1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ο πόνος πια δεν αντέχεται. Μετα από 4 μήνες και κάτι που χωρίσαμε, τον είδα ξαφνικά. Η κίνηση του ήταν να με αγκαλιάσει στο τελείως πολύ άνετο στιλ, χωρίς βέβαια να πούμε κάτι άλλο πέρα από ένα γεια γιατί ήταν και άλλοι μπροστά. Σίγουρα περίμενε μετά από αυτό να του στείλω κάποιο μήνυμα. Δεν το έκανα γιατί 4 φορές που το έχω κάνει δεν πήρα ποτέ απάντηση. Πείτε μου τι θα γίνει με τον άντρα αυτόν που τόσο είμαι ερωτευμένη;;

Το ψευδώνυμο μου: Χίλια κομμάτια
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Χίλια Κομμάτια, με αυτόν τον άντρα που τόσο επιθυμείς, ο μόνος τρόπος επικοινωνίας, δυστυχώς, θα πρέπει να προέλθει από εκείνον. Εκείνος δεν φαίνεται να επιθυμεί κάποιο είδος επαφής μαζί σου. Δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι περισσότερο από υπομονή και λίγη ελπίδα μήπως  κάτι αλλάξει στην ζωή του και αλλάξει την γνώμη του για την σχέση σας. Δοκίμασε όμως κι εσύ να προχωρήσεις λίγο, ίσως με κάποιον άλλο, μήπως του κεντρίσεις λίγο το ενδιαφέρον. Μήπως η αδιαφορία του οφείλεται στον εγωισμό του και μια σταγόνα ζήλιας του δώσει την ώθηση να κάνει αυτό που τόσο περιμένεις.

μέντιουμ άρης

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας. Είμαι με το αγόρι μου περίπου 6 χρόνια. Είμαστε με σχέση από απόσταση και έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις περί συγκατοίκησης αλλά ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα. Θα ήθελα να μάθω αν θα γίνει κάτι πιο σοβαρό μεταξύ μας ή αν θα υπάρξει κάποια συγκατοίκηση στο σύντομο χρονικό διάστημα γιατί υπάρχει αγάπη μεταξύ μας.

Το ψευδώνυμο μου: Καπερναούμ
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Καπερναούμ, το αγόρι σου από ότι λέει η κάρτα σου που είναι ο τρελός, είναι λίγο διστακτικό και αναποφάσιστο, πράγμα που θα έπρεπε να το γνωρίζεις μιας και έχετε σχέση τόσα χρόνια. Η απορία σου όμως θα έπρεπε να έχει αυτόν σαν αποδέκτη. Μαζί του πρέπει να το συζητήσεις και να βάλεις τα όρια σου. Θεωρώ πως έχεις αργήσει ήδη αυτή τη συζήτηση, τόσο που εκείνος πια πιστεύει πώς δεν έχεις κανένα πρόβλημα με αυτήν την καθυστέρηση. Θα πρέπει να το κουβεντιάσετε σύντομα και φρόντισε να του εξηγήσεις πάντα με αγάπη, πως για να αισθάνεσαι εντελώς δική του θα πρέπει κι εκείνος να κάνει ένα ώριμο βήμα για να πάτε μαζί παρακάτω. Τα χρόνια περνούν πολύ γρήγορα, ας μην πηγαίνουν χαμένα.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας. Είμαστε μαζί 4 χρόνια και είναι αρκετά μεγαλύτερος μου. Παντρεμένος αυτός και εγώ το ίδιο. Ένα μήνα μαζί ένα χωριά, κάθε φορά το ίδιο σκηνικό για διάφορους λόγους. Νιώθω πολλά για αυτόν τον άνθρωπο συναισθήματα. Αυτός όμως το νιώθει με θέλει έχει κι άλλη γυναίκα παράλληλα με εμένα. Θα είμαι πάλι μαζί του. Σας ευχαριστώ πολύ.

Το ψευδώνυμο μου: Μαρια89
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου Μαρία 89. Πολύ δύσκολη η περίπτωσή σου. Απορώ όμως μαζί σου πως μου δείχνεις να μην ενοχλείσαι ιδιαίτερα από τις άλλες δύο κυρίες που ο  άνθρωπος αυτός περνάει την ώρα του. Όχι μόνο δεν σε πειράζει να είσαι η τρίτη επιλογή του αλλά έχεις και αισθήματα για εκείνον. Τι  περιμένεις τώρα από την ενόραση; Όσο και αν έχω όλη την καλή διάθεση  να σου χαρίσω την πρόβλεψη που θα σε ικανοποιούσε, αυτή η σχέση μπορεί να μείνει για όσον καιρό εσύ το επιθυμείς χωρίς αλλαγές και δίχως το όποιο μέλλον που ονειρεύεσαι. Η επιλογή δική σου.  

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ο γάμος μου μετά από 20 χρόνια βρίσκεται σε μια πολύ άσχημη καμπή. Νιώθω πολύ απογοητευμένη από τον εγωισμό, την καταπίεση και τη χειραγώγηση από τον σύζυγο μου. Δεν έχω συναισθήματα αγάπης πια. Αυτή την εποχή με πολιορκούν διάφοροι άντρες. Το γεγονός αυτό μπορεί να τονώνει την αυτοπεποίθηση μου και να με ευχαριστεί, δε θέλω όμως να δω τίποτα από αυτά σοβαρά. Θέλω να βρω τη δύναμη να φύγω. Θέλω να βρω την ισορροπία μου. Θα βρω όμως την ευτυχία αλλού;

Το ψευδώνυμο μου: Κατερινάκι
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλό μου Κατερινάκι, εάν ο βαλτωμένος γάμος σου πιστεύεις πως δεν έχει σωτηρία τότε δεν πρέπει να αφήσεις άλλο αυτήν την κατάσταση να  μακροημερεύει. Τα χρόνια περνούν πιο  γρήγορα από ότι φαντάζεσαι  είναι κρίμα να πηγαίνουν  χαμένα. Σε συμβουλεύω  όμως να στηριχτείς μόνο στις δικές σου δυνάμεις οικονομικές και αισθηματικές, δηλαδή μην συνδεθείς με κάποιο καινούριο άτομο πριν γίνει οριστικός ο χωρισμός σου γιατί αυτό μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά και για τους δυο σας. Κράτησε καθαρό το μυαλό και την καρδιά σου και ξεκίνα, η ζωή σε περιμένει.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπερα Ειμαι βρεφονηπιοκόμος και θα ήθελα να μάθω για τα επαγγελματικά αν θα βρεθεί κάτι στο αντικείμενο η κάποια άλλη ενασχόληση. Τωρα διαβάζω παιδάκια όμως δεν είμαι ευχαριστημένη από τα οικονομικά. Θα εδραιωθώ κάπου και αν αργήσει να συμβεί αυτό ή όχι. Σας ευχαριστώ πολύ!

Το ψευδώνυμο μου:Kinder
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητέ μου Kinder, έχεις πέσει στην χειρότερη εποχή. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα για πολλούς ανθρώπους δυστυχώς. Έχεις ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά σου, αλλά σε βλέπω να πηγαίνεις σε κάτι καινούριο μετά τον Οκτώβριο. Πιστεύω ότι θα είναι αρκετά ικανοποιητικότερα από τώρα. Σου εύχομαι τα καλύτερα.  

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles