Ρώτα το Ταρωτώ: Με έχει μπλοκάρει | Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Θα υπάρξει επανασύνδεση με τον πρώην μου; Είχαμε σχέση δύο χρόνια. Με χώρισε ξαφνικά λέγοντας πως είναι πιεσμένος και θέλει λίγο χρόνο. Φοβάμαι πως τον επηρέασε ο φίλος του επειδή και ο ίδιος δεν έχει σχέση και δεν ήθελε να έχει ούτε το αγόρι μου. Πριν μια βδομάδα τον χωρισμό ήμασταν πολύ καλά και ήταν “κολλημένος” μαζί μου. Μου έστελνε συνέχεια μηνύματα και τώρα έχει εξαφανιστεί. Βέβαια αντιμετωπίζει πολλά οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα αλλά μετά το ταξίδι στο εξωτερικό που πήγε με τον φίλο του άλλαξε. Θα επιστρέψει;

Το ψευδώνυμο μου: Joanne

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη Joanne ένα είναι γεγονός ότι ο φίλος δεν θέλει την σχέση σας, να ξέρεις όμως ότι και σε έχει αγαπήσει και σε έχει εκτιμήσει. Τα προβλήματα που υπάρχουν τον κούρασαν και το τελευταίο διάστημα όλοι και όλα τον κούρασαν. Εσύ θέλεις αποκλειστικότητα  εκείνος αυτό το διάστημα θέλει ανεξαρτησία. Προσπάθησε να το χειριστείς με προσοχή πολλά μπορείς να αλλάξεις γιατί συναισθήματα έχει για εσένα . Αν κινηθείς με αυτό τον τρόπο θα επιστρέψει.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Έχω σχέση τα τελευταία 3χρονια με ένα παιδί 10χρονια μεγαλύτερο μου, φοιτήτρια εγώ μόνιμος κάτοικος αυτός, δείχνει να με αγαπάει πολύ και μου φέρεται πολύ όμορφα αν και κάποιες φορές κλείνεται στον εαυτό του. Πριν από μένα είχε σχέση 5 χρόνια και την αγαπούσε πολύ και μετά με μια κοπέλα λίγους μήνες που τον πόνεσε πολύ χωρίς να ξέρω πως ένιωθε γι’ αυτήν. Θα ήθελα να μάθω νιώθει κάτι για μια από τις κοπέλες, υπάρχει περίπτωση να σκέφτεται κάποια και αν η σχέση μας θα κρατήσει γιατί πολύ συχνά σκέφτεται το ότι είναι μεγαλύτερος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Το ψευδώνυμο μου: Γιωτάκι

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Γεια σου φίλη Γιωτάκι οι κάρτες σου δείχνουν ότι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι πολύ ανασφαλής και φαινομενικά είναι σκληρός. Θ χρειαστεί αρκετή υπομονή από πλευράς σου για να εκδηλώσει τι πραγματικά θέλει. Σε αυτό το διάστημα δεν σκέπτεται  τις προηγούμενες του σχέσεις αλλά δεν ξέρει πως να σε χειριστεί για αυτό και σου δημιουργεί συναισθήματα ζήλιας. Προσπάθησε να του αφιερώσεις χρόνο και κάλυψε τα κενά των προηγούμενων ημερών. Αν δείξεις ενδιαφέρων, αυτό ζητάει στην ουσία να ξέρεις ότι θα τον κρατήσεις. Μαζί σου Γιωτάκι σκέφτεται να μείνει. 

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Γεια σας. Το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Γνώρισα τον Σωτήρη. Πριν βγούμε μιλούσαμε αρκετό καιρό μέσω Facebook. Βγήκαμε λίγες φορές και όλα καλά. Έδειχνε να περνάει καλά μαζί μου. Ξαφνικά άλλαξε. Απομακρύνθηκε λίγες μέρες από μένα. Εν τέλη ξαναβγήκαμε άλλη μια φορά τελευταία και έγινε κρεβάτι. Ήταν ο πρώτος μου. Μιλήσαμε λίγες φορές από τότε. Θέλω να μου πείτε αν θα ξαναμιλήσουμε έστω και φιλικά και αν με έχει καθόλου στο μυαλό του.

Το ψευδώνυμο μου: ΣΑΝΤΡΑ

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη Σάντρα η πρόβλεψη σου μέσα από την χαρτομαντεία δείχνει ότι το ταίρι σου είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος. Διαθέτει εξαιρετική διορατικότητα και ζεστασιά, είναι ευγενικός και με καλούς τρόπους. Σε αυτό που έζησε μαζί σου υπήρχε απόλυτη αρμονία και σε έχει δει αρκετά θετικά. Σταμάτησε μαζί σου γιατί γενικά φοβάται την δέσμευση και διστάζει αρκετά να εμπιστευτεί τον εαυτό του μαζί σου. Γεγονός είναι ότι σε σκέφτεται. Δείξε υπομονή και θα σε ξαναπλησιάσει. 

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Γνωριστήκαμε στον εργασιακό χώρο όταν ήρθε ως υπάλληλος στην εταιρία του άντρα μου. Εκείνος τότε ήταν πρόσφατα χωρισμένος. Παρά τη διαφορά της ηλικίας η ερωτική μας χημεία ήταν πολύ έντονη και κάναμε σχέση πολύ γρήγορα. Δυστυχώς μετά από ενάμισι χρόνο ανακάλυψα χωρίς ποτέ να μου το πει ο ίδιος ότι είχε κάνει κι άλλη σχέση με κάποια που ήταν κι εκείνη χωρισμένη. Έγινε μεγάλος καβγάς μεταξύ και των τριών μας και είπαμε λόγια σκληρά και άσχημα. Τώρα έχει φύγει από τη δουλειά και έχει ανοίξει δικό του μαγαζί μαζί της και με την οικονομική της βοήθεια. Εγώ τον σκέφτομαι ακόμα πολύ και τον θέλω ακόμα. Με σκέφτεται κι εκείνος; Του λείπω; Σκέφτομαι να τον πλησιάσω πάλι κι ας είναι με την άλλη. Να το κάνω; Έχω ελπίδες να είμαστε πάλι μαζί έστω και έτσι;

Το ψευδώνυμο μου: ΜΕΛΙΣΣΟΥΛΑ

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη Μελισσούλα Μέσα από την πρόβλεψη της χαρτομαντείας βλέπω ότι  σε πλήγωσε πολύ και ότι ποτέ δεν κατάλαβε τη βαθύτερη αλήθεια των σκέψεων σου. Η σχέση σας επικίνδυνη και δύσκολη. Η ψυχρότητα του φίλη Μελισσούλα σε πλήγωσε πολύ. Το ανεξάρτητο πνεύμα του μου δείχνει ότι ήθελε μια γυναίκα ελεύθερη για αυτό και απομακρύνθηκε. Προσπάθησε να μην τον πιέσεις η τον πλησιάσεις, η περίοδος δεν σας ευνοεί και δεν θα ανταποκριθεί στα δικά σου θέλω. Η συμβουλή μου είναι ότι καλύτερα πάρε τον χρόνο σου και φύγε από όλο αυτό.  Προετοιμάσου ψυχολογικά και μην θέλεις να είσαι δεύτερη στην ζωή του. 

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Έχουμε χωρίσει πάνω από 1 μήνα. Μου έλεγε ότι με αγαπούσε, τώρα έχει εξαφανιστεί δεν απαντά στο τηλέφωνο, με έχει μπλοκάρει. Εγώ τον σκέφτομαι ακόμα. Θα εμφανιστεί στην ζωή μου πάλι ή θα πρέπει να πάω παρακάτω γνωρίζοντας καινούρια πρόσωπα; δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω να έχω ένα σύντροφο που να μπορώ να είμαι ευτυχισμένη μαζί του.

Το ψευδώνυμο μου: Ομέρ

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη Ομέρ Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι πολύ δύσκολο, και όπως δείχνουν οι κάρτες σου δύσκολα θα σου εκδηλώσει τα συναισθήματα του. Γεγονός είναι ότι σε πόνεσε πολύ με τον τρόπο του. Και βγάζει πολλές κακίες κάτι που δεν αρμόζει σε εσένα. Μέσα από την πρόβλεψή σε συμβουλεύω να πας παρακάτω Προετοιμάσου ψυχολογικά και υποδέξου το μεγάλο έρωτα, που προκύπτει στη ζωή σου εντελώς ξαφνικά και από το πουθενά. Επίσης το σίγουρο είναι ότι θα έχεις πολλές και νέες γνωριμίες. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles