Ο δεσμός σκοτώνει την επιθυμία; Ρώτα το Ταρωτώ! Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ |Με διεκδικούσε 2 μήνες δουλεύαμε μαζί. Μέναμε μαζί οι στιγμές μας ήταν όλες πολύ έντονες φύγαμε μαζί σε άλλη χώρα αλλά αυτός άλλαξε ίσως και εγώ μαλώναμε παρά πολύ αλλά τα βρίσκαμε μεχρι πριν 2 μήνες που έφυγα οριστικά είπα αφού δεν αλλάζει κάτι. Είχε όνειρα λέει μαζί μου όταν κοιμόμουν με σκέπαζε και με αγκάλιαζε και με μιλούσε κάποιες φορές έκανα ότι κοιμάμαι και τον άκουγα. Δεν θέλει να με ξαναδεί είπε ποτέ ξανά.αλλα δεν τον πίστεψα. Μιλήσαμε κάνα δυο φορές μάταια όμως. Τον αγαπάω αυτόν τον ανθρωπο είχαμε πολλά όνειρα. Θα ήθελα πολύ να διαγράψουμε ότι έχει γίνει και να ξεκινήσουμε από την αρχή. Υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούμε?

Το ψευδώνυμο μου: dreams..27
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη, Η κάρτα σου, το οκτώ Κούπα, δηλώνει με σαφήνεια, πως αυτή η ταραχώδης ερωτική σχέση, έχει τελειώσει, μα ακόμα υπάρχει αγάπη και από τις δύο πλευρές.  Όσο και αν επιθυμείς  μία επανένωση, εκεί που είχαν φθάσει τα πράγματα, δεν θα είχε την παραμικρή ευκαιρία,  να επιστρέψουν τα πράγματα στο παρελθόν. Η αγάπη μπορεί να εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά  το παρελθόν, των τελευταίων μηνών τουλάχιστον, δεν σας αφήνει πολλά περιθώρια, αφού ήταν πηγή  διαφωνιών και απογοήτευσης. Ότι έχει συμβεί δεν διαγράφεται, δυστυχώς. ούτε είναι υπολογιστής να κάνεις επανεκκίνηση. Μείνε με τις καλές αναμνήσεις μόνο, και προχώρησε την ζωή σου .

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαι η κοπέλα που σας έγραψε νωρίτερα για την σχέση εξ’ αποστάσεως. Θα’ θελα να προσθέσω και άλλη ερώτηση. Να μάθω τον πραγματικό λόγο που με εγκατέλειψε και αν θα βρεθούμε ξανά γρήγορα σε επικοινωνία, πως θα γίνει όλο αυτό. Συγγνώμη αν σας μπερδεύω, απλώς μου άφησε πολλά ερωτηματικά αυτή η σχέση και από τότε δεν ξαναμιλήσαμε. Στην αρχή ήμασταν δύο πολύ καλοί φίλοι και τώρα καταλήξαμε ξένοι.

Το ψευδώνυμο μου: Μινόρε
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, η κάρτα σου, η Ντάμα Κούπα, απαντά στον λόγο που σε εγκατέλειψε. Μία άλλη γυναίκα. Όχι πως δεν το περίμενες, απλά  όπως καταλαβαίνω, επιζητούσες την επιβεβαίωσή. Μην μου ζητάς συγνώμη, χαρά μου είναι να μπορώ να βοηθώ τους φίλους μου. Κρίμα που δεν έχω ευχάριστα να σου γράψω, και λυπάμαι που δεν υπάρχει περίπτωση επικοινωνίας, για την ώρα τουλάχιστον..

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας θέλω να μάθω τι νιώθει ο άντρας μου για μένα. Είμαστε παντρεμένοι. Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει και κάποιο άλλο πρόσωπο στη ζωή του. Δεν έχω αποδείξεις αλλά με έχουν πιάσει ανασφάλειες τελευταία. Είναι οδηγός φορτηγού και υπάρχουν πολλοί πειρασμοί εκεί έξω, είναι και ωραίος άντρας αντικειμενικά. Μου λέει πολύ συχνά ότι με αγαπάει και τον πιστεύω αλλά ώρες ώρες τον νιώθω πολύ απόμακρο και σκεπτικό και εκεί κάπου αναρωτιέμαι.

Το ψευδώνυμο μου: Κουκη
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις, μου δίνεις να καταλάβω πώς εσύ απλά είσαι μια τυπική ζηλιάρα σύζυγος, από αυτές που οι άνδρες αποφεύγουν, η αστειεύονται με τους φίλους τους γι’ αυτήν. Απαλλάξου από τις ανασφάλειές σου το συντομότερο πριν χάσεις τον άνδρα σου απ’ την πολλή γκρίνια. Λες απόμακρος, πώς να μην είναι. Αν δεν μιλάει πια το κάνει, γιατί δεν έχει τον τρόπο να σε αντιμετωπίσει, κι έτσι μένει σιωπηλός, έχοντας κερδίσει την ησυχία του. Προσπάθησε να το μαζέψεις λίγο γιατί  δεν μπορώ να σου υποσχεθώ βίων ανθόσπαρτο.

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Σχέση παράνομη που κράτησε 2,5 χρόνια…έδωσα το τέλος τον Μάιο γιατί όλο αυτό ήτανε πάνω από εμένα πλέον και με βασάνιζε πολύ…οι τύψεις και οι ενοχές από τη μια και τόση αγάπη από την άλλη νόμιζα πως κάποτε θα ηρεμούσα και θα συνέχιζα κανονικά τη ζωή μου με την οικογένεια μου… Αλλά δεν λέει να βγει στιγμή από το μυαλό μου…μιλήσαμε κάποιες φορές από τότε και τον καταλαβαίνω ότι και αυτός πονάει…Άραγε θα είμαστε κάποτε ξανά μαζί, ή αυτό ήτανε και τελείωσε; Τον αγαπάω τόσο βαθιά και αληθινά, ακόμα και εάν δεν του το έχω πει ποτέ..

Το ψευδώνυμο μου: Αριέττα 
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, πρέπει να γνωρίζεις πως οι περισσότερες παράνομες σχέσεις και άσχημο τέλος έχουν, και κατά την διάρκεια τους, ελάχιστη ευτυχία σου χαρίζουν, μια και σε βάζουν στην σκηνή, με το δράμα του αχ, να ήταν μόνο δικός μου. Αντιλαμβάνομαι την δυσάρεστη κατάσταση που έχεις βρεθεί, και τον πόνο που αυτό σου προκαλεί, μα τι πραγματικά μπορείς να κάνεις, άλλο απ’ το να περιμένεις την καταιγίδα της καρδιάς σου να κοπάσει;; Προσπάθησε με όποιο τρόπο μπορείς να συνέλθεις, και να ασχοληθείς με την οικογένειά σου, που άλλωστε για αυτήν, τον έβγαλες από την ζωή σου. Σου υπόσχομαι ότι σιγά σιγά θα τον βγάλεις  απ’ το μυαλό σου, όχι πως θα ξεχάσεις, αλλά θα ανακαλύψεις καινούρια ενδιαφέροντα, που θα γεμίσουν τα κενά της ζωής σου.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Αγαπημένη ομάδα Ταρωτώ. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ειλικρινείς και σαφείς απαντήσεις που δίνετε σε μια εποχή που οι αξίες και τα ιδανικά καταρρέουν. Ήθελα να ρωτήσω κάτι που δεν κατάφερα σε προηγούμενο ερώτημά μου. Μπορεί ένας άντρας να λέει την αλήθεια όταν στο τέλος ενός μήνα γνωριμίας με μια γυναίκα κι ενώ έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον, ερωτικό αλλά και σε επίπεδο συντροφικότητας, να υποστηρίζει πως δεν αποδέχεται το χαρακτήρας της και να της προτείνει μόνο σεξουαλική σχέση διατείνοντας πως ο δεσμός σκοτώνει την επιθυμία; Σημειωτέον, η μη αποδοχή του χαρακτήρα της οφείλεται ως επί το πλείστον σε ανασφάλεια που εκείνος δημιούργησε με τις πράξεις του. Σας ευχαριστώ και περιμένω την απάντησή σας. Φιλικά, V.

Το ψευδώνυμο μου: V for Vendetta
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη, εάν και λέω εάν, αυτή η γυναίκα, ενδιαφέρεται ερωτικά τόσο, για αυτόν τον άνδρα, που να μην την ενοχλεί το είδος της σχέσης που έχει να της προτείνει, τότε δεν βλέπω να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Η αποδοχή ή όχι των χαρακτήρων προκύπτει με την τριβή της καθημερινότητας και της άνεσης που φέρνει την συντροφικότητα, την οικειότητα τέλος πάντων, που επιδιώκουμε. Όλα, από κάπου πρέπει να ξεκινήσουν. Μην περιμένεις κάποιον άγνωστο να διαμορφώσει τον χαρακτήρα του, ανάλογα με τον δικό σου απ’ την αρχή. Χρειάζεται καλή διάθεση και υπομονή, εάν και εφ’ όσον σε ενδιαφέρει το άτομο φυσικά.

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles