Ο σύζυγος μου έφυγε από το σπίτι. Ρώτα το Ταρωτώ! Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Ο σύζυγος μου έφυγε από το σπίτι λέγοντας ότι δεν αντέχει άλλο. Θέλω να μάθω αν θα γυρίσει η είναι οριστικός ο χωρισμός. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αλλά αυτή τη φορά φοβάμαι ότι ο εγωισμός του δεν θα τον αφήσει να κάνει πίσω. Ξέρω ότι πιέζεται γιατί εγώ έχω σοβαρό θέμα υγείας και τα οικονομικά μας πάνε από το κακό στο χειρότερο αλλά θέλω να μάθω αν έχουμε ελπίδες ως ζευγάρι

Το ψευδώνυμο μου: Lego
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, Λυπάμαι πολύ για την περιπέτεια που περνάς , πρώτα με την υγεία σου και μετά με τον σύζυγό σου που σου αποκάλυψε, το πρόσωπο της  απονιάς που  έκρυβε μέσα του. Ελπίζω να υπάρχουν κοντά σου, κάποιοι αληθινοί  άνθρωποι, που να μπορούν να σου προσφέρουν, ένα χέρι βοηθείας που τόσο έχεις ανάγκη. Όσο για εκείνον, τον βλέπω να γυρίζει και πάλι σ εσένα. Δεν γνωρίζω όμως για πόσο. Ένα πράγμα την φόρα καλή μου. Πάνω από όλα η υγεία σου. Γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να κρατάς ψηλά το κεφάλι, όταν δεν έχεις πού να το ακουμπήσεις, αλλά  ο Θεός είναι μεγάλος, και πάντοτε φροντίζει τους αδικημένους..

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Επανασύνδεση με πρώην πισωγυρίσματα συχνά τον αγαπώ αλλά κάτι με εμποδίζει. Υπάρχει περίπτωση να ξανά ήμαστε μαζί. Υπάρχει επικοινωνία συχνά εκεί που χανόμαστε ξανά επικοινωνεί μαζί μου. Υπάρχουν μέρες που δεν μιλάμε καν άλλες που δεν σταματά. Κάποτε βρισκόμαστε υπάρχει πάθος αγάπη πάντα κάτι γίνεται ένα γεγονός και μας φέρνει ξανά κοντά. Θέλω να μάθω αν μ’αγαπα κ αν στο τέλος ήμαστε ξανά μαζί μετά από όσα έχουμε ζήσει

Το ψευδώνυμο μου: Katia8986
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, η κάρτα σου ο Διάβολος, μιλάει για μία κατάσταση πολύ φλου που μία σε ανεβάζει στον ουρανό, και μία σε πετά πίσω στην γη. Αν αυτό είναι το ζητούμενό σου,  η ένταση δηλαδή, τότε μία χαρά, όλα καλά. Περιστασιακός καυτός έρωτας. Ξέρεις  πόσοι παρακαλούν για κάτι τέτοιο;; όμως Αγάπη δεν είναι, αυτό είναι σίγουρο και το γνωρίζεις πολύ καλά. Άρα  ή μένεις για ότι παίρνεις  η το αφήνεις, μια και εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να  προχωρήσει σε κάτι περισσότερο. Η απόφαση δική σου..

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Μετά από 4 χρόνια χωρίσαμε. Δεν ξέρω αν με απατάει. Τι θα γίνει από δω και πέρα. Δεν έχουμε καμία επαφή εδώ και 1 εβδομάδα. Αυτός ζήλευε υπερβολικά και δήλωνε τρελός μαζί μου όλη μέρα έπρεπε να δίνω αναφορά, μόλις ανακάλυψα διαφορά ψέματα που μου είχε πει εξαφανίστηκε χωρίς ποτέ να ξανά επικοινωνήσει μαζί μου. Πιστεύω ότι είναι με την πρώην γυναίκα του ξανά μαζί. Τι θα γίνει;

Το ψευδώνυμο μου: Κονιό
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, η κάρτα σου το έξη Κούπα ανάποδα, δηλώνει ξεκάθαρα πως μία επανασύνδεση είναι δύσκολη έως αδύνατη αυτήν την στιγμή. Σε αυτό το είδος των σχέσεων, το πάθος εξαφανίζεται έτσι ξαφνικά όπως είχε έρθει. Επί πλέον  είναι εντελώς οξύμωρη η ερώτηση τύπου με απατά;; Δυστυχώς μόνο η νόμιμή σύζυγος  έχει το θλιβερό προνόμιο  να  ξεστομίζει αυτή την φράση. Ζηλιάρης λοιπόν και τρελός, μαζί με άπιστος και αναξιόπιστος, και διάφορα άλλα. Πιθανότατα να γύρισε στην πρώην του, μα κι εκεί, λίγο θα μείνει. Δεν αποκλείω καθόλου μια επιστροφή. Προτείνω να κάνεις λίγη υπομονή. Μαζί του όλα είναι πιθανά.. 

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με το σύζυγό μου υπάρχει από τη μεριά του μια συναισθηματική αποχή εδώ και ένα χρόνο ενώ στο σεξ λειτουργούμε περίφημα. Έχει αναφέρει πολλές φορές τη λέξη τελειώσαμε έχει μια πνευματική στροφή όμως νομίζω ότι όλα αυτά τα κάνει για να περάσει κάτι δικό του ίσως περισσότερη ελευθερία. Εσείς τι λέτε. Θα υπάρξει συνέχεια στο γάμο μας και αλλαγή στη συμπεριφορά του η οδηγούμαστε σε χωρισμό; Κάτι που και οι δύο δεν θέλουμε.

Το ψευδώνυμο μου: Ανη
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη , η κάρτα σου Η  Εγκράτεια, σου ζητά να κρατήσεις όσο μπορείς τις ισορροπίες ανάμεσά σας, για να μην χειροτερέψουν τα πράγματα. Πιστεύω πως ο σύζυγός σου  περνά την κρίση της μέσης ηλικίας, που συχνά κάνει τους άντρες να συμπεριφέρονται αλλοπρόσαλλά. Φυσικά και θα υπάρξει συνέχεια στον γάμο σου, φτάνει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να τον αντιμετωπίσεις σαν ένα μικρό πεισματάρικο αγοράκι. Από σένα εξαρτάται και από το πόσο επιθυμείς να κρατήσεις ζωντανό, αυτόν τον γάμο.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχουμε χωρίσει περίπου 6 μήνες. Η σχέση κράτησε 5 μήνες. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ. Δεν μπόρεσε να διαχειριστεί αυτό που λέγεται σχέση μαζί με τα προβλήματα ζωής που έχει. Υπάρχει μια φιλική επαφή. Θα υπάρξει επανασύνδεση; Και πότε περίπου θα κάνει κάποια σχετική κίνηση; Από πλευράς μου γνωρίζει ότι έχω αισθήματα. Συνήθως επικοινωνεί για πληροφορίες σε διάφορα θέματα. Αυτό είναι δικαιολογία ή έτσι προσπαθεί να επαναπροσεγγίσει; Η στάση είναι διφορούμενη και δεν μπορώ να καταλάβω πως πρέπει να τη διαχειριστώ.

Το ψευδώνυμο μου: Μρζ
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, Η κάρτα σου το τέσσερα Κούπα, δείχνει αδιαφορία από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Πιστεύει πως τα μόνα περιθώρια που χωράνε μία σχέση μεταξύ σας, είναι φιλικά. Προφανώς παρεξηγείς τους λόγους που επικοινωνεί μαζί σου. Η κάρτα σου είναι αρκετά σαφής, αλλά πάντοτε υπάρχει η ελπίδα πως μπορεί και να αλλάξει κάτι στην σκέψη του και να σε αναζητήσει. Ποτέ δεν ξέρεις. Μέχρι τότε προσπάθησε να απασχολήσεις το μυαλό και την καρδιά σου και με άλλα πράγματα και πρόσωπα.  Που ξέρεις,  μπορεί να βρεις κάτι ανώτερο από εκείνο που σε γοητεύει τώρα…  

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles