ομάδα του ταρωτω

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με το Γ. τραβιομαστε ένα χρόνο και από τότε που του είπα τι νιώθω για εκείνον άλλαξε τελείως έφυγε από εδω για αρκετό καιρό γύρισε και ξανά βρισκόμαστε αλλά τώρα τελευταία έχουμε σταματήσει να βρισκόμαστε και να μιλάμε βρίσκει προφάσεις συνεχώς για να με αποφεύγει. Τι θα γίνει μεταξύ μας;; να σταματήσω να περιμένω ή θα ξανά γυρίσει όπως είμαστε πριν;

Το ψευδόνυμο μου: laisyday

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή laisyday, αντιμετωπίζει κάποια οικογενειακά θέματα που του φέρνουν εκνευρισμό. Δώσε χρόνο στη σχέση σας να αναπνεύσει. Δεν υπάρχει χωρισμός στο μέλλον. Έχετε αρκετά ενδεχόμενα επανασύνδεσης. Αν απομακρυνθείς για ένα διάστημα θα αρχίσει να ανησυχεί και θα αναθεωρήσει όσα σκέφτεται. Οπότε θα έχεις το περιθώριο να επανορθώσεις.   

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Από την πρώτη στιγμή υπήρξε έλξη. Οι συνθήκες είναι ακατάλληλες όμως επειδή υπάρχει γάμος στη μέση. Θα υπάρξει συνέχεια σε αυτό που ξεκινήσαμε? Εννοώ κρατάμε απόσταση ειδικά αυτός αλλά από μεριά μου είναι έντονο το συναίσθημα ότι μας δένει κάτι δυνατό. Ίσως το μπερδεύω με γυναικείο εγωισμό βέβαια και προσπαθώ να το καταπολέμησω αλλά έχω έντονα την ενσυναίσθηση μου κ αυτό με κρατάει ακόμα πίσω στο να τον σκέφτομαι.

Το ψευδόνυμο μου: Σαμάνθα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Σαμάνθα, θεωρώ ότι το ένστικτό σου σε καθοδηγεί σωστά. Πρέπει να κάνεις λίγο ακόμα υπομονή και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ο γάμος του σίγουρα δημιουργεί εμπόδια και αναστάτωση στη σχέση σας αλλά  θα σας δωθεί η ευκαιρία να κάνετε μία νέα αρχή στο μέλλον.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με αυτόν τον άνθρωπο, εδώ και 2,5 χρόνια μία μιλάμε μία δεν μιλάμε. Μία είμαστε μαζί, πάμε διακοπές, κοιμόμαστε μαζί, κάνουμε ότι κάνουν όλοι σε μια σχέση, χωρίς να είμαστε μαζί (για αυτόν). Όταν ένας από τους 2 κάνει άλλη σχέση, δεν μιλάμε. Στις γιορτές, ήμασταν πάλι μαζί αλλά πλέον έχουμε σταματήσει να μιλάμε, δεν ξέρω αν έχει κάτι άλλο στην ζωή του, απλά έχουμε απομακρυνθεί και θέλω να δω αν θα ξανά εμφανιστεί και για ποιόν λόγο αυτή τη φορά.. Και αν θα θέλει ποτέ να είμαστε μαζί κανονικά.. Ευχαριστώ..

Το ψευδόνυμο μου:Λουλούδι 🙂

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητό Λουλούδι, όταν μπαίνουν τρίτα άτομα στη σχέση σας και το γνωρίζετε αμφότερα και οι δύο σημαίνει ότι έχει χαθεί ο σεβασμός. Αν στην επόμενη ευκαιρία που θα σας δώσει η τύχη σας αντιδράσετε με τον ίδιο τρόπο τότε χωρίζετε οριστικά. Υπάρχει ενδεχόμενο να είστε μαζί σε πολύ καλύτερη μορφή σχέσης. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρετε.

ολοκληρωμένες προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα μείνω έγκυος το 2019 θα περάσω μεγάλη ταλαιπωρία ευτυχισμένοι γαμος είναι ευτυχισμένος θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα τα τι μας επιφυλάσσει το μέλλον θα μετακομίσουμε θα επισκεφτούμε γιατρό στο εξωτερικό θα πάνε όλα καλά θα με απατήσει θα είμαστε ευτυχισμένοι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα ασθενειών θα αλλάξουμε δουλειές θα έχω εάν μείνω έγκυος μια καλή εγκυμοσύνη θα ταλαιπωρηθω ποτε θα έρθει η εγκυμοσύνη πιο μήνα θα υπάρξει μια αλλαγή

Το ψευδόνυμο μου: Νιονιος

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Πολύ άγχος έχεις και αυτό επηρεάζει την υγεία σου. Θα υπάρξουν αλλαγές μέσα στο έτος. Απρόβλεπτα γεγονότα όχι απαραίτητα δυσάρεστα θα σε βγάλουν από την καθημερινότητα. Θα ξεπεράσεις τα εμπόδια με υπομονή και θα έχεις στήριξη από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Σε γενικές γραμμές είναι θετικό για εσένα το έτος που διανύουμε. 

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γνωρίστηκαμε στην Ιταλία και παρόλο που είμαστε πολύ διαφορετικοί δέσαμε πάρα πολύ σαν άνθρωποι γιατί περάσαμε παρόμοιες καταστάσεις όμως τώρα έχει απομακρυνθεί θα ήθελα λοιπόν να ξέρω αν θα προχωρήσει η γνωριμία μας σε κάτι πέρα από το φιλικό η έχει τελειώσει….. Και πρέπει να προχωρήσω και εγώ μπροστά χωρίς να ξανά ασχοληθώ με αυτον.

Το ψευδόνυμο μου: Catania

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Σίγουρα κατέχεις ξεχωριστή θέση στη καρδιά του. Η αλήθεια είναι ότι σε βλέπει περισσότερο  φιλικά όμως έχετε περάσει ωραίες στιγμές μαζί και σου έχει μιλήσει για προσωπικά του θέματα. Έχετε πολλές πιθανότητες να είστε μαζί ως ζευγάρι, θα σας δοθεί η ευκαιρία στο μέλλον να συζητήσετε και να βρείτε τη χρυσή τομή για τη σχέση σας.  

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles