Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 01/03/2019-04/03/2019 στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαστε και οι δυο παντρεμένοι. Ζούμε σε διαφορετικές πόλεις. Τι νιώθει για μένα; Είναι αλήθεια τα όσα λέει; Θα βρεθούμε ποτέ; Τι τον φοβίζει και δεν κάνει κίνηση; Έχει κάτι το σκοτεινό μέσα του που πολλές φορές νιώθω πως κάτι τον βασανίζει έντονα. Να τον εμπιστευθώ σε όσα μου λέει; Είναι αυτός που λέει; Είναι καρμικό;

Το ψευδώνυμο μου: Άγριο τριαντάφυλλο

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Aγαπητή φίλη τι να μην τον φοβίζει να λες η έλξη που αισθάνεται για σένα? Ο γάμος του? Η ο δικός σου? Όλα είναι όχι μόνο δύσκολα αλλά και επικίνδυνα. Η κάρτα σου για σήμερα είναι ο πύργος και σου ζητά να είσαι επιφυλακτική με το σκοτεινό του κομμάτι γιατί η έλξη μεταξύ σας είναι μεγάλη και μπορεί να σε παρασύρει μακρύτερα από ότι φαντάζεσαι. Αν ήσασταν ελεύθεροι σίγουρα θα ζούσατε μαζί όντως είναι καρμικό σωστά το διαισθάνθηκες .

ολοκληρωμένες προβλέψεις

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με αυτό το άτομο γνωριστήκαμε μέσω κοινού ατόμου εδώ και 10 μήνες…… Από την αρχή υπήρξε μια αμοιβαία έλξη……. Μετά από κάποιο διάστημα πραγματοποιήσαμε 2 ραντεβού…. Σε αυτά τα ραντεβού ήταν άψογος…… Μετά από ένα μήνα συγκεκριμένα τον Ιούνιο μ έστειλε ξαφνικά ένα μήνυμα. Και μου είπε για δικούς του λόγους δεν μπορούμε να συνεχίσουμε.. Τώρα στ’ συγκεκριμένη χρονική περίοδο μιλάμε απλά… Θα ήθελα να μάθω τν εξέλιξη καθώς και αν έχουν μπει στα μέση κ άλλα άτομα…

Το ψευδώνυμο μου:   Ντεπη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

 Ντέπη μου η κάρτα σου για σήμερα είναι το τέσσερα κούπα που θέλει να σου πει πως το άτομο αυτό είναι ένας κλασικός παίχτης περάσατε όμορφα και προχώρησε πάρα κάτω μην απογοητεύεσαι γιατί σύντομα στη ζωή σου ετοιμάζεται να εισβάλει ένας αληθινός  ερωτικός σίφουνας που θα τα σαρώσει όλα στο πέρασμά του ,το αξίξεις.         

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας ονομάζομαι Βίκυ και πραγματικά σε αυτή τη φάση είμαι πολύ μπερδεμένη. Έχω να κάνω με την τωρινή σχέση μου και με την πρώην σχέση μου .

Όλα ήταν καλά μέχρι που συναντήθηκα με τον πρώην και τότε συνειδητοποιήσαμε και οι 2 πως μαζί δεν κάνουμε και χωριά δεν μπορούμε. Δεν μου έταξε σχέση για τώρα καθώς και οι 2 είμαστε σε περίεργη φάση, αλλά ίσως θα μπορούσαμε να το προσπαθήσουμε εν καιρώ. Πραγματικά νιώθω πως θα τα άφηνα όλα για τον πρώην νιώθω τόσο ερωτευμένη. Στο παρελθόν, έχουν υπάρξει άλλες 2 προσπάθειες επανασύνδεσης και συνήθως χωρίζαμε επειδή δεν υπήρχε συνεννόηση. Παραδόξως στο τελευταίο μας ραντεβού δείχναμε και οι 2 αποφασισμένοι να γίνει κάτι . Αυτό που με απασχολεί λοιπόν είναι τι θα γίνει με τον πρώην και αν αξίζει να περιμένω και φυσικά να “καίγομαι”

Το ψευδώνυμο μου: Βίκυ

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Βίκυ μου η κάρτα σου  είναι το δύο καρώ δείχνει ότι ταλαντεύεσαι χωρίς να μπορείς να αποφασίσεις, με αυτόν τον τρόπο κινδυνεύεις να τους χάσεις και τους δυο. Σκέψου με την λογική σου πόσες φορές έμεινες να περιμένεις τον πρώην σου μόνη? Αν αυτή είναι η επιλογή σου τότε εντελώς στο χέρι σου είναι, γιατί αυτό θέλει και αυτός, δεν υπάρχει όμως καμία εγγύηση πως δεν θα έχετε πάλι το ίδιο αποτέλεσμα .Η απόφαση είναι δική σου. 

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θέλω να ρωτήσω γιατί με την κολλητή μου δεν μιλάμε εδώ και ένα μήνα καθόλου. Δεν μπορώ να καταλάβω αν της έχω κάνει κάτι και ξεκόψαμε έτσι ? Ξέρω ότι έχει κάποια προβλήματα οικονομικά αλλά δεν είναι αυτός λόγος να ξεκόψουμε έτσι ενώ έχουμε περάσει πολύ χειρότερα.. θα μου ξαναμιλήσει ? Η τελείωσε οριστικά η φιλία μας ?

Το ψευδώνυμο μου: Πολ

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου η κολλητή σου, λέει η κάρτα σου που είναι το πέντε σπαθί, βρίσκεται στην αρχή μίας νέας γνωριμίας και θέλει να το προχωρήσει μόνη για την ώρα χωρίς την άποψή σου ή τα σχόλια σου για το θέμα. Στο μέλλον θα τα ξαναβρείτε.  

ερωτική συναστρία

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

13 χρόνια παντρεμένη με δυο παιδιά μου είπε να χωρίσουμε, στην αρχή για τα οικονομικά μας για να καταλήξουμε οι δυο μας ότι είχε χαθεί η επικοινωνία μεταξύ μας, κ ότι σε κάποια φάση υπήρχε κ τρίτο πρόσωπο που δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο στην απόφαση του αυτή, έχει φύγει από το σπίτι κ καλά να ηρεμήσει κ να δει αν με θέλει; Τι να κάνω ;Τον αγαπώ πολύ. Θα πάρουμε διαζύγιο ή θα γυρίσει σπίτι;

Το ψευδώνυμο μου: Μαμούνι

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη είναι λυπηρό να καταλήγουν έτσι σχέσεις ζωής η κάρτα σου είναι το δύο σπαθί που σου ζητάει  ώριμη σκέψη και περίσσια λογική. Έχεις δύο αγγελούδια να προστατεύσεις. Αποφάσεις πρέπει να παρθούν με σύνεση. Αν ο άντρας σου συμπεριφέρεται τόσο παράλογα τι πιστεύεις ότι θα γίνει αν γυρίσει πίσω? Από σένα εξαρτάται πως θα τον δεχθείς όταν επιστρέψει γιατί θα το κάνει, και τότε δεν θα φοβάσαι κάθε μέρα μήπως το επαναλάβει? Όλο δικό σου .

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles