ομάδα του ταρωτω

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γνωριστήκαμε πριν λίγους μήνες μέσω της δουλειάς μας και τον ερωτεύτηκα από την πρώτη ματιά και κάθε φορά που αντικρυζε ο ένας τον άλλον φωτιζόταν όλος ο χώρος από την σπίθα της αγάπης που υπήρχε. Αναπτύχθηκε από την αρχή δυνατό δέσιμο ανάμεσα μας και καταλήξαμε να βρεθούμε ερωτικά πολλές φορές και εκεί ένιωσα ότι δέθηκαμε ακόμα περισσότερο. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα σχεδόν δύο μηνών.

Το κακό είναι ότι βρισκόταν και βρίσκεται σε σχέση με την οποία όμως δεν ήταν καλα. Είχε παγώσει αυτός απέναντι της και ξαφνικά όμως μια μέρα εκεί που όλα έδειχναν μια χαρά αποφάσισε να το τελειώσει με προφάσεις του τύπου να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση του μέχρι τουλάχιστον να εκπληρώσει έναν στόχο που έχει βάλει . Αλλά εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω .. αυτό που ζήσαμε ήταν τόσο μαγικό τόσο ξεχωριστό και δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς έγινε και πάγωσε όλη αυτή η αγάπη .. η αληθινή αγάπη!!

Το ψευδόνυμο μου: Χαμόγελο

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητό Χαμόγελο, ήταν μεγάλη σε διάρκεια η προηγούμενη σχέση του. Δεν είναι εύκολο να φύγει κάποιος από μία τέτοια σχέση. Όταν ήταν μαζί σου σίγουρα είχαν χωρίσει. Αλλά κάτι οι τύψεις σε αυτόν κάτι το ότι τον πλησίασε η πρώην κοπέλα του έφερε το δικό σας χωρισμό. Ενδεχομένως να μην τα καταφέρουν να συνεχίσουν. Κάνε λίγο υπομονή και θα επανέλθει η κατάσταση. Νιώθει συναισθήματα για σένα απλά χρειάζεται χρόνο για να ξεκαθαρίσει μέσα του. 

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαστε σε διαφορετικές πόλεις. Η απόσταση άρκετη…Θα καταφέρουμε παρά τις δυσκολίες να είμαστε μαζί; Το θέλει πραγματικά και εκείνος ;

Το ψευδόνυμο μου: Ταυρινα1981Α

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Ταυρίνα1981Α, σίγουρα η απόσταση, όταν δεν υπάρχει κάπως η σιγουριά στα συναισθήματα είναι επίπονη. Μην σκέφτεσαι αρνητικά. Ενδιαφέρεται  και του αρέσεις αλλά είναι σε σκέψεις σε ότι αφορά το οικονομικό του. Σου δίνω πάντως πολλές ελπίδες ότι θα είστε μαζί στο μέλλον παρά τις δυσκολίες.  

ολοκληρωμένες προβλέψεις

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαι με μια κοπέλα εδώ κ δύο χρόνια, είμαστε ευτυχισμένες! Θα ήθελα όμως να ρωτήσω αν θα συνεχίσει αυτη η σχέση αν είναι σχέση ζωης! το μόνο αρνητικό είναι οτι μένουμε σε διαφορετικές πόλεις. Είμαι 33 ετών κ εκείνη 43, νιώθει άραγε το πάθος κ την αγάπη όπως εγώ; μήπως κάποια πράγματα είναι στο μυαλό μου; εννοώ η τόση αγάπη που νιώθω. Μήπως ποτε εχει απιστήσει;

Το ψευδόνυμο μου: Lovegirl

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Lovegirl, είναι κοινωνικό και δυναμικό άτομο η φίλη σου. Δεν την θεωρώ άπιστη. Αρνητικό στοιχείο η απόσταση αλλά δεν βλέπω χωρισμό μεταξύ σας. Δεν την θεωρώ σχέση ζωής όμως έχει καλές βάσεις για να έχει μέλλον και πολύ όμορφες στιγμές. Έχει συναισθήματα για εσένα απλά τα εκφράζει με διαφορετικό τρόπο. 

ερωτική συναστρία

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα είμαι με έναν άνθρωπο εδώ και κάποιους μήνες είμαστε πάρα πολύ καλά αλλά κάποια στιγμή δέχτηκα ένα μήνυμα από ένα πρόσωπο από το παρελθόν και με τα τάραξε λίγο θα ήθελα να μάθω αν θα γίνει ποτέ κάτι με αυτό το πρόσωπο από το παρελθόν? Και πως θα εξελιχθεί η τωρινή μου σχέση? Και εάν θα προχωρήσουμε? Ευχαριστώ πολύ

Το ψευδόνυμο μου: Γλυκούλα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Γλυκούλα, το πρόσωπο από το παρελθόν σε τάραξε γιατί ίσως σε ενδιαφέρει ακόμα. Τον είχες αγαπήσει στο παρελθόν. Θέλει μια νέα αρχή μαζί σου. Το θέμα είναι ότι η τωρινή σου σχέση είναι πολύ καλή. Θα σε συμβούλευα να παραμείνεις με τον άνθρωπο που είσαι τώρα γιατί έχεις καλές προοπτικές για γάμο. Αν επιλέξεις τον προηγούμενο, μου το βγάζει με αβεβαιότητα το μέλλον σας. Και πάλι όμως εσύ θα αποφασίσεις.

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας, είμαι αρκετο καιρό μόνη μου μετά την τελευταία μου σχεση, η οποία κράτησε 5 χρόνια, χωρίς να έχει έρθει κάτι δυνατό για εμένα όσο αυτο που ειχα και θα ήθελα να μάθω αν θα υπάρξει συντομα νέος έρωτας στην ζωή μου, η θα επιστρέψει πάλι ο πρώην μου δίνοντας μια ευκαιρία. Γενικά θέλω να μάθω αν θα προχωρήσει η οποία σχέση σε κάτι πιο σοβαρό. 

Το ψευδόνυμο μου: Κάτια

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Κάτια, αρκετά καλό το μέλλον σου, με αρκετούς θαυμαστές. Ενδέχεται να επιστρέψει ο πρώην σύντροφός σου αλλά καθυστερεί. Θα σου δώσει ευκαιρία. Με προβληματισμό όμως δεν είναι τόσο σίγουρος. Νέες γνωριμίες θα κάνεις μέσα στο καλοκαίρι. Θα έχεις και άλλη μία ευκαιρία για σοβαρή σχέση μέσα στο έτος όμως η επιλογή που θα κάνεις εξαρτάται από την απόφασή σου.

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles