερη ευκαιρία μεταξύ μας ή θα είμαι με κάποιον άλλον; Δεν θέλω να κοροϊδέψω ούτε εμένα ούτε κανέναν…. Στη καρδιά μου όλα είναι άστα να πάνε … Ευχαριστώ πολύ Ταρωτώ….

Το ψευδώνυμο μου: Καρπουζάκι
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου Καρπουζάκι, τόσα πολλά ερωτηματικά είχα καιρό να δω. Προτείνω να πας πάρα κάτω και γρήγορα, πάψε να καθυστερείς για ουτοπικές ιστορίες που δεν οδηγούν πουθενά, παρηγόρησε την καρδιά σου  και ακολούθησε το δρόμο της πραγματικότητας και της αλήθειας. Τα παραμύθια είναι για μικρά παιδιά ήμαρτον. Δώσε την καρδούλα σου σε κάποιον που θα την αξίζει κι όχι σε έναν άνθρωπο που μπαινοβγαίνει στην ζωή σου όποτε του καπνίσει. Αξίζεις πολλά περισσότερα.  

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Μιλαμε εδω και 5 χρονια..

Γεννήθηκε ανάμεσα μας μια όμορφη σχέση. Τον τελευταίο χρόνο είπε ότι αντιμετωπίζει διαφορά προσωπικά θέματα και μου ζητούσε να κάνω λίγο υπομονή και μόλις τελειώσει θα έρθει κοντά μου και μαζί θα ζήσουμε μια κοινή ζωή. Έχει 3 μήνες τώρα, χάθηκε, και δεν ξέρω που να τον βρω…δεν μιλάμε…επειδή έχω τις αμφιβολίες μου για το θέμα ήθελα να μάθω αν αλήθεια με αγαπάει όσο λέει και αν θα είμαστε μαζί για μια ευτυχισμένη ζωή όπως ονειρευτήκαμε.

Το ψευδώνυμο μου: Γλυκιά Λεμεσιανή

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπημένη Γλυκιά Λεμεσιανή μου, πολύ φοβάμαι πώς τα δήθεν προβλήματα που αντιμετώπιζε ήταν ο εύκολος τρόπος να απομακρυνθεί από σένα χωρίς διαμαρτυρίες εκ μέρος σου. Απόδειξη η τρίμηνη εξαφάνισή του, η οποία  λογικά είναι χωρίς επιστροφή, γιατί αν αγαπάς, πως να το κάνουμε, ένα τηλέφωνο, ένα μήνυμα το στέλνεις. Μην ψάχνεις  δεν θα τον βρεις. Μόνο αν είναι στην φυλακή ίσως να συγχωρείται, και πάλι μερικώς. Προσπάθησε να προχωρήσεις στη ζωή σου που σύντομα θα ομορφύνει από κάποιο άλλο πρόσωπο.

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα Ταρωτώ! Με το άτομο αυτό γνωριζόμαστε 5 χρόνια και πάντα είχαμε ένα είδος σχέσης του “κάλα να περνάμε” από την δική του πλευρά γιατί εγώ δεν τον έβλεπα έτσι είχα αισθήματα για εκείνον άλλα αφού δεν ήθελε κάτι παραπάνω δεν τον πίεσα. Θα ήθελα να μάθω αν θα γίνει κάτι μεταξύ μας πάλι θα κάνει κάποια κίνηση εκείνος γιατί υπάρχει κάποια απόσταση πάλι ανάμεσα μας.

Το ψευδώνυμο μου: Υπομονή

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου Υπομονή, θεωρώ πώς όλη η ευθηνή είναι δική σου. Το καλά περνάμε έχει και όρια που εσύ με την ανεκτικότητά σου έγινε καλά περνάω, γι’ αυτόν. Άργησες  πολύ και τώρα που έχει βολευτεί στο δικό του κατεστημένο, λίγα πράγματα  μπορείς να κάνεις. Φυσικά και δεν θα κάνει κίνηση, γιατί άλλωστε, αφού ότι χρειάζεται από εσένα μπορεί και το παίρνει χωρίς καμία δυσκολία εκ μέρους σου. Η απόσταση που εκείνος βάζει ανάμεσα σας είναι για να μην σε αφήσει έστω και να υποθέσεις ότι προτίθεται να σου δώσει κάτι περισσότερο από τόσα όσα. Τι να σε συμβουλεύσω; Κάνε μία συζήτηση μαζί του και βλέπουμε.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

13,5 χρόνια παντρεμένοι με δυο παιδιά φτάσαμε σχεδόν στο σημείο χωρισμού. Οι λόγοι πολλοί λάθη δικά μου έλλειψη κατανόησης κ υπομονής με αποτέλεσμα να τον οδηγήσουν σε απιστία όπως ισχυρίζεται. Τον έδιωξα από το σπίτι για ένα μήνα περίπου και τελικά επέστρεψε κ από όσο φαίνεται για τα παιδιά. Τον βλέπω μπερδεμένο και χαμένο, εκεί που κάνει ένα βήμα για να είμαστε καλύτερα μαζί κ να τα ξεχάσουμε όλα τα λάθη μας, εκεί πάλι χάνεται. Έχει συναισθήματα για μένα ή του έχω τελειώσει; Συνεχίζει να απιστεί;Είναι συνάδελφοι κ έρχονται σχεδόν σε καθημερινή επαφή, έχει συναισθήματα για αυτήν;

Το ψευδώνυμο μου: ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ, ξέρω πώς δεν είναι πάντα εύκολο να δείχνεις κατανόηση και να κάνεις διαρκώς υπομονή, μα αν τον αγαπάς και δεν θέλεις να τον χάσεις πρέπει να υποστείς αυτά και άλλα τόσα αν χρειαστεί. Επίσης μην ξεχνάς  την δική σου ευθύνη στο όλο θέμα. Το γεγονός είναι πώς τα αισθήματά του επηρεάζονται ακόμα από την συνάδελφο παύλα περιπέτεια και δεν βλέπω υπερβολική προθυμία εκ μέρος του να βάλει ένα οριστικό τέλος, με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτή   αβεβαιότητα που σου σπάει τα νεύρα. Πιστεύω πως κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον θα υποχρεωθεί να πάρει μία απόφαση, ελπίζω την σωστή για το καλό της οικογένειάς σας. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles