Μια κρύο μια ζεστή. Ρώτα το Ταρωτώ! Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Αγαπημένο μου Ταρωτώ σε συνέχεια της απάντηση σου, του μίλησα για τα αισθήματα μου ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του εδώ και 5 χρόνια αλλά αυτός μου ξεκαθάρισε ότι με βλέπει φιλικά. Βέβαια ο τρόπος του δείχνει κάτι διαφορετικό αλλά με μπερδεύει συνέχεια. Βλέπεις κάτι από μέρος του ή να μην προσπαθήσω και άλλο και να συνεχίσω την ζωή μου.

Το ψευδώνυμο μου: K&A
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη,  Χαίρομαι για την εμπιστοσύνη  που μου δείχνεις . Αυτή την φορά η κάρτα σου είναι  η  Εγκράτεια  και σου ζητά να κρατήσεις με κάθε τρόπο την ισορροπία σου, ούτε  στιγμή να μην αισθανθείς άβολα, επειδή του εκμυστηρεύτηκες τα αισθήματά σου. Στην τελική ο αληθινά χαμένος  είναι εκείνος, που για δικούς του ακαθόριστους λόγους, έχασε την αγάπη από τα χέρια του.  Δεν βλέπω κάτι κρυμμένο εκ μέρος  του, βλέπω όμως ότι στο παρελθόν έχει πληγωθεί από κάποια γυναίκα, και τώρα είναι εξοργιστικά επιφυλακτικός  προς όλες τις ενδιαφερόμενες. Προτείνω  να το παραμερίσεις για την ώρα. Μην χάσεις άλλο χρόνο. Κοίταξε και κάτι άλλο, καλό θα σου κάνει. Αν συνέλθει εγκαίρως καλώς, διαφορετικά όχι άλλο χάσιμο του πολύτιμου χρόνου σου..

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας. Είχα σχέση με κάποιον για έναν χρόνο, έπειτα εδώ κ δυο χρόνια δείχνει ενδιαφέρον, αλλά χάνεται, ξαναεμφανίζεται κ πάει λέγοντας… Οπότε βρισκόμαστε παίρναμε πολύ όμορφα, αλλά μετά ” κλειδώνει ‘. Από την μία μου λέει ότι πρέπει να λέμε μόνο γεια, από την άλλη ξαναεμφανίζεται, χωρίς εγώ φυσικά πριν να τον ενοχλώ. Είμαστε στον ίδιο χώρο εργασίας, κ’ ‘κολλάει’ ‘ σε αυτό.. Κ μένει με την μητέρα του… Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σας.

Το ψευδώνυμο μου: Klara39
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, Η κάρτα σου το εννιά Σπαθί, απλά διαπιστώνει την δυσάρεστη κατάσταση που σε φέρνει αυτό το άτομο όποτε έχει διάθεσή, να κάνει  τα κέφια του. Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι γι’ αυτό το αγοράκι της μανούλας του, πάψε να διαμαρτύρεσαι, γιατί μαζί του θα έχεις μόνο, ότι έχει να σου δώσει όποτε  σε θυμηθεί. Απομακρύνσου όσο είναι καιρός. Όλα τα υπόλοιπα είναι χάσιμο  χρόνου. Έχεις κάνει μία κακή επιλογή, Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, φτάνει να το διορθώσεις εγκαίρως. Στην δική σου περίπτωση το εγκαίρως είναι χθες.

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας!με ενδιαφέρει ένα παιδί κάμποσο καιρό τώρα! Γνωριστήκαμε στη δουλειά μιλούσαμε κάθε φορά που βλεπόμασταν κ έψαξε και με βρήκε στα σοσιαλ… Από τότε στέλνουμε συχνά μηνύματα, τον βλέπω ότι ενδιαφέρεται αλλά δεν κάνει κίνησή να βρεθούμε. Φαίνεται πολύ καλός… Υπάρχει ενδεχόμενο για σχέση μαζί του; Σας ευχαριστώ!

Το ψευδώνυμο μου: Ζυγινα 2
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, Δεν μου έγραψες, πόσον καιρό  μιλάτε στο διαδίκτυο; Γιατί αν είναι μήνες, έχεις πέσει σε άτομο που έτσι απλά περνά την ώρα του, κουβεντιάζοντας για χίλια θέματα, αλλά για διάφορους λόγους δεν κάνει τίποτα περισσότερο. Η κάρτα σου , το επτά Σπαθί επιβεβαιώνει τους φόβους μου. Δεν είμαι καθόλου σίγουρη πως σκέπτεται κάποια ευλογημένη μέρα  να συναντηθείτε. Μακάρι να κάνω λάθος, κράτησε όμως κορίτσι μου μικρό καλάθι.

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θέλω να μάθω εάν θα μου κάνει πρόταση συμβίωσης κ γάμου και εάν θα τελειώσει ότι τον κράτα εγκλωβισμένο στο παρελθόν με την πρώην γυναίκα του. Όταν γνωριστήκαμε μου είπε ότι δεν υπήρχε επαφή με το γάμο του αλλά στη συνέχεια μου παρουσίασε οικονομικά εμπόδια που τον κρατούν εγκλωβισμένο. Σε πόσο διάστημα θα ξεμπερδέψει από αυτή την ιστορία

Το ψευδώνυμο μου: Αγάπη
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη, Η κάρτα σου, ο Τρελός , μιλάει για ένα εξαιρετικά αντιφατικό, αναποφάσιστο , και τελικά προβληματικό άτομο, που  βρίσκεται γενικώς ανάμεσα, και ποτέ πραγματικά μέσα, σε τίποτα. Φυσικά ο τρελός μπορεί να πάρει ξαφνικές αποφάσεις στο λεπτό,  και σε λίγο καιρό να αλλάξει γνώμη, χωρίς την παραμικρή τύψη. Δεν πολύ πιστεύω πως έχει χωρίσει οριστικά απ’ την γυναίκα του, νομίζω όμως ότι και εκείνη την ταλαιπωρεί με τον επιπόλαιο χαρακτήρα του. Η συμβουλή μου; Κράτα μικρό καλάθι.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Πραγματικά έχω κουραστεί και δεν ξέρω αν άξιζε τελικά. Είμαστε σε διάσταση ένα χρόνο έχω περάσει πολλά. Τον αγαπάω βέβαια πολύ για αυτό και κάνω υπομονή μήπως και αλλάξει. Δεν ξέρω τι παιχνίδι παίζεται πίσω απ’ την πλάτη μου αν τελικά έχει τελειώσει η ιστορία με την άλλη γυναίκα. Αυτός ο άνθρωπος με έχει μια κρύο μια ζεστή. Εγώ υπομονετικά περιμένω να καταλάβει και να γυρίσει πίσω στην οικογένεια του αν πραγματικά το θέλει ή απλά όλα έχουν τελειώσει. Τον αγαπάω πάρα πολύ εγώ εκείνος δεν ξέρω.

Το ψευδώνυμο μου: Λένα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη, Η κάρτα σου το οκτώ Κούπα, δεν σου αφήνει πολλές ελπίδες, αφού ο άνθρωπος που ακόμα πιστεύεις σαν δικό σου, σε απογοητεύει ξανά και ξανά. Κρατάς την πόρτα σου ανοιχτή να μπει η αγάπη, και στην θέση της μπαίνει η αμφιβολία, και η αιώνια απουσία του. Κορίτσι μου, αν αγαπάς τα παιδάκια και τον εαυτόν σου, θα ήταν σωστό και πρέπον, να πάψεις πια να ασχολείσαι μαζί του. Χάνεις μεγάλο κομμάτι του πολύτιμου χρόνου, και της υπομονής σου. Η ζωή είναι λίγη και τα νιάτα ακόμα λιγότερα. Μην τα πετάς, στο απύθμενο πηγάδι της αδιαφορίας του.

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles