1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Γνώρισα τον άνθρωπο αυτόν στον επαγγελματικό μου χώρο. Υπήρξε έντονη χημεία μεταξύ μας εξ’αρχης. Στην πορεία η σχέση άρχισε να γίνεται συγκρουσιακή, όταν ζητούσε από έμενα συγκεκριμένα πράγματα με τρόπο χειριστικό και έντονο κι εγώ αρνιόμουνα. Απομακρυνθήκαμε, άλλαξα δουλειά, παρολαυτά η ζώη το έφερνε να συναντιόμαστε ξανά και ξάνα. Χωρίς να μπορούμε να βγάλουμε άκρη επικοινωνίας μεταξύ μας. Εγώ παραμένω πολύ ερωτευμένη μαζί του. Έχουν περάσει περίπου πέντε χρόνια. Είμαστε πάλι σε απόσταση τώρα. Θα ήθελα να μάθω αν μ’ αυτόν τον άνθρωπο θα καταφέρουμε να συντονιστούμε και να γίνουμε ζευγάρι.

Το ψευδώνυμο μου: Χαραυγή
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη, Η κάρτα σου Ο Ερημίτης δηλώνει απερίφραστα ότι καταδικάζεις τον εαυτόν στην μοναξιά , περιμένοντας έναν εξαιρετικά χειριστικό άνθρωπο, που ουσιαστικά  δεν ενδιαφέρεται με αληθινά  αισθήματα για σένα, παρά μόνο  για να ικανοποιεί το απέραντο εγώ του. Πραγματικά τι περιμένεις να συμβεί μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια;; Ποια είναι τα σημάδια που σου εμπνέουν αυτή την αναμονή; Ρωτάς για μία άτυχη ιστορία που εδώ και τόσο καιρό έχει σαφώς και για το καλό σου τελειώσει. Άφησέ την εκεί που της αξίζει δηλαδή στο παρελθόν.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να μάθω αν με σκέφτεται ακόμα το άτομο αυτό κ αν σκέφτεται να κάνει κίνηση για ν με ξανά προσεγγίσει. Έχουμε αρκετό καιρό να μιλήσουμε. Ήμασταν μαζί λίγο διάστημα άλλα για έμενα ήταν κάτι πολύ δυνατό. Αλλιώς αν θ ξανά υπάρξει νέο άτομο στην ζωή μου που θ με κάνει ν νιώσω χαρά κ πάλι. Έχω αρκετά προβλήματα παρόλο που προσπαθώ αρκετά κ δεν το βάζω κάτω… Εκεί που πάω να ηρεμήσω όλο και κάτι γίνεται. Περιμένω τα καλύτερα να έρθουνε. Ευχαριστώ πολύ

Το ψευδώνυμο μου: Βικτορια
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, είσαι εντελώς αόριστη και ασαφής. Τόσο που δεν βγάζω νόημα  Στείλε περισσότερες πληροφορίες όχι μόνο τα συναισθήματά σου.

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Η γνωριμία μας έγινε μέσα από τη δουλειά πριν από αρκετά χρόνια πίσω .. είχαμε μια σχέση όπου η επικοινωνία δεν ήταν το δυνατό μας σημείο.. υπήρχε μεν μια μαγνητική έλξη ανάμεσα μας αλλά ένιωθα ότι όλο αυτό το ζούσα μόνη μου. Σαν να προσπαθούσα εγώ να κρατήσω τη σχέση μας ζωντανή. Δεν μου εκφραζόταν, δεν ήξερα τι ένιωθε, τι σκέφτεται, τι θέλει με αποτέλεσμα να μου δημιουργούνται ανασφάλειες και αμφιβολίες με αυτό το πρόσωπο. Και αυτό που θέλω να ξέρω είναι το πώς βλέπει αυτός τη μεταξύ μας σχέση?

Το ψευδώνυμο μου: Λουνα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη στο άνοιγμα των  καρτών σου βλέπω ότι ακόμα και στις συναντήσεις που είχες μαζί του πάντα στεναχωριόσουν. Ο Πέτρος όπως διακρίνω μέσα από της κάρτες μου δεν θέλει να σου δηλώσει τα πραγματικά του συναισθήματα γιατί είναι πολύ ανασφαλής. Ταλαιπωρημένος αρκετά, τα τελευταία χρόνια με τα αισθηματικά του που δεν πήγαν όπως τα ήθελε έπαψε να εμπιστεύεται την κάθε γυναίκα. Φρόντισε φίλη μου να βγεις από όλο αυτό το αδιέξοδο που βρίσκεσαι. Οι κάρτες σου δείχνουν ότι υπάρχουν φορές που σε σκέπτεται και αυτό είναι αρκετά θετικό για εσένα. Η πρόβλεψή σου δείχνει στο ξεκαθάρισμα των καρτών σου ότι θα αγωνιστείς πολύ να τον κερδίσεις. Υπομονή.

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαι μαζί του κοντά 5 χρόνια παράνομη σχέση είναι.. ποτέ φεύγει ποτέ έχετε. Δεν ξέρω τι. Νιώθει για μένα τώρα με άφησε για ένα χαζό λόγο. Θα ήθελα να μάθω αν θα ξανά γυρίσει. Κ αν. Έχει έστω κ λίγα αισθήματα για μένα αν νιώθει Κάτι…. Και αν έχει άλλη ερωμένη παράλληλα με εμένα…. Σας ευχαριστούμε πολύ για της απάντησης σας!!!!

Το ψευδώνυμο μου: Φωτια89
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Φωτια89 στον άνοιγμα της ελληνικής τράπουλας βλέπω ακριβώς στην μέση ότι ο Σπύρος είναι ατίθασος συναισθηματικά. Σε φέρνει σε αδιέξοδο. Πολλές φορές σε έχει πονέσει. Φρόντισε να αλλάξεις απέναντι του. Σε έχει σίγουρη και δεδομένη φίλη μου γι’ αυτό και αντιδρά με αυτό τον τρόπο. Ο Σπύρος δείχνει στις κάρτες μου ότι ξεσηκώνετε μαζί σου ότι του αρέσεις αλλά δεν εκδηλώνει συναισθήματα γιατί υπάρχουν φορές που παίζει και αλλού. Το άγνωστο τον εξιτάρει και θέλει πάντα να ζει έντονα. Καλό θα ήταν να βγεις από όλο αυτό και να αδιαφορήσεις όσο και αν σε πονάει να δει μια άλλη Μαρία. Διαφορετικά όπως όλα δείχνουν δεν θα αλλάξει απέναντί σου.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Το θέμα μου αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Είμαι δημόσιος υπάλληλος και εδώ και ένα χρόνο προσπαθώ να πάρω μετάθεση και ενώ έχω προτεραιότητα λόγω προβλημάτων υγειάς όλο κάτι τυχαίνει και παίρνει αναβολή, μια οι εκλογές, την άλλη η αλλαγή προέδρου την επομένη αναρρωτικές των υπευθύνων. Θα πάρω μέχρι το τέλος του έτους μετάθεση?

Το ψευδώνυμο μου: margo

Αγαπητή φίλη margo υπάρχουν πρόσωπα που πολλές φορές εμποδίζουν τα επαγγελματικά σου σχέδια, κάτι που σε πάει πίσω και σου δημιουργεί ανασφάλειες. Οι συζητήσεις που θα γίνουν θα είναι πολλές από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα και οι αποφάσεις που θα πάρουν θα αργήσουν. Στο ξεκαθάρισμα της τράπουλας  οι κάρτες σου φίλη μου Μαργαρίτα δείχνουν ότι η επαγγελματική σου μετακίνηση θα γίνει όχι στο τέλος του χρόνου αλλά αργότερα.  

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles