Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 06/02/2019 στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Το αγόρι αυτό τ γνώρισα στα 15μου κ είχα ελεύθερη σχέση μαζί τ ήμασταν μαζί ενώ είχε αλλά τώρα τ τελευταία 4μιση χρόνια δεν μιλάμε λόγω ότι έχω σχέση κ γω. όταν τ συναντάω όμως με κοιτάει θέλω να δω αν νιώθει για μένα κάτι γιατί έχουμε περάσει πολλά κ έχω κολλήσει μαζί του. Είμαστε κ οι δυο  σε σχέση. θέλω ν μ πιέτε τ μέλλον μ με αυτό το άτομο.

Το ψευδώνυμο μου: Mpompo

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο να είστε μαζί. Εφόσον δεν εξελίχθηκε τόσα χρόνια σε δεσμό, θεωρώ ότι πρέπει να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια για να ενώσεις το χάσμα των χρόνων που πέρασαν. Θα ήταν καλύτερο να συνεχίσεις με τον τωρινό σου σύντροφο.

ολοκληρωμένες προβλέψεις

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας είμαι μια γυναίκα ερωτευμένη και θα ήθελα να μάθω και αν το αγόρι μου νιώθει κάτι για μένα Αν ζήσουμε μαζί Σας ευχαριστώ πάρα πολύ Δεν ξέρω αν μπορείτε να μου απαντήσετε και για τα οικονομικά μου πως θα πάνε Θα ήθελα να ζήσω μαζί με αυτό το αγόρι Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά με τα φόντα σας ίσως με βοηθήσετε για την συνέχεια της σχέσης

Το ψευδώνυμο μου: ΑΡΙΑ

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Πολύ καλή η επιλογή σου αν και βλέπω ότι σε έχουν πλησιάσει αγόρια αλλά δεν κάνεις εύκολα σχέση. Ο τωρινός δεσμός σου έχει πολλές πιθανότητες να περάσει στο μέλλον σε επισημοποίηση. Να προσέχεις να μην του δείχνεις ζήλεια. Ή να νιώθεις εξαρτημένη συναισθηματικά από αυτόν. Πάντως είναι ερωτευμένος και σε θέλει συνέχεια κοντά του.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα!! Εδώ και 4 μήνες έχω γνωρίσει αυτόν τον άνδρα και έχουμε ανταλλάξει κουβέντες. Αργότερα του είχα εκδηλώσει το ερωτικό μου ενδιαφέρον για εκείνον. Ο ίδιος είναι πιο επιφυλακτικός απέναντι μου και αρκετά εσωστρεφείς, το έχω παρατηρήσει. Αυτήν την περίοδο υπάρχει επικοινωνιακή απομάκρυνση μεταξύ μας δεν βλέπω κάποια εξέλιξη προς το παρόν. Θα ήθελα να μάθω αν έχει υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον προς στο άτομο μου από την πλευρά του, και αν υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξει κάτι ουσιαστικό και σταθερό μεταξύ μας;;

Το ψευδώνυμο μου: El99

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Ο λόγος έγκειται στο ότι είχε στη ζωή του και έχει κάποια άλλη στη ζωή του. Θα είναι παγωμένη η επικοινωνία σας. Και πράγματι κρατάει πολλά θέματα μέσα του, δεν είναι εκδηλωτικός. Έχει συναισθήματα για σένα αλλά επειδή δεν έχει σκοπό να χωρίσει, δε αφήνει ελεύθερη να προχωρήσεις στη ζωή σου.  

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχουμε χωρίσει εδώ και μια εβδομάδα. Θα ήθελα να μου πείτε αν τελικά θα επιστρέψει και θα είμαστε μαζί; Ήμασταν μαζί 2 χρόνια και του είπα εγώ να χωρίσουμε μετά από ένα τσακωμό. Και τώρα προσπαθώ να τον επαναφέρω αλλά βλέπω ότι δεν είναι θετικός. Θα ξανά είμαστε τελικά μαζί η χι να μην έχω ελπίδα. Μου λέει ότι το πήρε απόφαση.

Το ψευδώνυμο μου: Jenny

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Πρόκειται για έναν χωρισμό που θα συνεχίσει να υφίσταται. Καλύτερα να μην προσπαθήσεις άλλο. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και κοίτα μπροστά. Μελλοντικά βέβαια σε πλησιάζει ξανά. Θα κάνετε μία συζήτηση με τη διαφορά ότι εσύ ωστόσο θα έχεις κάνει νέα γνωριμία.

ερωτική συναστρία

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαστε 11 χρόνια μαζί κ υπάρχει άλλη κ δεν ξέρω με αγαπάει θα καταλήξουμε μαζί η θα χωρίσουμε πως βλέπει την σχέση μας σοβαρά η όχι η αγαπάει την άλλη κ έμενα με κοροϊδεύει με κρατάει από λύπηση  η από οίκτο. Που θα πάει αυτή η κατάσταση είναι από τον κύκλο της δουλειάς του η άλλη κοπέλα άσε που το επηρεάζουν αρνητικά όλοι εναντίον μου να με χωρίσει

Το ψευδώνυμο μου: irene

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Δεν σε κρατάει από λύπηση, έχει συναισθήματα για σένα. Δύο άτομα από το φιλικό του περίγυρο δεν θέλουν να είστε πάλι μαζί. Σίγουρα υπάρχει κάποια κοπέλα που τον διεκδικεί. Μπορείς ακόμα να τον φέρεις πιο κοντά σου. Έχει συναισθήματα για σένα, φρόντισε να του τα ξυπνήσεις

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles