ομάδα του ταρωτω

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαι η Κατερίνα είμαι υδροχόος α δεκαημερου με ωροσκοπο κριο γ δεκαημερου & ενδιαφέρομαι να μάθω αν θα χώ θετικά νέα σε θέμα εργασίας που συμμετέχω σε προκηρύξεις του ασεπ . Εχω κάνει 6μηνη πρακτική σε δημόσια υπηρεσία & έχω τελειώσει διάφορες ειδικότητες σε ιεκ. Έχω ασχοληθεί χρόνια ως εθελοντρια σε διάφορα εβεντς & πιο συγκεκριμένα στο τομέα της ασφάλειας .

Το ψευδόνυμο μου: Κατάλινα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Υπάρχει σχετική καθυστέρηση στα επαγγελματικά σου. Δεν είναι ένα θέμα που θα λυθεί τόσο γρήγορα. Έχεις καλή προοπτική αλλά πρέπει να συνεχίσεις τις κινήσεις σου όσο πιο εντατικά μπορείς. Μελλοντικά έχεις πολλές  πιθανότητες για να κερδίσεις τη θέση που θέλεις.

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαι η Κατερίνα είμαι υδροχόος α δεκαημερου με ωροσκοπο κριο γ δεκαημερου γεννημένη στις ** : ** πρωί στο Μαρούσι & ο πρώην μ λέγεται Λ. τον είχα γνωρίσει μέσω ενός τσατ σε ραδιοφωνικό σταθμό τον Ιούλιο του 20** & τα φτιάξαμε αρχές του Φλεβάρη του 20** πρώτη φορά ένιωσα τρελά ερωτευμένη μαζί του. Θα θελα να μάθω αν με σκέφτεται ακόμα .. Μας χώρισαν τρίτα άτομα όπως γονείς , φίλοι & η απόσταση .

Το ψευδόνυμο μου: Κατάλινα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Όπως καταλαβαίνεις σε έναν τέτοιου είδους χωρισμό και ειδικά όταν μπουν τρίτα άτομα αλλάζουν το μυαλό του ενδιαφερόμενου. Σε σκέφτεται θετικά με τη διαφορά ότι τον ενδιαφέρει να είσαι καλά και να είσαι σε σωστές σχέσεις. Ερωτικά θα νιώσει την ανάγκη για επανασύνδεση, αλλά θα πάρει χρόνο για να αισθανθείς ασφάλεια στη σχέση. 

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ημασταν περιπου 5 μηνες μαζι. Κ οι 2 παντρεμενοι. Εχουμε χωρισει εδω κ 1,5 χρονο. Ειχαμε κατα διαστηματα επαφη και επικοινωνια, αλλα τους τελευταιους 2 μηνες εχουμε διακοψει. Εγω συνεχιζω και τον σκεφτομαι. Θελω να μαθω αν με σκεφτεται κ εκεινος κ αν θα τα ξαναβρουμε συντομα. Επισης δεν ξερω τι υπαρχει αυτο το διαστημα στη ζωη του. Ευχαριστω..

Το ψευδόνυμο μου: Miss

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αυτό το διάστημα και να επικοινωνήσεις μαζί του δεν θα βρεις ούτε μέση, ούτε άκρη. Θα πρέπει να αφήσεις κι άλλο χρονικό διάστημα για έχεις αποτέλεσμα. Θα χρειαστείς να κάνεις υπομονή. Αυτό το διάστημα φλερτάρει αλλά κι αυτό με όχι ευχαρίστηση. Αν δώσεις λίγο χρόνο οι πιθανότητες να είστε πάλι μαζί είναι πολλές.   

ερωτική συναστρία

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα εξελιχθεί ποτέ σε σταθερή σχέση αυτό που έχω με τον κύριο τα τελευταία 2 χρόνια;;; Μία “είμαστε μαζί” μια απομακρυνομαστε…Δεν υπάρχει συναισθηματική ασφάλεια.. Ούτε σταθερότητα…Κάθε τόσο με παρατάει και πάλι σ εμένα γυρίζει… Γνωρίζω ότι πλέον του έχω γίνει δεδομένη γιαυτό μου τα κάνει αυτά. Ξέρει ότι κι αν κάνει θα τον δεχτώ πίσω… Πάντα με τους δικούς του όρους… Ως πότε όμως;;;

Το ψευδόνυμο μου: Μάρθα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Δεν αλλάζουν οι άνθρωποι. Αυτό που σου κάνει είναι τραγικό όμως το βιώνουν αρκετές γυναίκες. Χρειάζεται πολύ αντοχή και κουράγιο για να τον έχεις αυτόν τον άνδρα μόνιμα και ειδικά σε γάμο. Θα έρθει πάλι σε σένα και βλέπω ενδεχόμενο μιας πιο ποιοτικής δέσμευσης.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είναι μια καινούρια και πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από τον εργασιακό περιβάλλον μου και μ ενδιαφέρει αν θα εξελιχθεί. αυτή η γνωριμία σε σχέση και αν αισθάνεται το ίδιο για μένα. Αν η γνωριμία αυτή θα εξελιχθεί άμεσα σε σχέση και ποια θα είναι η κατάληξη της. Υπάρχει έρωτας μεταξύ μας? Θα επικοινωνήσει μαζί μου άμεσα? Θα διαρκέσει αυτή η σχέση?

Το ψευδόνυμο μου: Frenchdina

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Θα συνεχίσετε την φιλία σας για το επόμενο χρονικό διάστημα. Δεν φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει με το παρελθόν του. Ενδιαφέρεται και του αρέσεις στο χαρακτήρα και σαν παρουσία. Στο κοντινό μέλλον ενδεχομένως να εξελιχθεί σε σχέση η γνωριμία σας. Δείχνει πολύ καλή περίπτωση. Θα έρθει από μόνη της η σχέση. Χωρίς να το καταλάβεις όλα θα αποκτήσουν νόημα στη ζωή σου.    

ολοκληρωμένες προβλέψεις
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles