ομάδα του ταρωτω

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ήμασταν μαζί 7 χρόνια. Είναι παντρεμένος και η γυναίκα του έμαθε για μας. Τα πράγματα δεν είναι καλά σπίτι του. Θα χωρίσει και θα γυρίσει σε μένα ή όχι? Λέει πως με αγαπάει πολύ, αλλά πρέπει να μείνει σπίτι για τα παιδιά. Έχουμε επικοινωνία αλλά δεν βλεπόμαστε. Υποφέρουμε που δεν βλεπομαστε. Θα ήθελα να ξέρω  πως είναι τα πράγματα ανάμεσα τους.

Το ψευδόνυμο μου: Πιπης93

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Η αλήθεια είναι πως πέρασε δύσκολα στο γάμο του. Στο παρόν όμως έχει ισορροπήσει την κατάσταση μέσα στο σπίτι του. Δεν βγαίνει ότι χωρίζει οριστικά. Δεν έχει τη δύναμη να αποκοπεί από την οικογένεια του. Η σύζυγός του είναι άτομο που θέλει να έχει το πάνω χέρι. Έχει το φόβο ότι θα του στερήσει τα παιδιά. Για εσένα τρέφει αληθινά αισθήματα και του αρέσεις ερωτικά αλλά είναι συνέχεια προβληματισμένος πώς να διαχειριστεί τις καταστάσεις. Καθυστερεί να σε δει από κοντά. Μετά το τρίμηνο βγαίνει ότι ενώνονται οι δρόμοι σας.   

ολοκληρωμένες προβλέψεις

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Υπήρχε σχέση για 1 χρόνο. Mεταφέρθηκε για επαγγελματικό λόγο στην Αθήνα κ να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Υπήρχε χωρισμός τον Αυγουστο λόγω απόστασης γ αυτόν τον λόγο. Κάναμε μια προσπάθεια επανασύνδεσης. Στις γιορτές αλλά κ πάλι δύσκολο πράκτικα. Μένω επαρχία. Υπάρχει θέληση κ απο τις 2 πλευρές αλλά λόγω αποστάσης. Δεν μπορεί να σώθει κάτι. Υπάρχει περιπτωση συγκατοικησης η πιο σταθερης σχεσης?

Το ψευδόνυμο μου: D.d

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Υπάρχει περίπτωση να μείνετε στο ίδιο σπίτι στο μέλλον αλλά μόνο εάν αποφασίσεις να κάνεις κάποια ταξίδια στη πόλη που μένει και στη πορεία να φροντίσεις να μείνεις μόνιμα εκεί που είναι ο αγαπημένος σου. Είναι αμοιβαία τα αισθήματά σας. Στο μέλλον φαίνεται ότι θα το σκεφτείς σοβαρά γιατί είναι μοιραία η σχέση σας. Θα υπάρξουν δυσκολίες προσαρμογής, θα πρέπει να βρεις  νέα εργασία αλλά όλα θα πάρουν το δρόμο τους. 

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα γίνει σχέση; Ξεκίνησε επαγγελματικά και έγινε φιλική γνωριμία πολλά χρόνια. Υπάρχει απόσταση τώρα και βρισκόμαστε περίπου κάθε 2μηνες. Σε φιλικές; Συναντήσεις μου δίνει κάποιες αφορμές να καταλάβω ότι ενδιαφέρεται αλλά τίποτα άλλο..ξέρω ότι φοβάται τοις σχέσεις αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να περιμένω η να φύγω από όλο αυτό.

Το ψευδόνυμο μου: Love

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Σου έχει πάρει αρκετό χρόνο από τη ζωή σου αυτός ο άνθρωπος. Είναι πολύ ανασφαλής για να πάρει αποφάσεις τύπου σοβαρής σχέσης. Μέσα στο καλοκαίρι κάνεις νέα γνωριμία όπου και θα πάρεις τις αποφάσεις σου. Προς το παρόν δεν είσαι σε φάση για να διακόψεις με το Νίκο. Δεν έχει σκοπό να αλλάξει συμπεριφορά. Πρέπει να δεχτείς την κατάσταση απλά φρόντισε να μην σε επηρεάζει τόσο στην ψυχή σου.   

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχουμε χωρίσει εδώ και τρία χρόνια…..με πολλούς καυγάδες και πολλές ίντριγκες…. υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρίσει;;; Έχουμε άραγε μια δεύτερη ευκαιρία;;; Άραγε ακόμα μ’ αγαπάει;;; Κι αν όχι….. εμένα τι μου επιφυλάσσει η μοίρα;;;  Θα φύγει ποτέ αυτός ο “πόνος” από μέσα μου;;;  Θα έχω κι εγώ ευτυχία στη ζωή μου;;; Θα “χαμογελάσω” ξανά;;;

Το ψευδόνυμο μου: Βουγιουκλάκη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και θα πρέπει να μετατρέψεις τον πόνο σε σοφία και γνώση. Η σχέση αυτή στηριζόταν σε σαθρά θεμέλια. Καιρός να ανταμειφθείς για τους κόπους σου. Πρέπει να κοιτάξεις μπροστά. Προς το τέλος καλοκαιριού γνωρίζεις έναν άνδρα μεγαλύτερο από εσένα τον οποίον στον συστήνει ένα φιλικό πρόσωπο. Είναι σε διάσταση και φαίνεται πολύ καλή εξέλιξη στην πορεία.  

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα υπάρχει επανασύνδεση κ αν ναι ποιά θα είναι ή εξέλιξη μεταξύ μας;; Τί σκέφτεται, τί νιώθει όσο αφορά εμάς;; υπάρχει άλλη;; πως είναι τώρα ψυχολογικά, με σκέφτεται;;; τί πρέπει να κάνω εγώ;; τί σκοπό έχει όσο αφορά εμάς;;; τί μου κρύβει;; έχει αληθινά συναισθήματα για μένα;; ποτέ θα κάνει βήμα να τά ξαναβρούμε;;; περνάει καλά τώρα;;;ευχαριστώ πολύ.

Το ψευδόνυμο μου: Ξανθός άγγελος

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Νιώθεις ανασφάλεια και σε καταλαβαίνω. Τον αγαπάς γι’ αυτό που είναι. Έχει συναισθήματα για σένα και σε σκέφτεται. Προς το τέλος Φεβρουάριου κάνει κίνηση. Θα μιλήσετε για τη σχέση σας αλλά δεν τον βλέπω πολύ θετικό. Θα σου βγάλει μια συμπεριφορά που θα σου δώσει ελπίδες όμως υπάρχουν εμπόδια. Αν φερθείς έξυπνα και δείξεις υπομονή θα τον κερδίσεις.

ερωτική συναστρία
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles