1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ |Παρόλο που μου έδειξε κάποιο ενδιαφέρον δεν έγινε κάτι μεταξύ μας Του έδειξα ξεκάθαρα τα αισθήματα μου αλλά μάλλον έπαιζε μαζί μου Ποια είναι η αλήθεια? Ήθελε απλά να περάσει τον καιρό του ή κρύβει κάτι; Γιατί δεν ήταν ειλικρινής μαζί μου όπως και εγώ? Ενώ μιλούσαμε στο τηλέφωνο καθημερινά συζητούσαμε διάφορα και φάνηκε ότι ταιριάζουμε Μου άρεσε τόσο πολύ Όμως κάθε φορά που του πρότεινα να συναντηθούμε εκείνος έβρισκε διάφορες δικαιολογίες Δεν έχουμε τσακωθεί απλά απομακρύνθηκε ξαφνικά Τον σκέφτομαι συνέχεια αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο Εγώ τουλάχιστον ήμουν ξεκάθαρη απέναντι του Εκείνος όμως? Δεν μπορώ να καταλάβω με δούλευε έπαιζε μαζί μου ή υπάρχει κάτι άλλο?

Το ψευδώνυμο μου: Αστέρι
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αστέρι μου, άδικα λάμπεις για το πρόσωπο αυτό. Η Ντάμα Μπαστούνι είναι η κάρτα σου, που δηλώνει πως στην ζωή του πρωταγωνιστεί μία γυναίκα, προφανώς σύζυγος  η μόνιμη σύντροφος κάποιων ετών, που δεν επιθυμεί  να στενοχωρήσει, απλά του αρέσει το παιχνίδι εξ αποστάσεως και τίποτα άλλο. Δεν φαίνεται να υπάρξει κάποια εξέλιξη ανάμεσά σας, ίσως θα πρέπει να το ξεχάσεις. Λυπάμαι..

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπερα σας!

Γεια σας, εδώ και 6 μήνες είχα σχέση με έναν συνάδελφο από τη δουλειά δυστυχώς είναι παντρεμένος χωρίσαμε 6 φορές τις 5 μετά από λίγο καιρό δύο εβδομάδες τρεις το πολύ επέστρεφε μονός του την τελευταία δυστυχώς όχι ακόμα και είμαστε χωρισμένοι εδώ και 2.5 μήνες μιλάμε λίγο μέσα στη δουλειά μια καλά μια μαλώνουμε την τελευταία φορά που χωρίσαμε μου είπε ότι είδε μήνυμα ή γυναίκα του και τα κατάλαβε όλα, από την μία τον πιστεύω από την άλλη όχι δεν ξέρω αν μου έχει πει αλήθεια θέλω πολύ να γυρίσει είμαι ερωτευμένη ξέρω ότι δεν θα χωρίσει όταν είμαστε καλά περνούσαμε υπέροχα, μου έχει πει κατά καιρούς τον πίεζα του είχα γίνει τσιμπούρι αλλά μόνος του κανονίζει ποτέ να βρεθούμε δεν μπορώ να τον καταλάβω ένιωθε τίποτα δεν ένιωθε θα γυρίσει μου λέει αλήθεια ότι είδε μήνυμα ή γυναίκα του αισθάνεται κάτι για μένα είναι δυνατόν λέμε ένα τέλος και μετά δεν μιλάς με τον άλλον η του μιλάς άσχημα. Ευχαριστώ πολύ

Το ψευδώνυμο μου: Joan
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου , ποσό λυπάμαι για το συγκεκριμένο άτομο που ζει ακόμα στην εποχή των σπηλαίων. Η κάρτα σου η  Εγκράτεια, σου ζητά  να κρατήσεις την ψυχραιμία και την θέση σου, διαφορετικά πιθανόν να το μετανιώσεις. Τι να κάνεις; Έπεσες στην περίπτωση. Φρόντισε να απομακρυνθείς αξιοπρεπώς, αν δεν υπάρχει ανάγκη μην του απευθύνεις τον λόγο, κράτησε το επαγγελματικό σου ύφος και μην του επιτρέψεις ούτε χαμόγελο , για το καλό σου.

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχω χωρίσει με τον πρώην μου εδώ και 2 μήνες. Είμασταν μαζί 5 χρόνια. Δεν έχουμε τώρα επαφές καθόλου αφού είναι με άλλη γυναικά. Θα γυρίσει πίσω σε μένα ο Νικόλας? Είμαστε χωρισμένοι και έχει άλλη σχέση. Θα χωρίσει από την άλλη σχέση? Πότε θα έρθει εάν θα επιστρέψει πίσω σε εμένα? Εγώ δεν έχω άλλη σχέση είμαι ελεύθερη. Ευχαριστώ πάρα πολύ…

Το ψευδώνυμο μου: Μαριάννα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Μαριάννα μου, Η κάρτα σου το δέκα Μπαστούνι, σου δείχνει ποσό  βάρος κουβαλάει η ψυχή σου από αυτή την κατάσταση. Τι μπορείς να κάνεις;;Εκτός από το να μην χάσεις την ελπίδα για μια όμορφη συνέχεια στην ζωή σου, έστω και χωρίς εκείνον, μπορεί να σε παρηγορεί  πως ίσως του λείψεις και αλλάξει γνώμη και απόφαση. Μια και όλα είναι πιθανά δεν θα στο χαλάσω, κι εγώ υπολογίζω αυτά τα πέντε χρόνια της αγάπης σου, μα η ουσία λέει πως προδόθηκες  και το μέλλον σε πιέζει να ξεχάσεις και να προχωρήσεις  σε κάτι διαφορετικό από ότι γνώριζες μέχρι τώρα, κάτι που μπορεί να έχει περισσότερο ενδιαφέρον  και κυρίως ειλικρίνεια.. 

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας.. Έχω χωρίσει εδώ & 5 μήνες μετά από 1 χρόνου σχέση… Δεν υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Ο χωρισμός έχει γίνει μέσω μηνύματος. Ο πρώην μου κάνει συνεχώς κινήσεις επανασύνδεσης.. Του έχω δώσει ευκαιρία αλλά δεν βλέπω κάποια αλλαγή.. Θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει μέλλον με τον συγκεκριμένο & εννοώ για γάμο ή θα χωρίσουμε τελειωτικά;

Το ψευδώνυμο μου: sony
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, Η κάρτα σου ο Τρελός  δηλώνει την αξιοπιστία του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Αναξιόπιστο πλάσμα χωρίς βάρος λόγου, δίχως ειλικρινή  αισθήματα  πολύς αέρας καλή μου. Φυσικά στο χέρι σου είναι να μείνεις η να φύγεις, μα οφείλω να σε συμβουλεύσω αφού μου έκανες την τιμή να υπολογίσεις την γνώμη μου, να μην περιμένεις μέλλον από αυτό το πρόσωπο γιατί  δεν διαθέτει για να σου χαρίσει αυτό που επιθυμείς.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ξαφνικά μου ζήτησε να χωρίσουμε χωρίς κάποια αιτία όμως ενώ ήμασταν μια χαρά και ενώ είχε αναφέρει ότι ήθελε να μείνουμε πάλι μαζί. θα ήθελα λοιπόν να μάθω αν με σκέφτεται ή αν έχει προχωρήσει τη ζωή του και φυσικά το κυριότερο αν Θα υπάρξει επανασύνδεση. Να προσθέσω ότι είναι χωρισμένος με παιδιά και έχει αρκετά θέματα να λύσει.

Το ψευδώνυμο μου: Margο

Αγαπητή φίλη, Η κάρτα σου επτά Μπαστούνι, περιγράφει με την παρουσία του τις διαμάχες τους καβγάδες, τέλος πάντων το χάος που διαμορφώνει αυτόν τον καιρό , την ζωή του. Πως να λειτουργήσει σωστά, όταν την καθημερινότητά του καθορίζουν οι άπειρες ανάγκες των παιδιών του, απαιτήσεις της πρώην του και βέβαια, οι δικές του προσωπικές ανάγκες που και αυτές μένουν ανεκπλήρωτες και πάντοτε ελλιπείς Ίσως αν τον αγαπάς, να αξίζει τον κόπο να τον περιμένεις, σε περίπτωση φυσικά που θα επανεμφανιστεί στην ζωή σου. Αν πάλι μείνει άφαντος εν τάξει πες πως γλίτωσες από πολλούς επερχόμενους μπελάδες, και προχωρείς παρακάτω.

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles