ομάδα του ταρωτω

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με ήθελε χρόνια μου έλεγε ότι μ αγαπάει κ δεν τον πίστευα. Ήμασταν μαζί παράνομα ώσπου χώρισα για να είμαι μαζί του η γυναίκα του το ξέρει. Το τελευταίο καιρό δεν μου δίνει τη σημασία που μου έδινε. Όταν κάνουμε έρωτα είναι μια χαρά μετά όμως πάλι τα ίδια. Τι συμβαίνει δεν με αγαπάει άλλο? Με έχει στηρίξει και τον αγαπάω δεν θέλω να τον χάσω.

Το ψευδόνυμο μου: Μίκιο

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Μίκιο, δεν βλέπω να χωρίζετε αλλά δεν είναι και μια σχέση με προοπτική. Η σύζυγός του μπορεί να το γνωρίζει όμως δεν έχει σκοπό να τον χωρίσει. Είναι μπερδεμένος και αυτό θα συνεχιστεί. Στο μέλλον καλυτερεύει η κατάσταση μεταξύ σας. Από ότι βλέπω θα έρχετε να σε βλέπει και θα σου εξηγήσει τους λόγους που αφορούν την οικογένεια του και πως θα μπορείτε να κρατήσετε τη σχέση σας.  

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θέλω να μάθω ποιο θα είναι το μέλλον μαζί του……θα είμαστε μαζί αν θα πάρει διαζύγιο τελικά κι αν μαγαπαει πραγματικά…….τι θα γίνει στο μέλλον? θα είμαστε μαζί?δεν είναι μαζί μου όπως ήταν και φοβάμαι μην τον χάσω……..θα μπορέσει να ξεπεράσει ποτέ τα προβλήματα που εχει ωστε να παμε παρακατω…..ποιο ειναι το μελλον για την ζωη μου

Το ψευδόνυμο μου: Σκορπιός

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητέ Σκορπιέ, θα είστε μαζί. Όμως δεν προβλέπεται διαζύγιο. Έχει συναισθήματα και σε αγαπάει αλλά μέχρι εκεί μπορεί να δώσει. Δεν θα χωρίσετε, αν το χειριστείς με ψυχραιμία. Είναι πολύ πιεσμένος και πρέπει να τον στηρίξεις ηθικά. Υπάρχει ενδεχόμενο να είστε πολύ καλύτερα στο μέλλον, για αυτό προσπάθησε όσο μπορείς για να έχεις τον αγαπημένο σου κοντά σου.  

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

H οικογένεια μου έχει μια δικαστική διαμάχη με κράτος σχετικά με ένα ακινητό. Τι έκβαση θα έχει αυτό για την οικογένεια μας. Eιναι κάτι που μας απασχολεί έντονα και η θέλαμε ν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί γιατί μας προκαλεί άγχος. Σας παρακαλώ δείτε το για να δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Το ψευδόνυμο μου: Ultimate

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Ultimate, είναι ένα νομικό θέμα που υπάρχει ως εκκρεμότητα από το παρελθόν. Έχει να κάνει και με άλλα άτομα. Όσο μπορείτε να κάνετε πιο θετικούς λογισμούς. Χρειάζεται αντοχή και υπομονή γιατί θα πάρει χρόνο. ΄Έχετε πολλές πιθανότητες να κερδίσετε την δίκη αλλά μην αμελείτε ότι υπάρχει και η αντίθετη γνώμη, η άλλη πλευρά, που θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή.    

ολοκληρωμένες προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έπειτα από αρκετό καιρό που χωρίζαμε κ τα ξαναβρισκαμε ακολουθήσαμε διαφορετικούς δρόμους. Πάντα πίστευα ότι κάτι βαθύτερο μας συνεδεε ανεξήγητο. Η απόφαση όμως ήταν τραβήξουμε διαφορετική πορεία. Πάντα τον σκέφτομαι ωραία και αναρρωτιέμαι αν με σκέφτεται κ εκείνος τι συναισθήματα έχει κ αν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης στο μέλλον. Σας ευχαριστώ πολύ

Το ψευδόνυμο μου: Empathic

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Empathic, είναι αρκετά δύσκολη σχέση και δοκιμάζει τις αντοχές σου. Σε σκέφτεται έντονα κάποιες φορές και μπορεί να το νιώθεις. Μετά από τις δοκιμασίες που περνάτε έχετε ενδεχόμενο να είστε και πάλι μαζί. Θα πρέπει να κάνεις υπομονή και να προσπαθήσεις να ανοίξεις επικοινωνία μαζί του. Στο μέλλον Έχετε προοπτικές επανασύνδεσης.

ερωτική συναστρία

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Τι τον ώθησε να κανει μια καινούργια σχέση; Έχει αισθηματα ακόμα για εμένα είτε σκέψεις; Ήταν ευτιχισμένος μαζί μου; Του άρεσε που ήμασταν μαζι ή ήταν απιστος. Όταν με βλέπει πως νιώθει. Θεωρεί ότι έκανε και έκεινος λάθη στη σχέση ή όλα τα διέγραψε και προχωρά χωρίς κανένα ίχνος τύψεις. Η νυν τι ξέρει για εμένα. Ξέρει ότι πρόσφατα χωρίσαμε;

Το ψευδόνυμο μου: lili

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή lili, του άρεσες και του αρέσεις ακόμα. Αποφάσισε όμως να αλλάξει πορεία. Άσε λίγο την κατάσταση να ηρεμήσει και να ξεκαθαρίσει μέσα του. Το έκανε για να μπορέσει να σε ξεπεράσει. Δεν του άρεσαν κάποιες συμπεριφορές σου. Μελλοντικά έχετε ενδεχόμενο επανασύνδεσης και θα είστε καλύτερα μέσα στη σχέση σας.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles