1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ |Γεια σας. Έχω μια σχέση με έναν στο εξωτερικό. Αυτός μου αναφέρει συνέχεια ότι είμαι ο έρωτας της ζωής του και δεν μπορεί χωρίς εμένα. Ενώ τον πιέζω να μου πει πότε θα έρθει εδώ συνέχεια μου απαντά γενικά και αόριστα, σύντομα λέει. Θα ήθελα να ξέρω υπάρχει μέλλον με αυτόν τον άνθρωπο ή όχι. Θα έρθει σύντομα εδώ; Αξίζει να επενδύσω σε αυτόν ή με κοροϊδεύει;

Το ψευδώνυμο μου: agapoula1973
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή agapoula1973 ο κύριος στον οποίον αναφέρεστε είναι δύσκολος και αρκετά κυκλοθυμικός. Οι κάρτες μου προβλέπουν ότι εσύ είσαι πολύ στεναχωρημένη με όλο αυτό το παιχνίδι του. Το μέλλον δύσκολο μεταξύ σας μην τον πιστεύεις φίλη μου παίζει μαζί σου. Δεν σκέπτεται να έρθει σε αυτή την περίοδο γιατί πολλά θέματα τον απασχολούν. Η κάρτες σου εκφράζουν τις αμφιβολίες, τους δισταγμούς, τα διλήμματα, αλλά και τις επιλογές που θα πρέπει να κάνεις στην προσωπική σου ζωή. Όλα αυτά θα συνεχιστούν εάν φίλη μου δεν βγείς από το αδιέξοδο που σε έχει βάλει. Μην επενδύσεις σε εκείνον.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα γίνει κάτι με το άτομο που με ενδιαφέρει αν ναι πότε; Να προσθέσω πως έχω σχέση αυτό το διάστημα με άλλο παιδί και είμαι μπερδεμένη. Έχει γίνει κάτι με το αγόρι που με ενδιαφέρει (όχι σχέση). Δουλεύει ως μπάρμαν εγώ είμαι φοιτήτρια. Με το παιδί που έχω σχέση είμαστε μαζί 4χρονα με έχει χωρίσει 2φορ ες για αρκετό καιρό και εγώ τον έχω χωρίσει μια φορά γιατί μου άρεσε ο μπάρμαν. Έχουμε μιλήσει κάποιες φορές τώρα δεν μιλάμε (όχι γιατί είμαστε μαλωμένη άπλα δεν στέλνει και δεν στέλνω) είχε σχέση πριν 1 χρόνο με μια κοπέλα για 5χρονα. Ξέρει πως έχω σχέση.

Το ψευδώνυμο μου: Queen b
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου Διαμαντένια, Πόσο μπερδεμένη είναι η ζωή σου. Βρίσκεσαι ανάμεσα και πουθενά με δύο υποτιθέμενες σχέσεις που δεν σου προσφέρουν απολύτως καμία ευχαρίστηση. Το Εκκρεμές που πάντα απαντά μονολεκτικά σου απαντά με ένα ξεκάθαρο όχι.  Ούτε με τον ένα αλλά ούτε και με τον άλλον υπάρχει αυτό που ορίζουμε ως σχέση. Απλά μπερδεύεσαι γλυκά με δύο άτομα ανώριμα, και δεν οδηγείσαι πουθενά. Η αλλαγή είναι στο χέρι σου. Αποφάσισε.

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Βγαίναμε για ένα τρίμηνο χωρίς να έχουμε προσδιορίσει μεταξύ μας την κατάσταση. Ξαφνικά όμως εξαφανίστηκε χωρίς να έχει μεσολαβήσει κάτι!Θέλω να μάθω εξηγήσεις αλλά δεν ξέρω αν θα μπει στην διαδικασία να μου τις δώσει! Θεωρείτε ότι αξίζει τον κόπο η απλά να προχωρήσω παρακάτω; Έχω αναπτύξει συναισθήματα και αυτή η συμπεριφορά με πληγώνει αρκετά!

Το ψευδώνυμο μου: Eirini35
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη, Η κάρτα σου το Τέσσερα Κούπα μιλά για ένα άτομο επιπόλαιο και χαρακτηριστικά αδιάφορο προς εσένα για λόγους προφανώς που δεν αφορούν εσένα μια και δείχνει να έχει απομακρυνθεί ηθελημένα από κοντά σου. Θεωρώ  πώς το να προχωρήσεις παρακάτω είναι το λογικότερο που μπορείς να κάνεις. Αν ενδιαφέρεται ας προσπαθήσει να έρθει σε επαφή μαζί σου εκείνος. Εσύ δεν έχεις φταίξει σε τίποτα , λοιπόν;;

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με το συγκεκριμένο άτομο συνεργαστήκαμε στον ίδιο χώρο…πριν λίγο καιρό έφυγα από τον χώρο αυτό. Όλο αυτό το διάστημα υπήρχε ένας μαγνητισμός ανάμεσα μας, πάντα χαμογελαστοί, με χιούμορ πειράγματα, ένιωθα τόσο όμορφα όταν τον έβλεπα το ίδιο και αυτός. Καταλάβαινα τι ήθελε να μου πει μόνο με τα βλέμματα. Την τελευταία μέρα που έφυγα μου πρότεινε πως δε θα χαθούμε και θα τα πούμε για ποτό, …μιλήσαμε μερικές φορές αλλά ακόμα δεν βρεθήκαμε από κοντά. τι συμβαίνει από μεριάς του , με θέλει πραγματικά με βλέπει ερωτικά όπως εγώ τελικά θα βρεθούμε για εκείνο το ποτό όπως είχε πει ?…πόσο μου λείπει…..

Το ψευδώνυμο μου: ΠΟΝΕΜΕΝΗ..
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, Οι σχέσεις στο χώρο εργασίας αρκετά συχνά εξελίσσονται σε κάτι περισσότερο όταν είναι καθημερινές. Μόλις πάψουν τα άτομα να έρχονται σε τόσο στενή επαφή, αποστασιοποιούνται σχεδόν αυτόματα. Η μαγεία χάνεται μόλις σταματήσει το υποχρεωτικό πάρε δώσε, και αμέσως ακολουθεί το κενό. Όσο  και αν σου λείπει δυστυχώς, εκείνη  η υποτιθέμενη σχέση, ακολουθώντας το μάτια που δεν βλέπονται έχει προφανώς  τελειώσει. Μακάρι να πέφτω έξω..

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαι παντρεμένη 28 χρόνια. Θέλω να μάθω τι νιώθει ο άντρας μου για μένα. Μήπως υπάρχει κάποια άλλη στη ζωή του ή στο μυαλό του; Ξέρω ότι είχε μια συνάντηση με την πρώην του από τα μαθητικά τους χρόνια και ότι εκείνη δεν τον ξεπέρασε ποτέ. Γι αυτό και μόλις χώρισε επεδίωξε και την συνάντηση που είχαν. Του έστειλε ένα μήνυμα το οποίο και διάβασα άκρως ερωτικό. Πιστεύω ότι αν θέλει ο άντρας μου αυτή θα τρέξει κοντά του. Το ερώτημα μου μου λοιπόν είναι αν θέλει ο άντρας μου να κάνει κάτι με αυτήν. Είναι γεννημένη 2 μέρες πριν από εμένα αλλά την προηγούμενη χρονιά. Το μυαλό μου έχει κολλήσει σε αυτό και δεν μπορώ να λειτούργησε. Φοβάμαι ότι θα ξανασυναντηθούν και τότε τι;;

Το ψευδώνυμο μου: Τζενη

Φίλη μου, νομίζω πως μου έχεις την ίδια ερώτηση και στο παρελθόν, άρα  επαναλαμβάνω  τα ίδια. Μετά από 28 χρόνια βρε κορίτσι μου ήμαρτον , τώρα σε έπιασαν οι ανασφάλειές σου;; Το Εκκρεμές σου λέει όχι ξεκάθαρο. Ηρέμησε λοιπόν χαλάρωσε και μην ψήνεις καθημερινά τον άντρα σου με αυτήν την απαράδεκτη  και κατόπιν εορτής ζήλια γιατί ο γάμος σου αν  κινδυνεύσει μόνο εσύ θα φταις και κανένας άλλος..

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles