Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 13/02/2019 & 14/02/2019 στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Μας ενώνει ένα μακρινό παρελθόν. Δεν διαχειριστήκαμε σωστά τις καταστάσεις με αποτέλεσμα να μην συνεχίσουμε. Πέρασαν τα χρόνια. Επικοινωνούμε τώρα στο παρόν ξανά. Η ζωή μας έφερε ξανά σε επικοινωνία. Εκείνος όμως είναι πια εξωτερικό κ δεν ξέρω αν θα τον ξανάδωσαν θα γυρίσει πίσω και τι θα γίνει μεταξύ μας. Πείτε μου παρακαλώ πολύ θα ξαναβρεθούμε? Τι θα συμβεί μεταξύ μας? Δεν είμαι σίγουρη για την χρονολογία γέννησης του. Η ημερομηνία του όμως είναι σωστή. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ…

Το ψευδώνυμο μου: Κουίν

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Μπορεί να είναι εξωτερικό αλλά σε σκέφτεται πολύ συχνά και έχει επιθυμία να σε συναντήσει. Παρόλα αυτά υπάρχει κάποια σχέση του εκεί, η οποία είναι χαλαρού τύπου. Μελλοντικά θα πάρεις χαρά όταν σου πει ότι θα έρθει Ελλάδα. Δεν είναι όμως ξεκάθαρο αν αυτό που δημιουργηθεί μεταξύ σας θα είναι σταθερή σχέση. Περισσότερο ψυχικό δέσιμο θα έχετε. 

ολοκληρωμένες προβλέψεις

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαστε κ οι 2 σε γάμο. Βρισκόμαστε πάνω από ένα χρόνο καθαρά για σεξ. Συνήθως εκείνος κάνει τη πρώτη κίνηση για να συναντηθούμε. Θέλω να μάθω τι νιώθει για μένα και αν υπάρχει προοπτική μιας κανονικής σχέσης. Επίσης θέλω να μάθω αν έχει κ άλλες γυναίκες στη ζωή του. Παρόλο που ισχυρίζεται πως όχι… Εγώ δεν τον πιστεύω.

Το ψευδώνυμο μου: Miss

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Δείχνει ερωτευμένος ακόμα αλλά δεν θα εξελιχθεί αυτή η σχέση με αποτέλεσμα να ατονήσουνε τα συναισθήματά του στο μέλλον. Δεν θα υπάρξουν διαζύγια αμφότερα. Προσπάθησε να του δίνεις όμορφες στιγμές και να τον αγαπάς, για να τον έχεις πάντα στην αγκαλιά σου.  

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είχαμε μια δυνατή κ έντονη αγάπη.. Χωρίσαμε πριν 4 μήνες… Αυτός είναι ήδη σε νέα σχέση με μια μικρότερη κοπέλα που έχει κ παιδί… Εγώ τώρα, έκανα μια γνωριμία που νιώθω καλά, αν και για το συγκεκριμένο άτομο έχω ακούσει αρκετά αρνητικά σχόλια. Βέβαια μέσα μου αγαπάω ακόμη τον Μ. Και πιστεύω ότι κ εκείνος νιώθει ακόμη για μένα… Μπορείτε να μου πείτε πως βλέπετε το μέλλον μου, υπάρχει πιθανότητα να γυρίσει ο Μ? Με την νέα μου σχέση, υπάρχουν προοπτικές να εξελιχτεί σε κάτι καλό?

Το ψευδώνυμο μου: Μπερδεμένη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Με την νέα σχέση δεν είναι αρνητικά τα πράγματα. Με τη διαφορά ότι δεν ταιριάζετε σαν χαρακτήρες και αυτό θα το καταλάβεις στη πορεία. Όσο για τον παρελθοντικό σου έρωτα  δεν είναι αρνητικές οι προοπτικές να επανασυνδεθείτε αλλά θα πρέπει να κάνεις εσύ όλη την προσπάθεια. Αυτός έχει συναισθήματα για σένα αλλά δεν αρκούν για να κάνετε κάτι σταθερό και θα σε κουράσει στο μέλλον.  

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ήμασταν δεμένοι, τον είχα βοηθήσει σε όλα. Και εκείνος μου έδειχνε ενδιαφέρον και όταν ήμασταν μακριά και από κοντά. την τελευταία φορά που τον είδα 2/7/2018 ήταν όλα όμορφα. μετά από κει και πέρα ξαφνικά δεν μου ξαναμίλησε, χωρίς λόγο χωρίς να τσακωθούμε. είναι χωρισμένος έχει και ένα κοριτσάκι αρκετά αυταρχικό. μου είχε πει ότι νιώθει τα πάντα για μένα και με είχε βάλει στη ζωή του και στο σοι του. Θα ήθελε να μάθω γιατί δεν μου μιλάει και αν θα μου μιλήσει ξανά, αν θα ξαναγυρίσει. Είναι κλειστό παιδί και ούτε στους δικούς του δεν λέει. Με έχει ψάξει πρόσφατα και στο Messenger και πίστεψα ότι μετάνιωσε. Ευχαριστώ

Το ψευδώνυμο μου:Να για

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Το άτομο αυτό έχει ψυχολογικά προβλήματα και τον ενόχλησε κάτι που του είπες σε κάποια από τις τελευταίες συναντήσεις σας. Θα σου ξαναμιλήσει αλλά θα αρχίσει τα παράπονα τύπου ότι δεν τον καταλαβαίνεις. Χρειάζεται υπομονή και να του μιλάς όμορφα και όλα θα φτιάξουν στο μέλλον.

ερωτική συναστρία

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ενδιαφέρομαι να μάθω πληροφορίες για αυτόν που ίσως κάνω παιδί μαζί του. Ποσό χρόνων θα είναι τι οικονομική κατάσταση θα έχει. Αν αξίζει. Πότε θα τον γνωρίσω. **/**/19** δίδυμοι στο ζώδιο. Ευχαριστώ. Επίσης όσες πιο πολλές πληροφορίες μπορείτε. Που θα τον γνωρίσω. Θα είναι φέτος. Θα υπάρχει γάμος η απλώς συμβίωση. Πόσα παιδιά;

Το ψευδώνυμο μου: Ελένη 38

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Ενδέχεται να κάνεις μια σημαντική γνωριμία μέσω οικείου προσώπου κατά το τέλος έτους. Θα συναντηθείτε απογευματινή ώρα σε χώρο με κόσμο. Θεωρώ ότι έχει καλή οικονομική κατάσταση και οικογένεια. Προβλέπετε μια σοβαρή σχέση η οποία στην αρχή θα έχει τη μορφή φιλίας και μετά θα υπάρξει και συμβίωση. Με κατάληξη το γάμο.  

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles