ομάδα του ταρωτω

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας! Θα ήθελα να μάθω πότε θα κάνω στο μέλλον σοβαρή σχέση με αμοιβαία συναισθήματα… Δύο χρόνια δεν υπήρξε κάτι που να με ενθουσιάσει… Οι περισσότεροι δεν ταίριαζαν με τα θέλω μου, γιατί εγώ είμαι άτομο που του αρέσει η σταθερότητα και όχι κάτι λιγότερο από αυτό… θα έρθει επιτέλους αυτός ο ενας που θα ζήσουμε έναν όμορφο έρωτα? Ευχαριστώ πολύ! Ανυπομονώ για την απάντηση σας!

Το ψευδόνυμο μου: Βασίλισσα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Βασίλισσα, θα περάσεις ένα χρονικό διάστημα όπου θα συνεχίζεται αυτή η κατάσταση. Μην απογοητεύεσαι το καλό αργεί να έρθει. Αν και καθυστερημένα σου πέφτει γνωριμία με καλές προοπτικές. Θα κάνεις επιτυχημένο γάμο απλά θα πρέπει να κάνεις υπομονή. Το πρόσωπο αυτό θα σου φέρει μεγάλες θετικές αλλαγές στη ζωή σου.   

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θέλω να μάθω αν θα έχουμε μια ευτυχής καταληξη. Εχουμε μια περίπλοκη σχέση. Οταν είμαστε μαζί περνάμε καλά, γελάμε είναι σαν να είμαστε φίλοι πάνω από όλα.Και ενώ όλα πάνε καλά ξαφνικά κάτι τον πιάνει και τέλος. Εξαφανιζεται και μετά γυρνάει μετανιωμένος. Εγω θέλω ένα άνθρωπο να κάνω μια πραγματικά ευτιχισμενη οικογένεια. Ειναι όντως αυτός ο άνθρωπος για μένα;

Το ψευδόνυμο μου: Νένα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Νένα, έχει την αίσθηση ότι καταπιέζεται όταν μένει πολύ σε μία κατάσταση. Αυτό του δημιουργεί τάσεις φυγής. Και αλλάζει συμπεριφορές. Σε έχει κουράσει αυτή η μορφή σχέσης. Υπάρχουν λίγα ενδεχόμενα να βελτιωθεί στο μέλλον. Δεν βλέπω όμως ότι χωρίζετε οριστικά. Κοίτα να τον διαχειρίζεσαι πιο χαλαρά.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είναι μια καινούρια και πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από τον εργασιακό περιβάλλον μου και μ ενδιαφέρει αν θα εξελιχθεί. αυτή η γνωριμία σε σχέση και αν αισθάνεται το ίδιο για μένα. Αν η γνωριμία αυτή θα εξελιχθεί άμεσα σε σχέση και ποια θα είναι η κατάληξη της. Υπάρχει έρωτας μεταξύ μας? Θα επικοινωνήσει μαζί μου άμεσα? Θα διαρκέσει αυτή η σχέση?

Το ψευδόνυμο μου: Frenchdina

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Frenchdina, θα συνεχίσετε την φιλία σας για το επόμενο χρονικό διάστημα. Δεν φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει με το παρελθόν του. Ενδιαφέρετε και του αρέσεις στο χαρακτήρα και σαν παρουσία. Στο κοντινό μέλλον ενδεχομένως να εξελιχθεί σε σχέση η γνωριμία σας. Δείχνει πολύ καλή περίπτωση. Θα έρθει από μόνη της η σχέση. Χωρίς να το καταλάβεις όλα θα αποκτήσουν νόημα στη ζωή σου.    

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα μπορέσουμε να είμαστε μαζί;; Πριν λίγους μήνες τον γνώρισα στο διαδίκτυο, στην αρχή απλά περνούσαμε όμορφα με τις συνομιλίες μας. Σιγα σιγά αρχίσαμε να νιώθουμε κάτι πιο δυνατό ο ένας για τον άλλο. Εχουμε περάσει και οι δύο πολλές στενοχώριες, εγώ είμαι χωρισμένη και αυτός χήρος. Τωρα νιώθουμε ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλο.. Ζούμε σε διαφορετικές χώρες αλλά τώρα έρχεται να με βρει..Νιώθω ότι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό.. Θα τα καταφέρουμε να είμαστε μαζί στο μέλλον;;θα γίνει κάτι καλό μεταξύ μας;;

Το ψευδόνυμο μου: Τριαννταφυλλο

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητό Τριαντάφυλλο, βλέπω ότι πέρασες πολλές δύσκολες στιγμές στο παρελθόν αλλά τα κατάφερες. Είναι φυσικό να προβληματίζεσαι. Το μέλλον σου επιφυλάσσει εκπλήξεις αλλά και λύσεις για τα θέματα που σε απασχολούν. Θα είναι καλύτερα και πιο θετικά τα πράγματα και πιστεύω ότι προβλέπετε και να αποφασίσετε να διαμείνετε στην ίδια χώρα.  

ερωτική συναστρία

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είχα μια σχέση και είχα επενδύσει πολύ σε αυτή όμως χωρίσαμε μετά από 8 μήνες όπου μέναμε και μαζί μετά από λίγο καιρό τα ξανά βρήκαμε όμως δεν κράτησε και δεν ήταν τα πράγματα όπως πριν από τότε όμως δε σταματήσαμε να βρισκόμαστε κάθε φορά λέμε τέλος μπορεί να περάσει και μήνας χωρίς να μιλήσουμε η να βρεθούμε αλλά μετά πάλι βρισκόμαστε , θα είμαστε ξανά μαζί σαν μια φυσιολογική σχέση ;

Το ψευδόνυμο μου: Νενα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Νένα, αρνητικές συνθήκες για να εξελιχθεί μια τέτοιου είδους σχέση. Υπάρχουν όμως και τρίτα άτομα που επηρεάζουν το δεσμό σας. Μελλοντικά εξομαλύνεται η κατάσταση. Όσο συνεχίζεται ο χωρισμός και η επανασύνδεση τόσο περισσότερο κουράζεστε και εσείς. Θέλει πολύ δουλειά και κατανόηση για να καταφέρετε κάτι που να διαρκέσει στο χρόνο και να σταματήσουν οι διαφωνίες. 

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με λένε Κατερίνα πριν κάποια χρόνια είχα γνωρίσει ένα παιδί σε μια εκδήλωση πολιτική αυτός ήταν εν ώρα υπηρεσίας είναι αστυνομικός στα ματ τον λένε Άρη & ξέρω ότι είναι Λεων. Δεν γνωρίζω ηλικία & ημερομηνία γέννησης με ενδιαφέρει πολύ & θα θελα να μάθω αν θα κάνω σχέση μαζί του είμαι ερωτευμένη.

Το ψευδόνυμο μου: Κατάλινα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Σου έδειξε το ενδιαφέρον του με τον τρόπο του. Αυτός δεν θα έλεγα ότι είναι ερωτευμένος αλλά του αρέσεις. Είναι δύσκολο  και απόλυτο άτομο και δεν αρέσκεται σε σοβαρές δεσμεύσεις. Αν καταφέρεις να τον φέρεις στα νερά σου έχετε ενδεχόμενο να ενώσετε τους δρόμους σας. Αξίζει να κάνεις την προσπάθεια σου.  

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles