Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 19/02/2019 στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα με χώρισε καλοκαίρι χωρίς συγκεκριμένες απαντήσεις. Άλλαζε συχνά συμπεριφορά απέναντι μου και προσπαθούσε να με χειριστεί για να πάρει αυτό που θέλει. Πιθανότατα μπήκανε τρίτοι. Δεν υπάρχει επικοινωνία καθώς ήθελα να την διακόψω. Δεν απολογήθηκε ποτέ και δεν είχε θάρρος να μιλήσουμε από κοντά. Ακόμα τον περιμένω και γενικά θέλω να δω τι γίνεται γενικά. Ευχαριστώ

Το ψευδώνυμο μου: Lion55

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Θα δυσκολευτείς να του αλλάξεις γνώμη ακόμα κι αν τον πλησιάσεις μέσω τηλεφώνου. Θα έχετε στο μέλλον κάποιες επικοινωνίες αλλά με δική σου κίνηση. Δεν εισχώρησαν μόνο τρίτοι αλλά και γυναίκα. Θα σε συμβούλευα να μην τον περιμένεις. Εκτός αν θελήσεις να κάνεις μια τελευταία προσπάθεια. Οι πιθανότητες πάντως επιτυχίας είναι μικρές. 

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα!! Θα ήθελα να μάθω τι θα γίνει μεταξύ μας. Αν ενδιαφέρεται για μένα, αν θα υπάρξει ερωτική σχέση μεταξύ μας, πως θα εξελιχθούν τα πράγματα ανάμεσά μας. Εγώ είμαι ελεύθερη τρία χρόνια τώρα και θέλω να ζήσω έναν αμοιβαίο έρωτα. Μια σχέση που να κρατήσει. Εκείνος βγήκε πριν αρκετούς μήνες από μία σχέση ετών, είναι πολύ απογοητευμένος και κλειστός. Προς το παρόν είναι τυπική η γνωριμία μας αλλά με ενδιαφέρει πολύ αυτός ο άνθρωπος.

Το ψευδώνυμο μου: electra

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις γιατί είναι καλή περίπτωση σαν άνθρωπος. Θα πρέπει να δείξεις υπομονή για το λόγο του ότι θα σε βάλει σε ένα κλίμα συγκρίσεων. Αυτό θα είναι δύσκολο για σένα μέχρι να μάθεις τον τρόπο που θα πρέπει να απαντάς η να σωπαίνεις. Από εκεί  και πέρα εσύ θα κρίνεις αν διατίθεσαι να παραμείνεις η να φύγεις από τη σχέση αυτή. 

ολοκληρωμένες προβλέψεις

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είναι μια σχέση που έχει λήξει αλλά νομίζω πως ακόμη σκεφτόμαστε ο ένας τον άλλον αμοιβαία. Εγώ είμαι παντρεμένη αλλά δεν ξέρω αν ο γάμος μου θα κρατήσει. Θα ήθελα να μάθω αν κρατήσει ο γάμος μου και αν ξαναβρεθώ ποτέ με τον πρώην μου. Θα ήθελα να ξέρω αν και εκείνος με σκέφτεται ακόμα και αν θα ήθελε να ξανά είναι μαζί μου κάποια στιγμή αν ποτέ χωρίσω.

Το ψευδώνυμο μου: Ίριδα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Ως αναφορά το γάμο σου έχει προοπτικές να συντηρηθεί. Όμως για την σχέση σου από το παρελθόν είναι αρκετά δύσκολο να μπορέσεις να την φέρεις στο επίπεδο που επιθυμείς εσύ. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσεις μαζί του όμως δεν φαίνεται ότι θα υπάρξει επωφελής εξέλιξη για εσάς. 

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας. Θα ήθελα να μάθω παρακαλώ αν θα κάνει κίνηση ο πρώην μου να τα ξαναβρούμε η έστω αν θα επικοινωνήσει μαζί μου με κάποιο τρόπο.  Θέλω να μάθω αν με σκέφτεται ακόμα κ αν συνεχίζει να μ αγαπάει… Έχουμε αρκετό καιρό να μιλήσουμε… εγώ όμως τον θέλω ακόμα …κ ελπίζω να τα ξαναβρούμε κ να έχουμε επιτέλους μια μόνιμη σχέση!

Το ψευδώνυμο μου: daffyduck

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Σε έχει στη σκέψη του και επίσης έχει μια μορφή αγάπης η αλλιώς συναισθηματικού ενδιαφέροντος για σένα. Μελλοντικά θα ανοίξει η επικοινωνία σας και θα σας δοθεί η δυνατότητα να συζητήσετε για όσα σας απασχολούν. Σύμφωνα με την πρόβλεψή σου έχετε δυνατότητες επανασύνδεσης. 

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles