ομάδα του ταρωτω

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Το άτομο που με ενδιαφέρει ενώ είχε δείξει αρχικά το ενδιαφέρον του, μετά απο λίγο καιρό εντελώς ξαφνικά απομακρύνθηκε με την αιτιολογία της έλλειψης χρόνου. Για λίγο διάστημα μετά την απομάκρυνση συνεχίσαμε να μιλάμε χωρίς ίχνος φλερτ, ώσπου σταμάτησε κ αυτό. Τελικά ενδιεφέρεται ακόμα? Θα ξανακάνει κάποια κίνηση ή να θεωρήσω οτι έχει τελειώσει οριστικά πριν ακόμα αρχίσει? 

Το ψευδόνυμο μου: Dalida

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Δυστυχώς δεν έχει ξεκαθαρίσει με το παρελθόν του. Υπήρχε μια σοβαρή σχέση όπου κατά  διαστήματα είχαν διαφωνίες και παροδικούς χωρισμούς. Αυτό τον έκανε να κάνει κάποιες απιστίες. Καλό είναι ότι θα έχετε επικοινωνία. Αλλά κατά τα τέλη Μαρτίου. Θα σε συμβούλευα να ξεπεράσεις αυτόν τον άνθρωπο και να πας παρακάτω. Άλλωστε μετά από ένα μήνα θα γνωρίσεις νέο πρόσωπο που θα προκύψει μέσα από έξοδο με φίλους.   

ολοκληρωμένες προβλέψεις

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαστε και οι δυο παντρεμένοι θέλω να μάθω εαν θα είμαστε ποτέ μαζί εαν θα χωρίσουμε εαν ειναι ερωτευμένος μαζί μου ή εαν είμαι ένα στοίχημα τελευταία έχει απομακρυνθεί θέλω μάθω για ποιο λόγο είναι απόμακρος και γενικά θέλω να μάθω την εξέλιξη της σχέσης μελλοντικά ακόμη θέλω να ρωτήσω εαν θα φύγει ή θα μείνει στο νησι;

Το ψευδόνυμο μου: ΚΡΙΝΑΚΙ

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Δεν βλέπω χωρισμό μέσα στο έτος που έχουμε  ούτε στο γάμο σου αλλά ούτε και στο γάμο του Δημήτρη. Είναι απόμακρος γιατί έχει θέματα να λύσει που αφορούν τη δουλειά του. Έχει μεγάλες πιθανότητες να φύγει αλλά το ακυρώνει όπως φαίνεται. Δεν θα έλεγα ότι είναι ερωτευμένος απλά θέλει να είσαι καλά. Από Απρίλιο μου δείχνει ότι ανοίγει η επικοινωνία σας. Όμως δεν θα είναι ξεκάθαρος και αυτό θα σε προβληματίσει. Καλό θα ήταν να αφήσεις αυτόν τον άνθρωπο για το λόγο ότι σε πάει πίσω.  Μέσα στον Ιούνιο θα κάνεις νέα γνωριμία και θα πάρεις χαρά. Πρέπει όμως εσύ να αποφασίσεις. 

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα ειμαστε παλι μαζι; είχαμε σχέση περίπου οκτώ χρόνια. Χωρισαμε πριν τρεις μήνες περίπου και από τοτε δεν έχουμε καμμία εποικοινωνια. Ήμασταν καλά αλλά επηρεάζεται από την αδελφη του και την μάνα του. Είχαμε παιδιά από τους πρώτους γάμους μας και εγώ δεν ήθελα άλλο γάμο ενώ αυτός ήθελε! Τώρα που χωρισαμε προσπάθησα να τον πλησιάσω αλλα είναι ανένδοτος.

Το ψευδόνυμο μου: Κρητη1

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Είναι αλήθεια ότι επηρεάζεται από άτομα του σπιτιού καθώς και από ένα φιλικό άτομο ανοιχτόχρωμο. Ήθελε να φτιάξει μία νέα οικογένεια μαζί σου. Αλλά είναι και άτομο που τον κατευθύνει εύκολα κάποιος ή κάποια που θα τον κάνει να νιώσει συναισθήματα. Θα αφήσεις περίπου δύο μήνες και μετά θα αρχίσεις την επικοινωνία μαζί του. Σε ευνοεί αυτή η περίοδος. Ο χωρισμός σας δεν είναι οριστικός.   

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Εδώ και τρία χρόνια είμαστε χωρισμένοι…. διαζύγιο δεν έχουμε πάρει….αν και το θέλει τώρα τελευταία….Υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης;;; ‘Η θα τελειώσει ο γάμος μας;; Το τελευταίο διάστημα είμαστε μόνο καυγάδες και γκρίνιες…..θα σταματήσουν ποτέ;;; Υπάρχει περίπτωση να ευτυχισουμε ποτέ;;; Είτε μαζί…. είτε χώρια;;;

Το ψευδόνυμο μου: Μπουμπού

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Ο Χρήστος είναι πολύ αγχωμένος με το κλίμα μέσα στο σπίτι. Και με τα επαγγελματικά του. Πρέπει να χαλαρώσεις κάπως για μπορέσεις να εξομαλύνεις τα πράματα. Δεν βλέπω χωρισμό, υπάρχει όμως κίνδυνος διάστασης και αλλαγής κατοικίας του ενός από εσάς. Κουράστηκε ο γάμος γιατί αφήσατε την καθημερινότητα και τις εμμονές να διαβάλουν την αγάπη σας. Στο μέλλον όμως η δύναμή σου κάνει το θαύμα και σώζεται ότι χτίσατε για την ευτυχία σας προτού αρχίσουν τα προβλήματα.  

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα παντρευτώ από αγάπη και αν θα είμαι ευτυχισμένη στην ζωή μου και αν θα κανω παιδιά με τον άντρα μου και αν θα είναι πιστός σε εμένα θα ειναι εργατικός και αν θα έχει μια σταθερή δουλειά και στα επαγγελματικά μου θα πάω καλά και θα εχω λεφτά από την δουλειά μου και ένα σταθερό εισόδημα και αν θα εχω βοήθεια απο τον άντρα μου;

Το ψευδόνυμο μου: Thalia

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Thalia μου έχεις πολύ καλό μέλλον στις κάρτες αλλά η αλήθεια είναι ότι φροντίζεις κι εσύ για αυτό. Δείχνεις επιμέλεια και αυτό θα το λάβεις πίσω. Τέλος καλοκαιριού γνωρίζεις ένα καστανό πρόσωπο που θα σου δώσει χαρά. Στη δουλειά σου θα έχεις άνοδο. Τα χρήματα δεν θα είναι πολύ ικανοποιητικά. Θα έχεις όμως καλό σύντροφο ο οποίος θα είναι ευκατάστατος. 

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles