1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας. Με λένε Καίτη και είμαι 35 ετών. Τα τελευταία 6 χρόνια, είμαι αρραβωνιασμένη με ένα καλό παιδί και λέμε το φθινόπωρο να παντρευτούμε. Ήδη ετοιμάζουμε το σπίτι μας, και κάνουμε όνειρα και σχέδια για τη δημιουργία της δικής μας οικογένειας. Όμως το τελευταίο δίμηνο αντιμετωπίζω ένα θέμα με τη μέλλουσα πεθερά μου.

Είναι μια γυναίκα που έμεινε χήρα από μικρή και μεγάλωσε μόνη της τα 3 παιδιά της. Με αποτέλεσμα να είναι αρκετά επιβλητική, να θέλει να περνάει το δικό της σε όλα, και φυσικά να ελέγχει τα πάντα. Ο σύντροφος μου την έχει μεγάλη αδυναμία, και αυτό με βάζει σε δύσκολη θέση. Ενώ του έχω εξηγήσει με ωραίο τρόπο ότι θέλω ένα γάμο όπως τον ονειρευόμαστε εμείς και όχι όπως το θέλει εκείνη. Έχει άποψη για τα προσκλητήρια, για το που θα γίνει ο γάμος, ποιος θα είναι ο κουμπάρος και τι δώρο θα πάρουμε στο κουμπάρο. Όπως καταλαβαίνετε οι εντάσεις δε λείπουν. Τελευταία ξεφούρνισε ότι θέλει να έρθει και μαζί μας να μείνει γιατί δε μπορεί  μόνη της. Κοντεύω να τρελαθώ. Ο άντρας μου, μου λέει ότι είμαι υπερβολική και εγώ βαρέθηκα τις εντάσεις. Τι να κάνω? Τον αγαπάω αλλά δε την αντέχω άλλο.
Καίτη 35 ετών Λάρισα


Ρώτα το Ταρωτώ | Η Μελλοντολόγος Αθηνά απαντάει:

μέντιουμ αθηνάΑγαπητή Καίτη. Κατανοώ και συμπάσχω μαζί σας. Κάθε γυναίκα θέλει να κάνει τον γάμο των ονείρων της. Και φυσικά να ξεκινήσει το νέο σπιτικό της μαζί με τον σύντροφο της χωρίς την ανάμειξη άλλων ατόμων. Οι κάρτες που σου βγήκαν είναι οι εξής: το άρμα-4 ράβδοι-ο βασιλιάς ράβδων- 2 κυπέλων. 

Εδώ μας δείχνει ότι ο μέλλον άντρας σου θα πάρει τα ηνία της κατάστασης στα χέρια του. Και μάλιστα θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Σε νοιάζεται και ενδιαφέρετε για σένα. Θα κάνετε το δικό σας γάμο και σπιτικό όπως τα δρομολογείς. Απλά προσέγγισε με ηρεμία τον άντρα σου και πες του πως νιώθεις. Πίστεψε με μέσα από το διάλογο λύνονται πολλά. Η πεθερά σου απλά κάνει τα καμώματα της γιατί νιώθει ότι χάνει τη προσοχή του παιδιού της. Δείξε κατανόηση. Μη ξεχνάς αυτή θα σε βοηθήσει και στο μεγάλωμα του παιδιού σου. Πράγμα που θα σας φέρει και πιο κοντά.

Ρώτα και εσύ το Ταρωτώ και η Μελλοντολόγος Αθηνά θα απαντήσει στο ερώτημα σας. 

Αληθινές Τηλεφωνικές Προβλέψεις από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Προβλέψεις Αστρολογίας & Χαρτομαντείας από κοντά στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες 

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ονομάζομαι Γιώργος, και εδώ και 3 χρόνια αντιμετωπίζω σοβαρές δυσκολίες με τα επαγγελματικά μου. Και φυσικά κατά επέκταση και στα οικονομικά μου. Δουλεύω σε  διάφορες εξωτερικές εργασίες για να βγάζω το επιούσιο και τα φέρνω ίσα-ίσα. 

Παρόλα αυτά γνώρισα μια κοπέλα και είμαστε μαζί εδώ και 3 μήνες. Ενώ της έχω εξηγήσει πως έχει η κατάσταση οι απαιτήσεις της είναι εξωπραγματικές. Θέλει να την πηγαίνω σε ακριβά κλαμπ για ποτό, να τρώμε στα πιο in εστιατόρια, και να της παίρνω ακριβά πράγματα. Είναι καλή κοπέλα και τη νοιάζομαι αλλά ώρες-ώρες νιώθω ότι δε συμβιβάζει με τη πραγματικότητα που βιώνω. Τι να κάνω? – Γιώργος Κ.


Ρώτα το Ταρωτώ | Η Μελλοντολόγος Αθηνά απαντάει:

μέντιουμ αθηνάΑγαπητέ Γιώργο. Η κατάσταση που μου περιγράφεις δεν είναι κάτι δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Απλά έχει να κάνει με το χαρακτήρα του καθενός και πως βλέπει τα πράγματα. Οι κάρτες που σου βγήκαν είναι οι εξής: ο τρελός- ο μάγος ανάποδα-η κρίση –ερημίτης ανάποδα..

Η κοπέλα σου δυστυχώς φέρετε απερίσκεπτα χωρίς αίσθηση της πραγματικότητας που επικρατεί  γύρω της. Είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα και γαλουχίας. Αυτό θα πρέπει να το διαχειριστείς εσύ και να δεις πόσο σημαντική είναι η κοπέλα για σένα. Ο χαρακτήρας της και οι απαιτήσεις της δε θα αλλάξουν. Είναι ανώριμη αρκετά, σε πολλά πράγματα. Και πάντα θα κοιτάει το όφελος της πάντα κάτω από την δική της αντίληψη για το τι θεωρεί αυτή ότι είναι καλό για αυτήν. Η πορεία της σχέσης σας δεν έχει προοπτική και μέσα στο επόμενο διάστημα θα χωρίσετε με δική σου πρωτοβουλία.

Ρώτα και εσύ το Ταρωτώ και η Μελλοντολόγος Αθηνά θα απαντήσει στο ερώτημα σας. 

Αληθινές Τηλεφωνικές Προβλέψεις από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Προβλέψεις Αστρολογίας & Χαρτομαντείας από κοντά στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Σχολιάστε