1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ |Θα υπάρξει επανασύνδεση με το Φαμπιόν που με χώρισε απότομα κ ξαφνικά στις 15 Φεβρουαρίου είναι καστανός κ μένουμε σε διαφορετικές πόλεις από τότε μ τηλ κάπου κάπου τάχα να δει τι κάνω είπε ήθελε ν έρθει ν το ξανασυζητήσουμε δεν ήρθε ποτέ μετάνιωσε πάλι.. τώρα η κατάσταση είναι παγωμένη χωρίς επικοινωνία άλλα πάλι πρόσφατα με στείλε μήνυμα τι κάνεις

Το ψευδώνυμο μου: Γλυκουλα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Γλυκούλα, είμαι σίγουρη πως ο Φάμπιον από τον Φεβρουάριο που χωρίσατε  αν πραγματικά σε ήθελε δεν θα είχε αφήσει την κατάσταση να παγώσει. Δεν έχει νόημα να στέλνει ένα μήνυμα το μήνα κι εσύ να τον περιμένεις. Προχώρησε στην ζωή σου  και αν ξαναφανεί βλέπουμε.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα! Έχει ανοίξει ένα κουρείο και αυτός που το έχει μου αρέσει προσέχω ένα αγοράκι και οπότε θέλει κούρεμα πάω εκεί άλλα δεν ξέρω αν θα είμαι στα γούστα του λόγω εμφάνισης και δεν ξέρω αν έχει και δεσμό. Θα ήθελα να μου πείτε μήπως υπάρχει πιθανότητα κάτι να συμβεί μεταξύ μας αν του αρέσω γιατί οπότε πάω εκεί πάντα είναι απόμακρος ίσως να είναι και αμηχανία.

Το ψευδώνυμο μου: Ασπρο
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου καλή, η κάρτα σου το δύο Καρό σου λέει πως πιθανότατα ο τύπος που σου αρέσει να είναι με κάποια  κοπέλα, αλλά δεν βρίσκω για πιο λόγο να μην του μιλήσεις. Είναι ο μόνος τρόπος να δεις αν του αρέσεις. Γατί δεν δοκιμάζεις με έξυπνο τρόπο; Είμαι σίγουρη πως θα έχεις καλό αποτέλεσμα.

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με τον Κώστα γνωριστήκαμε πριν 6 μήνες. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ερωτική σχέση. Θέλω να μάθω εάν θα προκύψει μελλοντικά κ κατά πόσο ενδιαφέρεται διότι τα σήματα που λαμβάνω είναι μπερδεμένα Η συμπάθεια που λέει πως έχει είναι καθαρά φιλική Ή υπάρχει κ το ερωτικό στοιχείο. Και εάν γενικότερα σκέφτεται να κάνει μια σοβαρή σχέση σε αυτή τη φάση της ζωής τοτ

Το ψευδώνυμο μου: Orange 1980
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Orange 1980, δεν βρίσκεις  πως έξη μήνες είναι πολύ μεγάλη περίοδος αναμονής;;Αν εκείνος σου έχει δηλώσει για τα φιλικά του αισθήματα  απέναντί σου εσύ μάλλον είσαι η μπερδεμένη της ιστορίας. Το ερωτικό στοιχείο που διακρίνεις ίσως να είναι ο τρόπος που εκφράζεται αυτό το άτομο. Μην απογοητεύεσαι κάτι καινούριο θα βρεθεί στον δρόμο σου. Το εκκρεμές πάντως είναι αρνητικό, για την ώρα τουλάχιστον. 

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας, θα ήθελα μόνο να ρωτήσω εάν υπάρχει περίπτωση να συναντήσω την Έλενα Αλεξάνδρα κάποια στιγμή στο μέλλον και αν είναι δυνατόν το πότε περίπου και αν θα γίνουμε φίλοι. Έχουμε τηλεπαθητική επικοινωνία τα τελευταία 5 χρόνια όσο και αν αυτό φαίνεται παράλογο. Τις τελευταίες ημέρες δεν την εννοώ να είναι καλά ψυχολογικά.

Το ψευδώνυμο μου: ΟΔΟΑΚΡΟΣ
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλέ μου φίλε ΟΔΟΑΚΡΟΣ, πιστεύω πώς υπάρχει περίπτωση να συναντηθείς  με την φίλη σου, σε ένα χρονικό περιθώριο  τεσσάρων μηνών το πολύ. Πράγματι ψυχολογικά δεν πρέπει να αισθάνεται σπουδαία  αλλά η ζωή μας έτσι είναι μια επάνω μία κάτω δεν πρέπει να ανησυχείς γι’ αυτό. Σου εύχομαι καλή συνάντηση.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας. θα ήθελα ν δούμε αν θα υπάρξει επανασύνδεση με το άτομο αυτό. Έχει ακόμα συναισθήματα για έμενα? Αν όχι θα υπάρξει νέο άτομο στην ζωή μου για την δημιουργία μιας όμορφης σχέσης? ευχαριστώ. Είχα πολλά προβλήματα στην ζωή μ. Νιώθω απογοήτευση άλλα δεν το βάζω. Περιμένω τα καλύτερα ν έρθουν. Με το συγκεκριμένο άτομο ήμουν πολύ ερωτευμένη κ πίστευα ότι υπήρξε κ ο ίδιος. θα ήθελα ν ξέρω τι θ συμβεί. Να περιμένω ή ν αρχίσω ν ψάχνω κάτι νέο?

Το ψευδώνυμο μου: Βικτορια

Φίλη μου Βικτορια , η κάρτα σου το Επτά Σπαθί μιλάει για άτομο δεσμευμένο που μετά από κάποιον καιρό επέστρεψε στην βάση του. Μπορεί να υπήρξε αίσθημα απ’ την πλευρά του, αλλά  δεν φαίνεται να επιτρέπει την συνέχεια. Μην το βάζεις όμως κάτω γιατί στο κοντινό μέλλον ετοιμάζεται να σου παρουσιαστεί κάτι όμορφο που θα σε παρηγορήσει και ανεβάσει πολύ ψυχολογικά. Στην αναμονή λοιπόν.

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles