μέντιουμ άρης

Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 19/02/2019 στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλημέρα! (Έχω ξαναστείλει, άλλα χωρίς απάντηση…) Γνωριστήκαμε πέρυσι, αισθάνθηκα έντονα συναισθήματα και νομίζω πως είναι καρμικό το θέμα. Υπήρχε επικοινωνία και ενδιαφέρον κ από τις δυο πλευρές χωρίς να έχουμε βγει-συναντηθεί μόνοι μας. Διακόπηκε κάποια στιγμή η μεταξύ μας επικοινωνία και είναι κάπως περίεργα τα πράγματα. Εγώ είμαι παντρεμένη…αλλά θέλω να γνωρίζω ποια είναι τα αισθήματα του για εμένα και τι σκέφτεται, τι σκοπεύει να κάνει…και που θα καταλήξει όλο αυτό. Ευχαριστώ.

Το ψευδώνυμο μου: Flower s

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Ήταν από τύχη αυτή η γνωριμία. Και με συναισθήματα και από τις δύο πλευρές. Ακόμα ενδιαφέρεται για σένα αλλά πέρα από τον σύζυγό σου υπάρχει και από μέρους του μία σχέση η οποία είχε διακοπεί και τώρα έχει επανέλθει. Σε σκέφτεται και θα έχεις ενδεχόμενο επαναφοράς του στο μέλλον. Με καθυστέρηση όμως και αυτό θα σε κουράσει επιπλέον.  

ολοκληρωμένες προβλέψεις

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχω ξαναγράψει στην στήλη σας αλλά δεν έχω πάρει ποτέ απάντηση… Εγώ είμαι παντρεμένη και είχα σχέση με αυτόν τον άνθρωπο.. Εκείνος ελεύθερος και είχε σχέση με μια γυναίκα πολύ πολύ πολύ μεγαλύτερη του.. Είχαμε χωρίσει μια φορά και αυτή είναι η δεύτερη.. Στην πρώτη φορά που είχαμε χωρίσει είχαμε επικοινωνία. . ενώ τώρα πάνε 2,5 μήνες και δεν έχουμε καμία επικοινωνία.. Εγώ έκανα προσπάθεια με μήνυμα αλλά ποτέ δεν πήρα απάντηση.. Θα ήθελα να μου πείτε αν αυτός ο άνθρωπος θα ξαναέρθει στην ζωή μου;;και αν είναι ερωτευμένος μαζί μου;; αν θα έρθει σίγουρα ή όχι…. Σας ευχαριστώ πολύ και μακάρι να μου απαντήσετε και εμένα…

Το ψευδώνυμο μου: Χίλια κομμάτια

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Είναι τύπος που δεν μένει για πολύ σε μία σχέση. Έκανε μια προσπάθεια μαζί σου αλλά από ότι βλέπω δεν ήθελε να χωρίσει οριστικά με την σύντροφό του και γι’ αυτό και δεύτερος χωρισμός σας. Έχει συναισθήματα για σένα του τύπου να είσαι καλά και να είσαι πιο ήρεμη για να αποφασίσεις τι θα κάνεις στη ζωή σου. Προφανώς κάτι γνώριζε για την κατάσταση με τον άνδρα σου η οποία σε περιόριζε και είχες πια κουραστεί. Μελλοντικά θα έχετε μια συνάντηση όπου και ξεκαθαρίσει το τοπίο.  

ερωτική συναστρία

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Από τότε που σταμάτησε από την δουλειά οι επαφές μας έχουν σταματήσει τελείως έχω κάνει κάποιες προσπάθειες να επικοινωνήσω αλλά δείχνει απόμακρος δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον . Υπάρχει μια κοπέλα στη ζωή του με την οποία είχε μια παγωμένη σχέση αλλά αποφάσισε να ξανά προσπαθήσει όμως μέχρι να σταματήσει από την δουλειά όπου βλεπόμασταν κάθε μέρα έδειχνε συχνά ενδιαφέρον . Τι σκέψεις κάνει για την άλλη κοπέλα σκέφτεται να προχωρήσει πιο σοβαρά μαζί της? Για εμένα έχει ακόμα συναισθήματα ή έχει καταφέρει να με βγάλει από την καρδιά του? Υπάρχει ενδεχόμενο αναθέρμανσης της σχέσης μας στο κοντινό μέλλον ?

Το ψευδώνυμο μου: Χαμόγελο

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Ακόμα δεν έχει αποφασίσει οριστικά. Προς το παρόν μου δείχνει ότι στο κοντινό μέλλον θα παραμείνουν τα πράγματα ως έχουν. Συνεχίζει με την ίδια κοπέλα αλλά δεν την βλέπει τόσο συχνά και δεν της αρέσει καθόλου αυτό. Δεν φαίνεται να του αρέσουν οι σταθερές σχέσεις. Στο μέλλον υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είστε σε μια πιο σταθερή κατάσταση αλλά θα σε κουράσει ο χαρακτήρας του.

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ύστερα από 13 χρόνια γάμου με δυο παιδιά ο γάμος μου περνάει μεγάλη κρίση, μου ζήτησε διαζύγιο πριν από 4 μήνες, προφανώς μετά το μετάνιωσε είμαστε σε φάση επαναφοράς αλλά υπάρχει απόσταση μεταξύ μας προσπαθώ να τον πλησιάσω να τον αγκαλιάσω να τον φιλήσω κ με απομακρύνει γιατί μου λέει ότι το μυαλό του είναι στα οικονομικά κ συγκεκριμένα προσπαθεί να βρει λύση στο στεγαστικό δάνειο που έχουμε πάρει κ δεν έχει διάθεση, εμένα έχει εξαντληθεί η υπομονή μου. Υπάρχει περίπτωση να έχει άλλη; κ αν όχι τι να κάνω; δεν αντέχω άλλο …συνεχίζει να με αγαπάει ή μήπως του έχω τελειώσει;

Το ψευδώνυμο μου: Αγάπη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Περνάει μία μακρά και δύσκολη φάση στα οικονομικά του. Δεν είναι τα συναισθήματά του όπως στην αρχή του γάμου σας. Επίσης δεν είναι από τους ανθρώπους που αν κάτι σοβαρό όπως το οικονομικό δεν είναι σε ισορροπία , θα μπορέσει να λειτουργήσει με αγάπες και λουλούδια. Πρέπει να μπεις στο μυαλό του για να καταλάβεις. Δεν βλέπω κάποια αλλαγή στο κοντινό μέλλον. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μιλάς μαζί του και να είσαι όσο μπορείς ευχάριστη για να ξεπεραστεί πιο σύντομα το πρόβλημα.    

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Τον αγαπώ, μια χωρίζαμε μια τα βρίσκαμε. Τώρα ξαναχωρισαμε. Θα τα ξαναβρούμε και αν πότε; Υπάρχει άλλη αυτή την στιγμή; Με σκέφτεται; Έχει αισθήματα για μένα; Θα αποφασίσει επιτέλους να παντρευτούμε; Υπάρχουν τρίτοι παράγοντες που μας χώρισαν ( γονείς, φίλοι, αδέλφια από την πλευρά του); Είχαμε αποφασίσει να κάνουμε προσπάθεια για παιδί γιατί ξαφνικά άλλαξαν όλα;

Το ψευδώνυμο μου:Λέων

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Θα κάνεις λίγο υπομονή. Όντως έχει επιρροές από το περιβάλλον του οι οποίοι σκέφτονται να του γνωρίσουν κάποια κοπέλα. Αλλά δεν θα προχωρήσει η γνωριμία. Η αλήθεια είναι ότι έχεις πολλά που σε έχουν καταβάλει. Υπάρχουν προοπτικές επανασύνδεσης. Στο μέλλον θα σε πλησιάσει πάλι γιατί όπως φαίνεται έχει συναισθήματα ακόμα και μέσα του θέλει να είστε μαζί.  

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles