Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 22/02/2019 στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλημέρα σας έχω στείλει δέκα φορές το ίδιο μήνυμα εδώ κ ένα μήνα αλλά απάντηση δεν έχω πάρει.. είχα σχέση με τον Γιώργο και χωρίσαμε πριν μια βδομάδα θα ήθελα να μάθω τις σκέψεις του και τις προθέσεις του τι ακριβώς θα γίνει θα υπάρξει επανασύνδεση? τον αγαπάω πάρα πολύ θα υπάρξει λύση στα προβλήματα μας που μας χωρίσαν??????

Το ψευδώνυμο μου: Μαρίλια

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

΄Έχεις εύνοια τύχης. Η κάρτα σου είναι πολύ θετική. Απλά δεν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτόν σου. Έχεις το αστέρι αλλά προφανώς έχεις χάσει την πίστη σου. Θα είστε πάλι μαζί και τα όνειρά σου θα πραγματοποιηθούν Ακόμα κι αν φαίνεται δύσκολο αυτή τη περίοδο θα έχεις επαναφορά του αγαπημένου σου σύντομα. 

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ο Παναγιώτης είναι μια καινούργια γνωριμία μου είπε ότι είναι δύο χρόνια μόνος του. Παρόλα τα είναι πολύ επιφυλακτικός και αποφεύγει να βρισκόμαστε συχνά και δεν μιλάμε στο τηλέφωνο παρά μόνο με μηνύματα και μου είπε ότι θέλει να το πάμε σιγά σιγά. Ενδιαφέρεται για μένα ? Θα γίνει σχέση μαζί του? Είναι ειλικρινής απέναντι μου η ψεύδεται???

Το ψευδονυμο: α μου είναι ρία.

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Δυστυχώς αγαπητή μου πρέπει να κρατήσεις μια ουδέτερη στάση με αυτόν τον άνθρωπο. Δεν βλέπω εξέλιξη. Υπάρχει πρόσωπο από το παρελθόν του. Η κάρτα σου είναι το άρμα που σου δίνει δυνατότητες να είναι η τύχη με το μέρος σου. Είναι η περίοδος για να κάνεις νέες γνωριμίες και να γευτείς τη χαρά μιας νέας σχέσης. 

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας.. είμαι παντρεμένη εδώ και 9 χρόνια. με τον άντρα μου έχουμε αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες στο θέμα το οικονομικό. στην δουλειά του τον εκμεταλλεύονται θα μπορέσει ποτέ να καταφέρει αυτά που θέλει στην δουλειά του; εγώ θα μπορέσω να βρω μια δουλειά; και να πάει το σπίτι μου λίγο καλύτερα. σας ευχαριστώ πολύ…

Το ψευδώνυμο μου: Δίδυμα 11

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Μέχρι τώρα χωρίς να είσαι προετοιμασμένη βίωσες αρκετές αποτυχίες. Έχεις την κάρτα της κρίσης. Επικεντρώσου στο πρόβλημα και μην βλέπεις μόνο την επιφάνεια. Αν το κάνεις αυτό και πρέπει να πάρεις κάποια απόφαση το σίγουρο είναι ότι τα αποτελέσματά της θα είναι θετικά.   

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

είμαι σε σχέση περίπου 10 χρόνια. ερωτευμένοι και πολύ δεμένοι μεταξύ μας αλλά μας ταλανίζουν πολλά εργασιακά και οικονομικά προβλήματα που δεν επέτρεψαν να προχωρήσουμε. έχουμε συμβίωση που πάει πολύ καλά αλλά η ζωή μας δυσκόλεψε με ανεργία και των δυο. Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάτι ευοίωνο εργασιακά και για τους δυο μας κ αν πρόκειται να συνεχίσουμε μαζί και να βελτιώσουμε τη ζωή μας.

Το ψευδώνυμο μου: ευη21

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Έχεις την κάρτα του αυτοκράτορα. Σίγουρα περάστε άσχημες εποχές αλλά τώρα ήρθε η ώρα να πάρεις τα ηνία στα χέρια σου. Νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα επηρεάσουν θετικά την εξέλιξή σας. Το σίγουρο είναι ότι θα έρθει σταθερότητα στα επαγγελματικά σας και καλύτερο αποτέλεσμα με προοπτικές.

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

οικονομικά. τα τελευταία χρονιά τα Οικονομικά μου δεν είναι καλά. Όσο και αν προσπαθώ δεν μπορώ να τα βελτιώσω. περιμένω εδώ και χρόνια επιστροφή των χρημάτων που έδωσα για αγορά οικίας, που δεν μου παραδόθηκε ποτέ, αλλά πάντα κάτι γίνεται και δεν μπορώ να τελειώσω από αυτό το βάσανο. θα καταφέρω να πάρω τα χρήματα μου και να βελτιωθεί Οικονομικά Η οικογένεια μου?

Το ψευδόνυμο μου: απορημένη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου η κάρτα σου σε παρουσιάζει δέσμια τής κατάστασης σου, για την επιστροφή χρημάτων πού περιμένεις αργεί ακόμα. Όμως κάτι αναπάντεχο σαν νέα ιδέα θα σου δώσει μία λύση στο οικονομικό σου πρόβλημα ,μια καινούρια δουλειά ίσως? Άκουσε λίγο την διαίσθησή σου από ‘ότι είδα έχεις  και το γνωρίζεις. Είσαι  πολύ δυνατός χαρακτήρας  και στο μέλλον θα καταφέρεις να γυρίσεις την κατάσταση στο καλύτερο. Δεν θα  είσαι πιά απορημένη.

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles