1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Μιλάμε από τις 3 Απριλίου γνωριστήκαμε μέσω των Social media αν και αυτός με είχε δει από κοντά κάποια στιγμή πριν μήνες αλλά είχε δει τότε ότι ήμουν σε σχέση… Χώρισα μετά και άρχισε και μου έστελνε. Έτσι ξεκινήσαμε να μιλάμε κάθε μέρα.. Εδώ και 1 μισή μήνα περνάω ωραία και έχουμε βρεθεί και από κοντά.. Όπου 16 Μαΐου δημιουργήθηκε σχέση μεταξύ μας. Είναι πολύ καλός όπως φαίνεται. Δείχνει να με νοιάζεται. Θα ήθελα να μάθω τι σκέπτεται ο ίδιος. Πως με βλέπει αν του αρέσω. Αν όντως δείχνει ότι του αρέσει που είναι μαζί μου.

Το ψευδώνυμο μου: Ιόλη
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Ιόλη, Είναι πολύ νωρίς ακόμα για οποιαδήποτε πρόβλεψη, θα χαιρόμουν πολύ να ξανακούσω από σένα μετά από ένα μήνα. Μέχρι τότε να περνάς καλά.

μέντιουμ άρης

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας και από μένα… αγαπητή ομάδα Ταρωτώ εγώ έχω ενδιαφέρον για κάποιον που έχει γεννηθεί 25 – 8 θα γίνει κάτι μεταξύ μας; Αν όχι θα έρθει κάτι καινούργιο στη ζωή μου; Είμαι αρκετό καιρό μόνη μου θα ήθελα έναν άνθρωπο στη ζωή μου και αν είναι και αυτός που επιθυμώ μεγαλύτερη η χαρά μου!! Ευχαριστώ

Το ψευδώνυμο μου: Μοναξιά
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Μοναξιά, καμιά φορά η μοναξιά είναι πολύ καλύτερη από έναν κακό σύντροφο. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν, αυτό που η ζωή σου στερεί σήμερα σίγουρα θα σου το δώσει αύριο, αυτή είναι η ισορροπία του σύμπαντος, εμπιστεύσου το. Η κάρτα σου η Εγκράτεια σου ζητά  να έχεις υπομονή και ελπίδα, μια και αυτό που περιμένεις θα έλθει στην ώρα του, ούτε ένα λεπτό  νωρίτερα. Έχε εμπιστοσύνη και αγάπα τον εαυτόν σου πρώτα απ’ όλους. Δεν θα χάσεις. 

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας … είμαι σε έναν συμβατικό γάμο με κοινή απόφαση και τον δυο. Θα ήθελα να μου πείτε αν βλέπετε κάποια αλλαγή στα αισθηματικά μου θα κάνω κάποια καινούργια γνωριμιά που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε σχεση; Και ναι ποτέ βλέπετε ότι θα γίνει. Σε περίπτωση που η απάντηση σας είναι ότι για να κάνω καινούργια γνωριμιά θα πρέπει να χωρίσω να σας εξηγήσω ότι αυτό προς το παρών δεν γίνετε. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας 

Το ψευδώνυμο μου: Μόνη
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Μόνη, είναι έτσι όπως το λες, πρώτα χωρίζεις και μετά ψάχνεσαι. Η κάρτα σου το τέσσερα Καρό σου λέει να είσαι προσεκτική με τα λόγια σου και τα οικονομικά σου. Όσο για την αλλαγή που περιμένεις , ακόμα δεν είναι η ώρα της. Υπομονή.

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Μεγάλη ιστορία. Συνοπτικά έχω περάσει από μεγάλες δοκιμασίες, πολύ δύσκολες προκειμένου να εξελιχθώ πνευματικά. Για να λάβουν τέλος όλα αυτά που περνάω παίρνω ως μήνυμα πως θα γίνει αυτό όταν αφυπνιστώ. Τι θέλει να πει ο ποιητής; Ποτέ θα συμβεί αυτό;

Το ψευδώνυμο μου: Sad Witch
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Sad Witch, δεν θα μπορούσες να εξελιχθείς χωρίς δοκιμασίες. Χρειάζεται μεγάλη υπομονή και αρκετός χρόνος. Θα συμβεί στην ώρα που πρέπει. Μείνε εγκρατής  .

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είχα ελεύθερη σχέση για 10 μήνες όμως ήταν σα να είχαμε σχέση περνούσαμε πολύ χρόνο μαζί φοβόταν όμως τη δέσμευση. Ενα βράδυ στα ξαφνικά χωρίς να το περιμένω μου είπε να σταματήσουμε γιατί νιώθει ότι με εκμεταλλεύεται με χρησιμοποιεί δεν νιώθει τίποτα εγώ πιστεύω όμως ότι νιώθει αλλά φοβάται θέλει να μείνει μόνος του να βρει τον εαυτό του να δει τι θέλει γιατί είναι μπερδεμένος να κατασταλάξει. Εγώ κατέρρευσα ψυχολογικά έχει περάσει 1.5 μήνας και επειδή δεν ήθελα να τον χάσω μου είπε σκέτο σεξ αν θες δεν μπορούμε να είμαστε όπως πριν εγώ το δέχτηκα γιατί ήθελα έστω και έτσι να τον βλέπω αλλά αυτός άρχισε να μου μιλάει μονολεκτικά και απότομα. Του ζήτησα να σταματήσουμε το σεξ δεν με βοηθάει και απλά να έχουμε μια επικοινωνία για να συνηθίζω σιγά σιγά να αποδέχομαι τον χωρισμό και όποτε του στείλω εγώ μου απαντάει σα φίλος. ΔΕΝ το αντέχω όμως θέλω να έχουμε μια φυσιολογική σχέση τον θέλω πίσω.

Το ψευδώνυμο μου: Fraoulitsa
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Fraoulitsa, η κάρτα σου ο Θάνατος μιλάει για ένα απαραίτητο και αμετάκλητο τέλος σε μία εξαιρετικά δυσάρεστη, αρρωστημένη θα έλεγα κατάσταση, που σας οδηγεί μοιραία στην κατάρρευση. Ακόμα και αν δεν το επιδιώξετε εσείς εκείνος θα βάλει τέλος σε αυτήν την χωρίς αίσθημα και νόημα γι’ αυτόν ιστορία. Βρείτε την δύναμη να απομακρυνθείτε όσο το δυνατόν συντομότερα από αυτήν την αφόρητη κατάσταση κρατώντας ψηλά τον εγωισμό σας χωρίς  να παρακαλέσετε για κάτι που εκείνος έχει ξεκάθαρα δηλώσει πως δεν υπάρχει.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles